Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maryg22 napisał(a):
Nie, broda cała :D I wszystko inne też :lol:
Gdzie Ty tam widzisz kopanie psa, to ja nie wiem :shake:

To się cieszę :loveu:
Jak się ma wyobraźnię, to się widzi :diabloti:.

Posted

Ty$ka napisał(a):
To się cieszę :loveu:
Jak się ma wyobraźnię, to się widzi :diabloti:.

To wszystko jasne :lol: Bo ja tam widzę rozmazanego psa, który skacze przez nogę, ale niech Ci będzie :evil_lol:

Posted

Wczoraj masakrycznie się czułam, więc dopiero dzisiaj składamy wszystkim życznia noworoczne ! :)
Wczoraj rano, jak sobie z Joyą ćwiczyłyśmy te of-y to tak sobie pomyślałam, że moim celem na 2013 rok będzie, żeby choć raz udało nam się (no dobra, Joy :lol:) stanąć na przednich łapach. Zastanawiałm się czy nie za dużo wymagam, ale w końcu jakieś cele warto mieć, a rok trwa doś długo :lol: No i okazało się, że chyba jednak stanowczo za mało wymagam. Bo dzisiaj na spacerzy znowu ćwiczyłyśmy cofanie (które pięknie jej już wychodzi nawet przy pionowych ścianach budynków). W pewnym momencie powiedziałam jej 'of' gdy ona stała zbyt daleko ściany. Joy chyba jednak nie wiedziała jak daleko jest do ściany i oderwała swoje tylne łapy od ziemi :multi: Oczywiście zaraz po tym jak się zorientowała, że na ścianie się nie oprze, łapy wróciły na ziemię :) Ale nieźle się zdziwiła jak jej kliknęłam, gdy ta stała na przednich łapkach :lol: "O co jej chodzi, przecież wykonałam to źle" :lol: Szybko jednak zdziwienie ustąpiło radości jak dostała mnóstwo smaków i usłyszała "dobrrry pies!" :D Potem kontynuowałyśmy spacer, obie z bardzo dobrymi humorami :D Na koniec spaceru jeszcze raz się zatrzymałyśmy na sztuczkowanie i sytuacja pare razy się powtórzyła! :multi:

Posted

Sonka95 napisał(a):
To powodzenia życzę wam w sztuczkowaniu :loveu:
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :D

Dziękujemy ;)

Mada95 napisał(a):
Nie ma to jak postanowienie noworoczne załatwić pierwszego dnia roku:lol:
Gratuluję wam!:multi:
I także wszystkiego najlepszego w nowym roku!

No... chyba muszę wymyśleć coś nowego :evil_lol:
Dzięki :)

Posted

Jesteście geniuszami :lol: Ja chyba nie mam głowy i cierpliwości do nauczenia M. chodzenia na przednich łapach, poza tym on ma dupę za ciężką ;P
To teraz czas wymyślić nowe postanowienie noworoczne i nawet mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia 8) A mianowicie postanowisz sobie, że częściej będą pojawiać się fotki Joy :D

Posted

[quote name='Mada95']Ja się piszę!;)

To bądź o 11 pod furtką, tam się spotykamy ;)

maryg22
mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko wyjściu z Fenczim, Ułanem i Łobuzem? :) :loveu: O ile jedziesz z nami, a mam nadzieję, że jedziesz :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Jesteście geniuszami :lol: Ja chyba nie mam głowy i cierpliwości do nauczenia M. chodzenia na przednich łapach, poza tym on ma dupę za ciężką ;P
To teraz czas wymyślić nowe postanowienie noworoczne i nawet mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia 8) A mianowicie postanowisz sobie, że częściej będą pojawiać się fotki Joy :D

Z fotkami to mogę przemyśleć :evil_lol:

A jeśli chodzi o ciapkowo to się wstępnie piszę :D Jutro jeszcze powiem czy na pewno ;) Z Fenczim, Ułanem i Łobuzem to ja chętnie wyjdę. Nawet kusiło mnie ostatnio wyjście z Łobuzem, ale w pojedynkę to chyba nie był by najlepszy pomysł :D Teorytycznie powinnam iść chyba z mamą, żeby podpisać tą nową umowę o wolontariat (bo przecież tamta była do nowego roku), ale kto to tam sprawdza :evil_lol:

Posted

O, faktycznie ja też powinnam znowu podpisać :lol: Chociaż powiem Ci, że jeszcze jak byłam kiedyś z mamą odnawiać umowę, to mi powiedzieli, że już mogłam przyjść bez rodzica, bo wystarczyło, że mama raz była podpisać ten świstek :)
Nie polecam wychodzenia z tymi szajbusami w pojedynkę :evil_lol:
Mam nadzieję, że będziesz w Ciapkowie, bo mi będziesz potrzebna :lol:

Posted

Talucha napisał(a):
O, faktycznie ja też powinnam znowu podpisać :lol: Chociaż powiem Ci, że jeszcze jak byłam kiedyś z mamą odnawiać umowę, to mi powiedzieli, że już mogłam przyjść bez rodzica, bo wystarczyło, że mama raz była podpisać ten świstek :)
Nie polecam wychodzenia z tymi szajbusami w pojedynkę :evil_lol:
Mam nadzieję, że będziesz w Ciapkowie, bo mi będziesz potrzebna :lol:

O, to może uda mi się to załatwić samej :D
No wiesz, ja chciałam z Łobuzem, a sam spacer z nim byłby jak najbardziej ok, ale wyciągnięcie go z klatki mogłoby stanowić pewien problem :evil_lol:
A do czego będę Ci potrzebna? :razz:

Posted

No właśnie o wyciąganiu mówię :evil_lol:
Do zdjęć :D Mam za zadanie zrobić dla fundacji fotki 3 konkretnych psów, musisz mi je pomóc znaleźć, wyciągnąć i poustawiać do zdjęć :)

Posted

Talucha napisał(a):
No właśnie o wyciąganiu mówię :evil_lol:
Do zdjęć :D Mam za zadanie zrobić dla fundacji fotki 3 konkretnych psów, musisz mi je pomóc znaleźć, wyciągnąć i poustawiać do zdjęć :)

O, to będzie trochę roboty, szczególnie z szukaniem :D