Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']Żyjecie? Odezwij się, co tu tak cicho :lol:
Sobota-Ciapkowo, aktualne? ;)
Jak będziesz na dogo to mi napisz swój nr. telefonu na PW :)[/QUOTE]
Jesteśmy, ale z bardzo smutną wiadomością. W piątek, 2 listopada, zmarł mój tata. Wczoraj był pogrzeb.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Matko.... tak mi przykro:-(
Trzymaj się jakoś... choć nie wiem co powinnam teraz powiedzieć, bo to musi być ogromny cios. Jesteśmy z Tobą.[/QUOTE]
Dziękuję Ci. Na coś takiego nie ma słów...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jak tam? Dajesz sobie radę ?[/QUOTE]
Daję, nie daję... ciężko powiedzieć... Raz jest dobrze, a zaraz wszystko wraca :shake: Ale też dobrze, że potrafię zająć się czymś innym i na chwilę zapominam:roll:...

[quote name='Ewanka']Dotarłam nareszcie, a tu taka tragedia :(:(:(

Bardzo wspólczuję Tobie i całej Twojej Rodzinie!!!
Trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą!!!!
[*][/QUOTE]
Dziękuję

[quote name='whiteterrier']hej co u Was? Trzymasz się? Jak tam moja ulubiona chihuahua? :loveu:[/QUOTE]
Twoją ulubioną chihuahuę czeka chyba wizyta u weterynarza. Bo coś mi się za długo drapie :angryy:Jak dla mnie mała możliwość, żeby to dalej był kurz... Dodatkowo, na tej operowanej łapce wyczułam zgrubienie. Całkiem możliwe, że to jakieś zrosty, czy coś, ale lepiej sprawdzić :) No, a my mamy teraz próbne testy gimnazjalne (dobrze, że próbne bo do nauki to ja teraz kompletnie nie mam głowy...). Oczywiście z tego co widzę patrząć na odpowiedzi to w większości głupie błędy plus 2 razy maja zbytnia dokładność (raz na przyrodniczych-biologia, a drugim razem na wosie)

Posted

[quote name='maryg22']
Twoją ulubioną chihuahuę czeka chyba wizyta u weterynarza. Bo coś mi się za długo drapie :angryy:Jak dla mnie mała możliwość, żeby to dalej był kurz... Dodatkowo, na tej operowanej łapce wyczułam zgrubienie. Całkiem możliwe, że to jakieś zrosty, czy coś, ale lepiej sprawdzić :) No, a my mamy teraz próbne testy gimnazjalne (dobrze, że próbne bo do nauki to ja teraz kompletnie nie mam głowy...). Oczywiście z tego co widzę patrząć na odpowiedzi to w większości głupie błędy plus 2 razy maja zbytnia dokładność (raz na przyrodniczych-biologia, a drugim razem na wosie)[/QUOTE]

O kurcze nie dobrze :/ Amoor mi ostatnio ZNÓW wymiotowal, ale pan dystrybutor od karmy stwierdził, że to przez to, że się organizm czyści. Zamówiłam 1 kg a jak bd tak jak bylo to wracam do Acany.. Ej nie martw się próbnymi ja pisałam rok temu i mi tragicznie poszły a za to te prawdziwe są dużo łatwiejsze, ja się tak stresowałam a nie miałam wyników poniżej 69 % :D

Posted

[quote name='whiteterrier']O kurcze nie dobrze :/ Amoor mi ostatnio ZNÓW wymiotowal, ale pan dystrybutor od karmy stwierdził, że to przez to, że się organizm czyści. Zamówiłam 1 kg a jak bd tak jak bylo to wracam do Acany.. Ej nie martw się próbnymi ja pisałam rok temu i mi tragicznie poszły a za to te prawdziwe są dużo łatwiejsze, ja się tak stresowałam a nie miałam wyników poniżej 69 % :D
A czy ja się martwię? Sprawdzanie sobie odpowiedzi poprawiło mi humor 'O!Znowu nie strzeliłam!'' :lol:A i tak najgorzej nie jest, najmniej wyszło mi z przyrodniczych (taaa, a ja się wybieram na bio-chem:lol:)-67%, a głównym problemem było to, że połowy rzeczy z chemi jeszcze nie mieliśmy :roll: I nie ma to jak macanie swojej nogi pod ławką przy pytaniu, które mięśnie, jak pracują podczas skoku :evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jak będziesz potrzebowała się pożalić do rękawa, to wiesz gdzie pisać:calus:
Daj znać co u weta.
Gdzie? :p
Najpier się muszę do niego umówić :)
A tak poza tym to znalazłam sklep, który mi zrobi norwegi dla Joy :)
http://ohmydog.pl/
Po ustaleniach z Taluchą stanęło na takiej taśiemce:
http://ohmydog.home.pl/omd/ozdobne/12mm/drzewka.jpg
taki podkładzik:
http://ohmydog.home.pl/omd/nosne/16mm/seledynowa.jpg
i taka ekoskórka:
http://ohmydog.home.pl/omd/eko/szara.jpg

Posted

E to nie masz się co martwić :D
Ja też miałam najmniej z przyrodniczych bo 69 %, ale ja to human jestem :D
O wreszcie robicie norwegi :D
Z całego serca gorąco polecam bo świetne są :)
Ale urocza taśma :loveu:
Ja miałam mało do wyboru bo moje są pociągowe.. ;)

Posted

[quote name='whiteterrier']E to nie masz się co martwić :D
Ja też miałam najmniej z przyrodniczych bo 69 %, ale ja to human jestem :D
O wreszcie robicie norwegi :D
Z całego serca gorąco polecam bo świetne są :)
Ale urocza taśma :loveu:
Ja miałam mało do wyboru bo moje są pociągowe.. ;)[/QUOTE]
Wreszcie to ja znalazłam na tyle odważną firmę, która mi takie mikro szele zrobi :)
Plus jeszcze zaproponowali, że jako, że do tej pory robili najmniejsze 38 cm w klacie (a ja sobie zażyczyłam 30cm) to najpierw zrobią szele, a potem przelew :)
A to jakaś różnica jest jeśli chodzi o tasiemki przy pociągowych?

Posted

[quote name='maryg22']Wreszcie to ja znalazłam na tyle odważną firmę, która mi takie mikro szele zrobi :)
Plus jeszcze zaproponowali, że jako, że do tej pory robili najmniejsze 38 cm w klacie (a ja sobie zażyczyłam 30cm) to najpierw zrobią szele, a potem przelew :)
A to jakaś różnica jest jeśli chodzi o tasiemki przy pociągowych?[/QUOTE]

Haha to nieźle :D Ale to maciupkie musi być :loveu:
A nawet nie wiem, po prostu jest ich mniej XD

Posted

Ty$ka napisał(a):
Co u Was? Mam nadzieję, że się trochę za nami stęskniłaś? ;> :D

Jak nadrobisz wszystkie zaległości to się dowiesz :diabloti:
Ciutkę :lol:

Posted

maryg22 napisał(a):
Jak nadrobisz wszystkie zaległości to się dowiesz :diabloti:
Ciutkę :lol:

Skoro tęskniłaś tylko ciutkę to nadrabiania nie będzie :diabloti:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Skoro tęskniłaś tylko ciutkę to nadrabiania nie będzie :diabloti:

No dobrze, bardzo :evil_lol:
A mam rozumieć, że teraz to już na stałe wróciłaś? :)