Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Talucha napisał(a):Mały geniusz :loveu::loveu: Jaaaa chcę na spacer z Tobą i Joy :mad: To ja się jeszcze odezwę z tym Ciapkowem :lol: A co stoi na przeszkodzie? :lol: Zrobiło się już znacznie cieplej, soli już chyba nie sypią, więc na spacerek można by się wybrać :D Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Dooopa, nie filmik. Nie widzę go :( Yyy, nie mam pojęcia dlaczego...:hmmmm: Spróbuj może odświeżyć strone, czy coś...:roll: Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 maryg22 napisał(a):Yyy, nie mam pojęcia dlaczego...:hmmmm: Spróbuj może odświeżyć strone, czy coś...:roll:T o nie działa... zarzuć linkiem :P Quote
Talucha Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 To musimy się umówić jakoś niedługo :D Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):T o nie działa... zarzuć linkiem :P Proszę :) https://www.youtube.com/watch?v=3V4rMbC1hAE Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Talucha napisał(a):To musimy się umówić jakoś niedługo :D Zgadza się :) Wiesz, pasują nam dwa dni, to w jeden możemy iść do ciapkowa, a w drugi na spacer :D Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To kiedy wolisz na spacer a kiedy do Ciapkowa? :lol: Może wtedy niech będzie Ciapkowo w sobotę, standardowo? A spacer jutro. Tylko ja się na spacer nie piszę jak będzie padać, ale to się zgadamy telefonicznie w razie czego :) No i proponuję Polankę Redłowską i możemy zejść sobie na plażę czy coś. Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Talucha napisał(a):To kiedy wolisz na spacer a kiedy do Ciapkowa? :lol: Może wtedy niech będzie Ciapkowo w sobotę, standardowo? A spacer jutro. Tylko ja się na spacer nie piszę jak będzie padać, ale to się zgadamy telefonicznie w razie czego :) No i proponuję Polankę Redłowską i możemy zejść sobie na plażę czy coś. Kiedy spacer, a kiedy ciapkowo to jest mi obojętne więc może być tak jak piszesz :) Ja też nie mam zamiaru spacerować w deszczu :D Polanka Redłowska może być :) A na którą godzinę? A tak przy okazji to jak byłam we wtorek u kuzynki to dała mi do ciapkowa budkę dla kotów z drapakiem (jej kot woli jednak spać w kartonach :evil_lol:, na budkę nawet nie chciał patrzeć :lol:). Także myślę, że ciapkowskie koty się ucieszą :D Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 O no to super :D Ja mam znowu tabliczki na kojce :) Spacer na 11, tak samo jak Ciapkowo proponuję :lol: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Talucha napisał(a):O no to super :D Ja mam znowu tabliczki na kojce :) Spacer na 11, tak samo jak Ciapkowo proponuję :lol: Ok, to do jutra :D Oby się jeszcze pogoda zlitowała :modla: Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Oby, za nic nie podoba mi się ta pogoda :/ i nic mi się przez to nie chce, yhh Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Korzystając z przerwy w deszczu wyszłam z Joy na spacer. Niestety nie była ona tym zachwycona. Połowę spaceru wlokła się za mną, a drugą połowę postanowiła się zapierać :angryy: Ucieszyła się dopiero gdy weszłyśmy do zoologicznego, gdzie kupiłam tą smycz do ciapkowa :) Po powrocie do domu obejrzałam jej łapy i znalazłam minimalne ( i to bardzo) otarcie...Tak się zastanawiam czy może być ono przyczyną problemu:hmmmm: Niby w domu normalnie biega, ale wiadomo, że na dworzu jest piasek, jakieś kamyczki, a i pewnie pozostało jeszcze trochę soli na chodnikach :roll: Chociaż równie możliwe jest że 'księżniczka' zbuntowała się, że w taką pogodę nigdzie nie wychodzi :angryy: Mam nadzieję, że do jutra jej przejdzie, bo nie mam zamiaru odwoływałć spaceru :D Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Dużo dałaś za smycz? Bo rozumiem, że wzięłaś taką grubszą, coś jak ta co mam dla Lasteckiego? Mam nadzieję, że jej przejdzie. Mówiłaś jej o spacerze? Może ona nie chce się widzieć z tym Psychopatą? :evil_lol: Stąd takie zachowanie :diabloti: Mój tak czasem się zapiera na spacerze rano albo wieczorem jak idziemy w stronę starego cmentarza :p Groby niby zostały usunięte, ale tylko te, które były widoczne, a ten cmentarz był kiedyś spory i jestem pewna, że wszystkiego nie usunęli :p Z resztą o tym miejscu chodzą różne historie :cool3: A teraz mają tam zrobić plac zabaw dla dzieci :loveu: I ludzie budują tam domy :loveu: ciekawa jestem czy są świadomi tego, na czym się budują ;) Także jak mi się wieczorem zapiera, że nie chce tam iść to go nie zmuszam :diabloti: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Talucha napisał(a):Dużo dałaś za smycz? Bo rozumiem, że wzięłaś taką grubszą, coś jak ta co mam dla Lasteckiego? Mam nadzieję, że jej przejdzie. Mówiłaś jej o spacerze? Może ona nie chce się widzieć z tym Psychopatą? :evil_lol: Stąd takie zachowanie :diabloti: Mój tak czasem się zapiera na spacerze rano albo wieczorem jak idziemy w stronę starego cmentarza :p Groby niby zostały usunięte, ale tylko te, które były widoczne, a ten cmentarz był kiedyś spory i jestem pewna, że wszystkiego nie usunęli :p Z resztą o tym miejscu chodzą różne historie :cool3: A teraz mają tam zrobić plac zabaw dla dzieci :loveu: I ludzie budują tam domy :loveu: ciekawa jestem czy są świadomi tego, na czym się budują ;) Także jak mi się wieczorem zapiera, że nie chce tam iść to go nie zmuszam :diabloti: 20 zł ;) Wzięłam 3cm ;) No nie mówiłam, ale może zajrzała do komputera jak wyszłam z pokoju i się przestraszyła :evil_lol: Jakie genialne miejsce ma plac zabaw :loveu: Czyżby Lasti bał się spotkania z duchem? :evil_lol: Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Za przepinaną? Tanio! Lastecki po prostu mnie chroni przed takim spotkaniem :diabloti: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Talucha napisał(a):Za przepinaną? Tanio! Lastecki po prostu mnie chroni przed takim spotkaniem :diabloti: Za przepinaną :D Wiem, bo jak chodziłam po zoologikach to do tej pory najtańsza była za 30 zł i sprawiała wrażenie niezbyt wytrzymałej więc długo się nie zastanawiałam :D Ale pani z zoologicznego się na mnie (a raczej na Joy) dziwnie spojrzała jak powiedziałam, że potrzebuję wytrzymałej smyczy :D No zobacz, jakiego masz obrońcę :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ja jutro tez planowałam spacer z dziewczynami z dogo , ale pogoda dzisiaj fatalna :( Mam nadzieję , ze się polepszy do jutra :roll: A co do filmiku to super wam wychodzi :loveu: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Sonka95 napisał(a):Ja jutro tez planowałam spacer z dziewczynami z dogo , ale pogoda dzisiaj fatalna :( Mam nadzieję , ze się polepszy do jutra :roll: A co do filmiku to super wam wychodzi :loveu: To udanego spaceru życzę :D Ja również mam taką nadzieję :) Ale jak patrzę na prognozę pogody (której co prawda wierzyć nie można, ale chociaż daje nadzieję :lol:) to u nas ma być słoneczko :D Dziękuję :D Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 3cm smycz dla cziłki :evil_lol: No to oby im się sprawdziła pogoda :lol: Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Talucha napisał(a):3cm smycz dla cziłki :evil_lol: No to oby im się sprawdziła pogoda :lol: Specjalnie dla Ciebie chi na 3cm smyczy :lol: Na obroży 1cm wygląda to jeszcze lepiej :evil_lol: W tej stylizacji też ciekawie :diabloti: A tu się jeszcze pochwalę :D Na pionowo postawionej poduszce :loveu: Następny krok to ściana :diabloti: Chciałam to nawet zrobić na łóżku, tylko wyjąć tą poduszkę, tak na wypadek gdyby ściana miała się pobrudzić, to by przynajmniej nie było widać :diabloti: Ale okazało się, że pies boi się łóżka bez tej poduszki :crazyeye: :hmmmm: A jak jesteśmy już przy zdjęciach, to rozumiem, że wiesz, że masz brać aparat? :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Jak fajnie się Joyka cofa :loveu: I zdjęcia też super :loveu: Może na razie do ściany spróbuj z poduszką, a z czasem ją wyeliminujesz? :) A po co Ci taka krótka smycz? :P Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Jak fajnie się Joyka cofa :loveu: I zdjęcia też super :loveu: Może na razie do ściany spróbuj z poduszką, a z czasem ją wyeliminujesz? :) A po co Ci taka krótka smycz? :P Coś z tą ścianą muszę pokombinować :D Ale ciekawi mnie skąd ten lęk przed łóżkiem bez poduszek :evil_lol: Jaka krótka? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 maryg22 napisał(a):Coś z tą ścianą muszę pokombinować :D Ale ciekawi mnie skąd ten lęk przed łóżkiem bez poduszek :evil_lol: Jaka krótka? :evil_lol: A może myśli, że to MA być na poduszce? :P Kurde, źle przeczytałam :lol: :D Cofam pytani ^^ Quote
Baton Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Ty$ka napisał(a):A może myśli, że to MA być na poduszce? :P Kurde, źle przeczytałam :lol: :D Cofam pytani ^^ Ale tu nie chodzi o to, że bez poduszki nie chce tego robić. Wyjęłam tylko tą poduszkę, a ona natychmiast przypłaszczyła się do łóżka, uszy położyła. Poduszka wróciła na swoje miejsce i pies gotowy do akcji, rozweselony, ogon w górze :lol: Dla pewności, że to sam brak poduszki tak ją przestraszył, zdjęłam tą poduszkę jak jej nie było w pokoju i zaniosłam Joy na łóżko. I znowu strach :roll: Poduszka z powrotem na łóżku - pies zadowolony :lol: Quote
Ty$ka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Może nie jest przyzwyczajona do łóżka bez poduszki ;P Poodwrażliwiaj ją ;) Quote
Recommended Posts