Baton Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Ty$ka']Mogę Ci streścić wszystko jak chcesz :lol: http://img269.imageshack.us/img269/4257/zdjecie370.jpg oooo :loveu: Jak na razie poczytam... jak będę miała dośc to się do Ciebie zwrócę :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 http://img109.imageshack.us/img109/7774/zdjecie371.jpg jak fajnie tu wyszła:loveu: Co robicie w niedzielę?:razz: Quote
Baton Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Mada95']http://img109.imageshack.us/img109/7774/zdjecie371.jpg jak fajnie tu wyszła:loveu: Co robicie w niedzielę?:razz: Jak na razie planów nie mamy, ale na spacerek (bo o to Ci chodzi...prawda?:evil_lol:) chyba musimy dłużej poczekać... Jak na razie nie ruszam się nigdzie bez chusteczek i tabletek na gardło :angryy: Albo nie...wogóle się z domu nie ruszam...:evil_lol: Jak już to prędzej się wybiorę z Joy do weta bo chcę już w końcu wiedzieć na czym stoimy... No, chyba, że nagle ozdrowieję, to co innego :) Quote
Baton Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 'Ale ślicznie pachną ' :loveu: 'Czy ja się przypadkiem nie upiłam...' :evil_lol: Quote
Baton Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 'Grill...robimy grilla?! :crazyeye:' Muszę się pochwalić że zostały mi już tylko 3 strony z Morusowej galerii :lol: Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Zdjęcia rewelacyjne, ależ ona ma futro, a to niewinne spojrzenie .... :loveu: Quote
Baton Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Ewanka']Zdjęcia rewelacyjne, ależ ona ma futro, a to niewinne spojrzenie .... :loveu: Już kiedyś pisałam o tym jej spojrzeniu... Tylko wygląda na niewinne :evil_lol: Czyli nie tylko ja na zdjęciach mam zamknięte oczy...:evil_lol: Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Oczka czarujące i gonek wspaniały, muszę popracować nad futerkiem Bajeczki ;) Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Uwielbiam Joy :loveu: Zdrówka Ci maryg życze ;) Quote
Baton Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Ewanka napisał(a):Oczka czarujące i gonek wspaniały, muszę popracować nad futerkiem Bajeczki ;) Ale Bajeczka to raczej z tych mniej owłosionych jest...a mojej to wszystko sterczy :lol: Ty$ka napisał(a):Uwielbiam Joy :loveu: Zdrówka Ci maryg życze ;) Dzięki :) Przyda się ;) Quote
Ewanka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Witamy w deszczowy poranek :) ... to prawda Bajeczka taka mniej obdarzona przez los, ale popracujemy chociaż nad kitką :evil_lol: Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ewanka napisał(a):Witamy w deszczowy poranek :) ... to prawda Bajeczka taka mniej obdarzona przez los, ale popracujemy chociaż nad kitką :evil_lol: Witamy, ale u nas wmiarę ładnie ;) Ale to może lepiej...ja swoją musiałam ostrzyc na lato bo za dużo tego miała...ale chyba następnym razem udamy się do groomera...:evil_lol: Quote
Ewanka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No pewnie, nie ma to jak profesjonalista :p Dzisiaj delikatnie wyszczotkowałam Bajeczkę, a ona leżała rozanielona na pleckach - cudny widok :loveu: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Witamy w bardzo słoneczny i gorący dzień :) Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ewanka napisał(a):No pewnie, nie ma to jak profesjonalista :p Dzisiaj delikatnie wyszczotkowałam Bajeczkę, a ona leżała rozanielona na pleckach - cudny widok :loveu: Czyli wnioskuję, że jej się podobało :) Super, że tak sobie radzi ;) Ty$ka napisał(a):Witamy w bardzo słoneczny i gorący dzień :) Witamy również :lol: Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Trochę odbiegając od tematu zdjęć: Mój brat i tata postanowili wjechać na Łomnicę i widoczność była taka :evil_lol: Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Nad Czarnym Stawem pod Rysami udało nam się dostrzec kozicę nieopodal nas: Po Stawie pływały kaczuszki: A nad Morskim Okiem spotkaliśmy bardzo głodnego ptaka:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jakie fajne fotorelacje :loveu: A widoczność... no nieźle... Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ty$ka']Jakie fajne fotorelacje :loveu: A widoczność... no nieźle... Zachwyceni to oni nie byli :evil_lol: Tak se myślę, że skoro teraz musimy uważać na tą jej nogę to trzeba by ją jakoś inaczej zmęczyć...np umysłowo :) I zastanawiam się nad zakupem takiej oto zabawki: http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/na_inteligencje/70115 Pomysły na nowe sztuczki mi się już kończą, więc wydaje mi się to być ciekawą alternatywą... Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Taka zabawka naprawdę jest super. Możecie też pobawić się w poszukiwaczy skarbów, czyli Ty chowasz zabawki i smakołyki, a Joy szuka ;) Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Taka zabawka naprawdę jest super. Możecie też pobawić się w poszukiwaczy skarbów, czyli Ty chowasz zabawki i smakołyki, a Joy szuka ;) W takie rzeczy to się już od dawna bawimy (ku niezadowoleniu rodziców i brata jak łażę im po całym domu chowając smaki/zabawki a na dodatek potem pies ich jeszcze szuka :evil_lol: ) Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Piękne zdjęcia!:loveu: Dzięki, ale czy ktoś tu wczoraj nie obiecywał jakiś foteczek...:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Wiem, ale teraz mam jakiś zakręcony moment.. wstawię już niebawem... obiecuje:loveu: Quote
Baton Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wiem, ale teraz mam jakiś zakręcony moment.. wstawię już niebawem... obiecuje:loveu: Już obejrzałam...dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts