Baton Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Mada95 napisał(a):Jak Joy słodko wygląda w mikołajowej czerwieni:loveu: Też tak sądzę :D Talucha napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jakie ma genialne wdzianko! :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Wesołych Świąt, udanych prezentów i spełnienia marzeń :D :santagri::tree1: Nie za dużo ty 'a'? :cool3: :evil_lol: No wiesz, wszyscy pokazują swoje psy w czapkach mikołajowych, a Joy to się może w nich utopić :evil_lol: Więc efektem zeszłorocznej, przedświątecznej nudy (zaraz przed świętami byłam chora) powstało takie wdzianko właśnie z czapki mikołajkowej :evil_lol: Dziękuję i wzajemnie :D Quote
Baton Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Talucha napisał(a):Sama je szyłaś? :-o Czaaaaad :D Tak :D Z bliska nie wygląda tak dobrze :D Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Śliczne :loveu:http://imageshack.us/a/img825/3792/zdjecie245.jpg Wow ... sama ją szyłaś :crazyeye: bosko :loveu: Quote
Ewanka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 (edited) Spokojnych, zdrowych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2013 oby był lepszy niż obecny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tree1: Edited December 24, 2012 by Ewanka Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Mamo, jaka mikołjaka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wesołych świąt, kochane :) Jak Joy zareagowała na szopa? :P I skoro masz taki talent to uszyj takie cacko Morusowi 8) - ubiorę sobie pieska i będę szpanować przed ludźmi, że mam w domu Mikołaja :D Quote
Talucha Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Mi się podoba :D Proponuję Ciapkowo 27.12, co Ty na to? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Wpadliśmy życzyć Wesołych Świąt :tree1: A Joyka jako Mikołaj jest przepiękna :loveu: Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Sonka95 napisał(a):Śliczne :loveu:http://imageshack.us/a/img825/3792/zdjecie245.jpg Wow ... sama ją szyłaś :crazyeye: bosko :loveu: Szyciem bym tego nie nazwała, raczej zrobieniem dziur na łapy i głowę :diabloti: Ewanka napisał(a):Spokojnych, zdrowych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2013 oby był lepszy niż obecny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tree1: Dziękujemy i wzajemnie, przynajmniej co do Nowego Roku, bo świąt to już trochę późno :lol: Ty$ka napisał(a):Mamo, jaka mikołjaka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wesołych świąt, kochane :) Jak Joy zareagowała na szopa? :P I skoro masz taki talent to uszyj takie cacko Morusowi 8) - ubiorę sobie pieska i będę szpanować przed ludźmi, że mam w domu Mikołaja :D I znowu powiedziałaby nawzajem, no ale...:evil_lol: A szop to istne szaleństwo - powinno być gdzieś napisane - UWAGA - może być przyczyną ADHD :evil_lol: Wiesz, mogę uszyć, ale to bym potrzebowała jakiejś duuużej czapki :evil_lol: Talucha napisał(a):Mi się podoba :D Proponuję Ciapkowo 27.12, co Ty na to? ;) Mi jutro jak najbardziej pasuje :D Tradycyjnie na 11? Chiquita&DeeDee napisał(a):Wpadliśmy życzyć Wesołych Świąt :tree1: A Joyka jako Mikołaj jest przepiękna :loveu: Dziękujemy :) Sonka95 napisał(a):No właśnie i jak szop ? ;) Jak zareagowała to już napisałam wyżej, ale tak jeszcze dopowiem, że jak łazi z nim w pysku to faktycznie wygląda jakby coś upolowała :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Wstaw filmik z rozprawianiem się z szopem :) Może i ja się pokuszę szopa kupić Morusowi? Phi, Ty jeszcze chcesz, bym sama znalazła tak duża czapkę... ;P Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Wstaw filmik z rozprawianiem się z szopem :) Może i ja się pokuszę szopa kupić Morusowi? Phi, Ty jeszcze chcesz, bym sama znalazła tak duża czapkę... ;P Przemyślę to...:diabloti: No wiesz, możesz ją uszyć, a ja potem z niej zrobię ubranko :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 maryg22 napisał(a):Przemyślę to...:diabloti: No wiesz, możesz ją uszyć, a ja potem z niej zrobię ubranko :diabloti: Czyli będzie filmik, hurra! :D Bardzo śmieszne :P Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Czyli będzie filmik, hurra! :D Bardzo śmieszne :P Tego jeszcze nie powiedziałam :p Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 maryg22 napisał(a):Tego jeszcze nie powiedziałam :p Ale ja powiedziałam :D Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale ja powiedziałam :D A może być filmik nie-szopowy? :evil_lol: A sztuczkowy, bo właśnie Joy dostała olśnienia co do cofania :multi: Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 maryg22 napisał(a):A może być filmik nie-szopowy? :evil_lol: A sztuczkowy, bo właśnie Joy dostała olśnienia co do cofania :multi: Biorę wszystko co jest :D Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Biorę wszystko co jest :D To musisz poczekać, bo dopiero co wgrałam na komputer - pół godziny :splat:. A teraz jeszcze YT...:roll: Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 maryg22 napisał(a):To musisz poczekać, bo dopiero co wgrałam na komputer - pół godziny :splat:. A teraz jeszcze YT...:roll: To najwyżej jutro sobie obejrzę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Talucha Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ja czekam na filmik :razz: Wiesz co, mi jednak z tym Ciapkowem jutro nie wypali :shake: Ale może w piątek lub sobotę? Quote
Baton Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):To najwyżej jutro sobie obejrzę :eviltong::eviltong::eviltong: Chyba jednak nie, bo coś szybko się wgrał :multi: [video=youtube;3V4rMbC1hAE]http://www.youtube.com/watch?v=3V4rMbC1hAE&feature=youtu.be[/video] Jestem z niej dumna :multi: W ciągu 5 minut wielki postęp. Najpierw nie ogarniała co ja od niej chcę, potem ze smakiem przy nosie i wręcz popychającą ręką łaskawie zaczęła na to wchodzić, następnie gesty, a na końcu wystarczyła już sama komenda słowna :loveu: Piesek się spisał :D Talucha napisał(a):Ja czekam na filmik :razz: Wiesz co, mi jednak z tym Ciapkowem jutro nie wypali :shake: Ale może w piątek lub sobotę? Szkoda. Mi w zasadzie to chyba pasuje i to i to :lol: Quote
Talucha Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Mały geniusz :loveu::loveu: Jaaaa chcę na spacer z Tobą i Joy :mad: To ja się jeszcze odezwę z tym Ciapkowem :lol: Quote
Recommended Posts