Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 whiteterrier napisał(a):Jak się mój tata piłom zaciął ( wbrew pozorom śmieszna historia xd ) to ja omal nie padłam a moja przyjaciółka która chce zostać lekarzem opatrzyła go i w ogóle. A ja brata wachlowałam XD To dobrze, że przyjaciólka była :lol: Śmieszna historia mówisz... :-o Quote
Ewanka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dopiero teraz przeczytałam mrożącą krew w żyłach historię :crazyeye:, jesteś niebywale dzielna ... :modla: Ja też mdleję, tak jak Rami, nawet jak mi pobierają krew zawsze odwracam głowę, ale to nie zawsze pomaga :oops:. Quote
Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ewanka napisał(a):Dopiero teraz przeczytałam mrożącą krew w żyłach historię :crazyeye:, jesteś niebywale dzielna ... :modla: Ja też mdleję, tak jak Rami, nawet jak mi pobierają krew zawsze odwracam głowę, ale to nie zawsze pomaga :oops:. Taa, może jeszcze mi powiesz, że byłam bardzo rozsądna jak zaraz po upadku patrzyłam na tą ścianę i myślałam, że wygląda normalnie :evil_lol: (chyba byłam w lekkim szoku, czy coś :hmmmm: ) Pamiętam jak mi pierwszy raz pobierali krew (miałam kilka lat, może 6 ;)), i pielęgniarki patrzyły się na mnie w osłupieniu jak ja gapię się na tą krew, przyglądam się jej, wszystko dokładnie obserwuję i jeszcze im jakieś pytania na ten temat zadawałam :lol: To jak wychodziłam to mi jedna powiedziała "Oj, ja coś tak widzę, że Ty tu chyba będziesz z nami kiedyś pracować:lol:", na co ja jej odpowiedziałam "nie, ja będę weterynarzem" :lol:. Jej mina była genialna :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ja zawsze myślałam ze wypadki sa latem i wiosną a przeziębienia i grypy zimą i jesienią ...Muszę zweryfikować poglądy:roll: wspólczuję przeżyć ...i życzę szybkiej naprawy podbródka:) Quote
Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Mada95 napisał(a):ja zawsze myślałam ze wypadki sa latem i wiosną a przeziębienia i grypy zimą i jesienią ...Muszę zweryfikować poglądy:roll: wspólczuję przeżyć ...i życzę szybkiej naprawy podbródka:) To zmień te poglądy ;) Dzięki :) Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Buu! Wyglądam za okno a tam śnieg pada :placz::2gunfire: A tak poza tym, to idę sobie dzisiaj spokojnie do lustra, patrzę jak tam moja broda wygląda i tu nagle zdziwienie - dlaczego z dwóch szwów zrobił się jeden? :crazyeye: Co ja powiem w poniedziałek lekarzowi...?'Były dwa, ale jeden wyparował...:grins:' :lol: Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Eeeej śnieg jest spoko, deszcz jest do dupy :P A nie masz rozpuszczalnych? :lol: Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Talucha napisał(a):Eeeej śnieg jest spoko, deszcz jest do dupy :P A nie masz rozpuszczalnych? :lol: Ja nie lubię śniegu ani deszczu (no chyba, że tylko delikatnie kropi :)) No właśnie nie, bo w poniedziałek miałam iść na zdjęcie :lol: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 E tam, przesadzasz. ZIma jest super :P Może Joy ci zdjęła? :D Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 (edited) Ty$ka napisał(a):E tam, przesadzasz. ZIma jest super :P Może Joy ci zdjęła? :D Eee, ja zimy nie lubie :shake: Zresztą Joy też nie i zawsze jest problem ze spacerami... Napewno podkradła się do mnie w nocy i mi go zdjęła :evil_lol: (Tak, ta wymówka najlepsza dla lekarza :D) Mada95 napisał(a):Jaki śnieg? A sobie popruszyło tak koło 13:30, a co.... nie widziałaś ? :) edit: Pare zdjęć :) Tak sobie Joy wypoczywała :D A tu widać pogodę za oknem :) Dzisiaj Joyka była ważona (pierwszy raz od jakiś dwóch miesięcy :roll:) Edited November 30, 2012 by maryg22 Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 I wyniki tych pomiarów zaskoczyły i mnie :D Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 :-o piórko! Jaka ona leciuuuutka :D Fajnie, śpi na parapecie jak kot :lol: extra :D Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Talucha napisał(a)::-o piórko! Jaka ona leciuuuutka :D Fajnie, śpi