Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mada95']http://img109.imageshack.us/img109/7774/zdjecie371.jpg jak fajnie tu wyszła:loveu:

Co robicie w niedzielę?:razz:
Jak na razie planów nie mamy, ale na spacerek (bo o to Ci chodzi...prawda?:evil_lol:) chyba musimy dłużej poczekać... Jak na razie nie ruszam się nigdzie bez chusteczek i tabletek na gardło :angryy: Albo nie...wogóle się z domu nie ruszam...:evil_lol:
Jak już to prędzej się wybiorę z Joy do weta bo chcę już w końcu wiedzieć na czym stoimy... No, chyba, że nagle ozdrowieję, to co innego :)

Posted

[quote name='Ewanka']Zdjęcia rewelacyjne, ależ ona ma futro, a to niewinne spojrzenie .... :loveu:
Już kiedyś pisałam o tym jej spojrzeniu... Tylko wygląda na niewinne :evil_lol:

Czyli nie tylko ja na zdjęciach mam zamknięte oczy...:evil_lol:

Posted

Ewanka napisał(a):
Oczka czarujące i gonek wspaniały, muszę popracować nad futerkiem Bajeczki ;)

Ale Bajeczka to raczej z tych mniej owłosionych jest...a mojej to wszystko sterczy :lol:

Ty$ka napisał(a):
Uwielbiam Joy :loveu:

Zdrówka Ci maryg życze ;)

Dzięki :) Przyda się ;)

Posted

Ewanka napisał(a):
Witamy w deszczowy poranek :)

... to prawda Bajeczka taka mniej obdarzona przez los, ale popracujemy chociaż nad kitką :evil_lol:

Witamy, ale u nas wmiarę ładnie ;)
Ale to może lepiej...ja swoją musiałam ostrzyc na lato bo za dużo tego miała...ale chyba następnym razem udamy się do groomera...:evil_lol:

Posted

Ewanka napisał(a):
No pewnie, nie ma to jak profesjonalista :p

Dzisiaj delikatnie wyszczotkowałam Bajeczkę, a ona leżała rozanielona na pleckach - cudny widok :loveu:

Czyli wnioskuję, że jej się podobało :) Super, że tak sobie radzi ;)

Ty$ka napisał(a):
Witamy w bardzo słoneczny i gorący dzień :)

Witamy również :lol:

Posted

Nad Czarnym Stawem pod Rysami udało nam się dostrzec kozicę nieopodal nas:

Po Stawie pływały kaczuszki:

A nad Morskim Okiem spotkaliśmy bardzo głodnego ptaka:evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Jakie fajne fotorelacje :loveu:

A widoczność... no nieźle...
Zachwyceni to oni nie byli :evil_lol:
Tak se myślę, że skoro teraz musimy uważać na tą jej nogę to trzeba by ją jakoś inaczej zmęczyć...np umysłowo :) I zastanawiam się nad zakupem takiej oto zabawki:
http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/na_inteligencje/70115
Pomysły na nowe sztuczki mi się już kończą, więc wydaje mi się to być ciekawą alternatywą...

Posted

Ty$ka napisał(a):
Taka zabawka naprawdę jest super. Możecie też pobawić się w poszukiwaczy skarbów, czyli Ty chowasz zabawki i smakołyki, a Joy szuka ;)

W takie rzeczy to się już od dawna bawimy (ku niezadowoleniu rodziców i brata jak łażę im po całym domu chowając smaki/zabawki a na dodatek potem pies ich jeszcze szuka :evil_lol: )

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Wiem, ale teraz mam jakiś zakręcony moment.. wstawię już niebawem... obiecuje:loveu:

Już obejrzałam...dziękuję :loveu: