Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='trabeska']Tak właśnie coś kojarzyłam, że stamtąd skąd Talucha :)[/QUOTE]

Ooo ktoś mnie tu kojarzy :evil_lol:

Ale las fajnie wygląda taki zaśnieżony :D Czemu ja mam daleko do lasu :/
U mnie na pobliskim osiedlu (same bloki) ostatnio się zaczęły pojawiać dziki, nie wiadomo skąd :crazyeye: Sztuk... 16 :D

Posted

[quote name='Talucha']Ooo ktoś mnie tu kojarzy :evil_lol:
[/QUOTE]

Pamiętam z photobloga :D

A jeśli chodzi o 'moje' dziki, to mi dwa lata temu zryły podwórko :mad: A sarenki poobgryzały zieleniaczki. Moja mama była nieźle wkurzona :evil_lol: Ale na szczęście już nie mamy takich 'niespodzianek' na podwórku i ten cały zwierzyniec trzyma się dalej od naszego domu :lol:

Posted

[quote name='Talucha']Ooo ktoś mnie tu kojarzy :evil_lol:

Ale las fajnie wygląda taki zaśnieżony :D Czemu ja mam daleko do lasu :/
U mnie na pobliskim osiedlu (same bloki) ostatnio się zaczęły pojawiać dziki, nie wiadomo skąd :crazyeye: Sztuk... 16 :D
A ja mam las pod nosem :loveu:
O, to niezłe stadko się pojawiło :crazyeye:
A jak już jesteśmy przy dzikach to nie wiem co się u mnie dzieje, ale tyle lat dzików już nie widziałam, a teraz znowu mi przed okno wyszły :crazyeye: Fakt, słyszałam, że w okolicy się dziki kręcą, ale nigdy, że w tym miejscu :lol: Przynajmniej dzieje się tu coś ciekawego :lol: Ale całe szczęście, że wczoraj ich nie spotkałam, jak szłam tamtędy jakoś przed 21 :lol:
[quote name='trabeska']Pamiętam z photobloga :D

A jeśli chodzi o 'moje' dziki, to mi dwa lata temu zryły podwórko :mad: A sarenki poobgryzały zieleniaczki. Moja mama była nieźle wkurzona :evil_lol: Ale na szczęście już nie mamy takich 'niespodzianek' na podwórku i ten cały zwierzyniec trzyma się dalej od naszego domu :lol:
Do mojej koleżanki codziennie praktycznie sarny przychodzą na 'obiadek' :evil_lol:
[quote name='Sonka95']Jak ładnie przybija piątki :loveu: http://imageshack.us/a/img715/3897/zdjecie724.jpg
A dziękujemy ;)
Dzisiaj byłyśmy z koleżanką i Joyką na spacerku w lesie, gdzie spotkałyśmy Pana Bałwana :lol: (co było oczywiście powodem do robienia zdjęć...). Po spacerze jednak wróciła na tyle brudna, że wanna sama ją zapraszała :evil_lol:

Posted

Nie mam pojęcia jak ona to zrobiła, a tym bardziej po co, ale szybciej wskoczyła mi na kolana, ja chwilę rozmawiałam z koleżanką, a potem ze zdziwieniem stwierdziłyśmy, że Joy leży mi na ręce:evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Kusząca propozycja :diabloti:
Co powiesz na Ciapkowo w sobotę? ;)[/QUOTE]

Chętnie, ale dam Ci jeszcze znać czy na 100% :)

Posted

[quote name='trabeska']Ona jest boska :loveu::loveu::loveu:
A jakie fajne szelaski z AD :loveu: Takie malusieńkie :loveu:
Fajnych macie tych sąsiadów :diabloti:
A dziękujemy :)
W wyborze szelek pomagała Talucha :D Ale to nie AD, a ohmydog ;)
Może dzisiaj też ich zobaczę :diabloti: Ciekawe czy mili są... :evil_lol:
[quote name='Talucha']Chętnie, ale dam Ci jeszcze znać czy na 100% :)
Ok, to jeszcze się zgadamy ;)
[quote name='Sonka95']To ma taką samą głupawkę po kąpieli jak Sonka we wszystkim się wtedy tarza :evil_lol: http://imageshack.us/a/img718/5210/zdjecie785.jpg
Ale lepsze od tarzania jest jeszcze kopanie we wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']
Joy ... fajna jest, ale bałabym się, że ją rozdepczę :PPP[/QUOTE]

Moja Żaba nie jest mikropsem, ale w domu czasem to też ludzie jej nie zauważają.
Uwielbiam Joy! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='phase']Moja Żaba nie jest mikropsem, ale w domu czasem to też ludzie jej nie zauważają.[/QUOTE]
Ja nie raz nie zauważyłam mojego "wielkiego" psa i go przesunęłam nogą :P