na parapecie jak kot :lol: extra :D No bez przesady... pióro nie waży 1,8 kg :evil_lol: A bo ona wogóle jakaś kocia jest :kociak: Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 W porównaniu z innymi psami to piórko :evil_lol: :loveu: Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Talucha napisał(a):W porównaniu z innymi psami to piórko :evil_lol: :loveu: No chyba, że tak :D Dostałam informacje od sklepu, że szelki już gotowe :multi: (czyli jednak da się uszyć takie małe norwegi :D) Dzisiaj jeszcze zrobimy przelew a od przyszłego tygodnia wypatrujemy listonosza :lol: Dodatkowo przesyłkę mam gratis za dłuższy czas oczekiwania (chociaż normalnie miałabym krótki czas, ale czekałam na te nowe taśmy nośne więc to tak naprawdę czekałam na własne życzenie) :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 To życzę powodzenia, fajnie będzie mieć znajomego weta nad morzem :D Choć biedna Joy... jak będziesz się uczyć :eviltong: U nas też padało sniego-deszczo-coś:placz: Quote
omry Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ona waży więcej od Tekili :evil_lol: Chociaż i tak Tekila przybrała, bo jak ją ostatnio ważyłam, to już 1,6 kg :razz: Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 To duży plus dla sklepu :) A chciałam Cię podenerwować, bo chyba jeszcze nie wiesz, że Gadżeciaki szyją norwegi dla mikrusów :razz: omry serio? :crazyeye: To ona musi być chudzinka! Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):To życzę powodzenia, fajnie będzie mieć znajomego weta nad morzem :D Choć biedna Joy... jak będziesz się uczyć :eviltong: U nas też padało sniego-deszczo-coś:placz: Dziękuję :) Oj nie, nie na Joy się uczyć nie zamierzam ! Ale być psem weterynarza... co za obciach :evil_lol: A teraz prośba: Furkidz ogłosił konkurs - nagrodą są obroże dla zwycięskiego schroniska. Więc proszę o wejście w link: http://furkidz.pl/ i głosowanie na OTOZ Animals Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Ciapkowo" :) Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 omry napisał(a):Ona waży więcej od Tekili :evil_lol: Chociaż i tak Tekila przybrała, bo jak ją ostatnio ważyłam, to już 1,6 kg :razz: Tu, co niektóre psy to i 1kg ważą :diabloti: Talucha napisał(a):To duży plus dla sklepu :) A chciałam Cię podenerwować, bo chyba jeszcze nie wiesz, że Gadżeciaki szyją norwegi dla mikrusów :razz: omry serio? :crazyeye: To ona musi być chudzinka! Serio?! :crazyeye: To czemu ja jeszcze o tym nie wiem :lol: Quote
omry Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Talucha napisał(a):omry serio? :crazyeye: To ona musi być chudzinka! Właśnie jest spasiona :evil_lol: Jak już zamieszkamy razem to się wezmę za jej linię :razz: Quote
Talucha Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 :angryy: idę na policję za kradzież moich zdjęć :evil_lol: omry jestem ciekawa jak wygląda na żywo taki yorczek mikrusek :lol: U nas wszystkie takie powyrastane ;) edit. wklejam Ci link do szelek :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.555442464472478.144572.140412602642135&type=1 Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 omry napisał(a):Właśnie jest spasiona :evil_lol: Jak już zamieszkamy razem to się wezmę za jej linię :razz: Co ty tam chcesz odchudzać to ja nie wiem :evil_lol: Nie no, właśnie weszłam na fb gażdżeciaków... 35 zł i jeszcze haft w prezencie... Dlaczego ja tego szybciej nie widziałam :placz: Co prawda napisali, że robią od 30 cm, a ja wole takie od 28... ale myślę, że te 2 cm by podarowali... Quote
Baton Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Talucha napisał(a)::angryy: idę na policję za kradzież moich zdjęć :evil_lol: omry jestem ciekawa jak wygląda na żywo taki yorczek mikrusek :lol: U nas wszystkie takie powyrastane ;) edit. wklejam Ci link do szelek :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.555442464472478.144572.140412602642135&type=1 No, ale to dla psiaków... tak na zachęte...:-( Już znalazłam ;) Quote
Recommended Posts