Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majkowska napisał(a):
To taki stary hit disco :D
Jak byłam dzieckiem to to królowało na wszystkich składanka. Się chyba nazywa Babe - Oh my little baby boy :D

No i Joy się cięzko odmienia na suczą formę. To jak własciwie jej mowisz - Joyka? ;)

Jak ja do niej mówię...hmm: Joy, Joyka, Joya, Głupek, Debil, Ej pies i takie tam :evil_lol:

Posted

Joyka jak zawsze wysportowana :loveu:
Piękna dziewczynka jak zawsze!
Furminator jest niezły nie? Ja od kiedy go mam to go wielbię - mam dokładnie taki obrazek jak Twój x2 plus ciut mniejszy x2 :evil_lol:
Ogólnie jak całą czwórkę wyczeszę to jakbym miała 5 psa :eviltong:

Wakacje, ja w tym roku standardowo nad polskie morze, jak będę w trójmieście to się odezwę - czy mogę ? :cool3:
Ciężka smycz - też to słyszałam, kagańca nie mam więc sama wiesz.. ;)

A dalej wstecz nie byłam, więc jak o czymś nie wiem to mnie naprostuj :diabloti:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Joyka jak zawsze wysportowana :loveu:
Piękna dziewczynka jak zawsze!
Furminator jest niezły nie? Ja od kiedy go mam to go wielbię - mam dokładnie taki obrazek jak Twój x2 plus ciut mniejszy x2 :evil_lol:
Ogólnie jak całą czwórkę wyczeszę to jakbym miała 5 psa :eviltong:

Wakacje, ja w tym roku standardowo nad polskie morze, jak będę w trójmieście to się odezwę - czy mogę ? :cool3:
Ciężka smycz - też to słyszałam, kagańca nie mam więc sama wiesz.. ;)

A dalej wstecz nie byłam, więc jak o czymś nie wiem to mnie naprostuj :diabloti:

No właśnie coś mi się tak kojarzyło, że też masz furminator :D
Ja i po wyczesaniu jej jednej mam 'drugiego' psa :evil_lol:

Pewnie, że możesz tylko mi powiedz kiedy wyjeżdżasz bo mnie nie ma od 26 lub 27 lipca i wracam dopiero jakoś koło 13/14 sierpnia ;)

Edit: Już widzę, że u Loli odpisałaś...to się w tym roku chyba nie spotkamy:-(

Posted

Buuu... dokładnie ten sam termin :(

Hahaha Zajebiste zdjęci :D Ale Joyka w porównaniu do moich to ma busz, a nie fryzurkę :evil_lol:
Tam mam i naprawdę go pokochałam za to jak mało włosów mam na wszystkim ;)

Posted

Buuu... dokładnie ten sam termin :(

Hahaha Zajebiste zdjęci :D Ale Joyka w porównaniu do moich to ma busz, a nie fryzurkę :evil_lol:
Tam mam i naprawdę go pokochałam za to jak mało włosów mam na wszystkim ;)

To pamiętaj, że następnym razem szybciej ustalamy termin :D
Dokładnie ;) Niby do Twojej Wiki podobna, ale fryz całkiem inny :evil_lol: Jakbym komuś psa powierzła, a ten pokazał by mi te wszystkie włosy bez ukazania Joy to bym chyba pomyślała, że mi psa ogolił :evil_lol:

Posted

No zdecydowanie, bogactwem szaty jej nie dorównujemy - no chyba, że byśmy wzięli moje 4 razem, to wyjdzie :D
Ok, ja zawsze w podobnym terminie jadę, więc przewidywalna jestem ;)

Sama się zastanawiam gdzie to się na tym psie mieści :evil_lol:
Właśnie! Zapomniałam się pochwalić, że pies mi schudł 100 gram (dużo, prawda?:evil_lol:) i teraz waży 1,7 kg :D
No właśnie u nas zmiennie, termin mama wymyślała :mad: Buntowałam się bo mnie DCDC i sopocka wystawa ominie, ale za to se wymyśliłam, że jak będę w Zakopcu to sobie podjade na wystawę w Kościelisku busem, bo w końcu to blisko :D I tak tez myślałam, że się właśnie z Tobą minę :shake:

Posted

o kurcze ile sierści :crazyeye:
Nie wygląda żeby tyle z niej wyleźć miało.
A te furminatory to jak działają? Bo może ja bym mojej kici sprawiła, ciągle te kłaki z niej lecą... już trymer zakupiłam do niej, ale wcale za nim nie przepada...

Posted

Majkowska napisał(a):
o kurcze ile sierści :crazyeye:
Nie wygląda żeby tyle z niej wyleźć miało.
A te furminatory to jak działają? Bo może ja bym mojej kici sprawiła, ciągle te kłaki z niej lecą... już trymer zakupiłam do niej, ale wcale za nim nie przepada...

Też się zdziwiłam :D
Jak działają dokładnie to nie wiem, wiem tyle, że wyciągają podszerstek z psa/kota, nie niszczą przy tym włosu okrywowego ;) Tyle mi wystarczy do szczęścia :D W domu o wiele mniej kłaków :)
Waży tyle co Wiki :D po wyczesaniu to pewnie nawet podobnie wygląda ;) a jak jej się włos układa po tym?
No widzisz, w takim razie korzystaj tam i zdjęcia zrób jakieś ładnie for me ;) hihi

Bliźniaczki :loveu:
Ale włos jak dawniej, więc tym dalej się różnią. Myślałam, że jej to trochę opadnie, ale różnica jest minimalna ;) Ale kolorki jakieś intensywniejsze się wydają, i w dotyku jest trochę mniej miękka, ale i tu różnica jest mała ;)
O zdjęciach będę pamiętać :D

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Co ile ją wyczesujesz, że aż tyle wyszło?

Ja po strzyżeniu jak Ince pokazuje ile sierści to zawsze się rzuca myśląc chyba, że to inny pies :) ten mój głupol ;)

Furminatorem to ją czeszę co 5/6 dni plus na codzień już normalnie szczotka i grzebień ;)
Sonka95 napisał(a):
Sporo tego z takiego małego psiaka :crazyeye: http://imageshack.us/a/img43/8238/88ko.jpg

No...troszkę :diabloti:
Onomato-Peja napisał(a):
No cześć.:)
Słychaj no, jest opcja jutro pod wieczór Babie Doły, co Ty na to?

Hej :)
A co znaczy pod wieczór ? ;)
Czyli o której mniej-więcej ? ;)

Posted

Aha, mi się wydaje, że włos jest jakby grubszy i bardziej błyszczy od kiedy stosujemy furka, czyli od kwietnia lub marca. Wiki lśnią się włoski ładnie.
Dokładnie włosków w domu mniej - co mnie bardzo cieszy :)
A codziennie ją wyczesujesz jakąś inną szczotką?
Ja furkiem to nawet krótkowłoski czeszę :D

Posted

Ależ sierści!!!:-o
A ja cie oświecę z imieniem twojego psa yyy suczki:diabloti:
Gioia [Dżoja] - czyli po Włosku radość.
Tak się to prawidłowo pisze;)
Czyli jednym słowem masz radosnego psa:)

Posted

Aha, mi się wydaje, że włos jest jakby grubszy i bardziej błyszczy od kiedy stosujemy furka, czyli od kwietnia lub marca. Wiki lśnią się włoski ładnie.
Dokładnie włosków w domu mniej - co mnie bardzo cieszy :)
A codziennie ją wyczesujesz jakąś inną szczotką?
Ja furkiem to nawet krótkowłoski czeszę :D

Co dziennie lub co dwa dni jest takie względne czesanie, ale to raczej bardziej do wyciągania wszelkich paprochów i rozczesania kłaków, bo włosów wtedy za wiele nie wychodzi ;)

(:Buńka:) napisał(a):
Ależ sierści!!!:-o
A ja cie oświecę z imieniem twojego psa yyy suczki:diabloti:
Gioia [Dżoja] - czyli po Włosku radość.
Tak się to prawidłowo pisze;)
Czyli jednym słowem masz radosnego psa:)

A ja też Cię oświecę, nie jest mi potrzebny włoski by o tym wiedzieć :lol: Wystarczy mi angielski i pisownie jakoś łatwiej zapamiętać a znaczy to samo :diabloti:
Natalia&Lola napisał(a):
hahaha to na butach genialne! :D widać jaki z niej mikrus :)

Taa, bo Lola to olbrzym :diabloti:
(:Buńka:) napisał(a):
O matko ale ona maleńka:D
Hmmy tylko ciekawe jaki rozmiar buta:D:diabloti:

Ale ciekawska się trafiła :evil_lol: 38 jak Ciebie to tak bardzo interesuje ;)