Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Nie jest źle - pierwsze koty za płoty ;). Gdzie się wybierasz? :) [do nas, prawdaaa? :D] Miłego wypadu. Do Zakopanego...ale wolała bym do Was :lol: Dziękuję :) Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Do Zakopanego...ale wolała bym do Was :lol: Dziękuję :) To po drodze wstąpcie do nas :D Nie ma problemu :P Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):To po drodze wstąpcie do nas :D Nie ma problemu :P Nie jestem pewna czy to po drodze :evil_lol: Ale, coś tak widzę, że ty co chwile jakieś gdynianki do Siebie próbujesz ściągnąć...może by było łatwiej jakbyście to Wy przyjechali do Gdyni...:-D Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Nie jestem pewna czy to po drodze :evil_lol: Ale, coś tak widzę, że ty co chwile jakieś gdynianki do Siebie próbujesz ściągnąć...może by było łatwiej jakbyście to Wy przyjechali do Gdyni...:-D Oj tam, trochę km narzucicie, ale co tam - byście w końcu wpadli do nas :lol: I nad bajoro :P W tym roku na pewno już nie :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Oj tam, trochę km narzucicie, ale co tam - byście w końcu wpadli do nas :lol: I nad bajoro :P W tym roku na pewno już nie :D Z tym może być problem...bo jak by nie patrzeć, mamy do przejechania całą Polskę :evil_lol: A w przyszłym? :razz: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Z tym może być problem...bo jak by nie patrzeć, mamy do przejechania całą Polskę :evil_lol: A w przyszłym? :razz: A od Zakopanego niedaleko na Roztocze :P Raczej w góry, do Bieszczad mamy 3h drogi ;) Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):A od Zakopanego niedaleko na Roztocze :P Raczej w góry, do Bieszczad mamy 3h drogi ;) No, faktycznie bardzo blisko :crazyeye: Ale jak Ty tak uważasz to może nas odwiedzisz w Zakopcu...przecież to blisko :evil_lol: To skoro góry macie tak blisko, to może właśnie pojechać gdzieś dalej...np nad morze :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):No, faktycznie bardzo blisko :crazyeye: Ale jak Ty tak uważasz to może nas odwiedzisz w Zakopcu...przecież to blisko :evil_lol: To skoro góry macie tak blisko, to może właśnie pojechać gdzieś dalej...np nad morze :evil_lol: Nie jestem zmotoryzowana :D Musiałabym tłuc się autobusem, a Morus takiej drogi by nie wytrzymał :P Byliśmy dwa lata temu, starczy :lol: Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Nie jestem zmotoryzowana :D Musiałabym tłuc się autobusem, a Morus takiej drogi by nie wytrzymał :P Byliśmy dwa lata temu, starczy :lol: Ja też nie :diabloti: A moi rodzice nie byli by zachwyceni gdy bym im powiedziała, że mamy sobie urządzić długą wycieczkę, bo chcę się spotkać z osobą z dogo :evil_lol: No wiesz... ja do Zakopca jadę 12 raz :lol: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Ja też nie :diabloti: A moi rodzice nie byli by zachwyceni gdy bym im powiedziała, że mamy sobie urządzić długą wycieczkę, bo chcę się spotkać z osobą z dogo :evil_lol: No wiesz... ja do Zakopca jadę 12 raz :lol: To po jakiego licha jedziesz po raz 12? Nie lepiej do mnie? :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):To po jakiego licha jedziesz po raz 12? Nie lepiej do mnie? :D No przecież mówię, że wolę do Ciebie :) No właśnie też nie wiem...podobno za rok mamy jechać gdzieś indziej...podobno:angryy: Quote
Laylachihuahua Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 U nas Layla padła i spała do wieczora z małymi przerwami na głupawkę ;) Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Laylachihuahua napisał(a):U nas Layla padła i spała do wieczora z małymi przerwami na głupawkę ;) Czyli wychodzi na to, że głupawka po tropieniu jest obowiązkowa :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):No przecież mówię, że wolę do Ciebie :) No właśnie też nie wiem...podobno za rok mamy jechać gdzieś indziej...podobno:angryy: Zaproponuj w następnym roku Roztocze :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Zaproponuj w następnym roku Roztocze :D Żebyś wiedziała, że zaproponuję :) Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 maryg22 napisał(a):Żebyś wiedziała, że zaproponuję :) To dobrze :D Quote
Baton Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ty$ka napisał(a):To dobrze :D Za rok moja mama coś knuje Bieszczady...hmm, to zawsze już bliżej :multi: Skoro mówisz, że to tylko 3 godziny drogi :) Quote
Ty$ka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 cudowna mozaika :loveu: Ale... czy czasem nie za duża? Quote
Baton Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Mada95 napisał(a):Masz śliczny banerek:loveu: Ty$ka napisał(a):cudowna mozaika :loveu: Ale... czy czasem nie za duża? Dziękuję :) Już trochę zmniejszyłam...faktycznie coś duży wyszedł ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Skąd się biorą takie psie kurduple? :D Tego juz nawet kotem się nie da nazwać, to zwykłe króliki. :lol: Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieć mikrusa. Tzn. może inaczej, chciałabym kiedyś ale chyba i tak zrezygnuję, bo dla mnie to niepraktyczne. :) No ale nie przypuszczałam, że znajdzie się pies mniejszy od Joy, poważnie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ale piękne zdjęcia:loveu: Fajnie, że udało nam się spotkać:multi: ja moje zdjęcia obrabiam, jak będę miała chwilkę to może podkradnę parę Twoich do siebie ;) Quote
Baton Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Onomato-Peja napisał(a):Skąd się biorą takie psie kurduple? :D Tego juz nawet kotem się nie da nazwać, to zwykłe króliki. :lol: Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieć mikrusa. Tzn. może inaczej, chciałabym kiedyś ale chyba i tak zrezygnuję, bo dla mnie to niepraktyczne. :) No ale nie przypuszczałam, że znajdzie się pies mniejszy od Joy, poważnie. Króliki są większe :evil_lol: A widzisz, na spotkanku były nawet trzy mniejsze od niej :eviltong: Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale piękne zdjęcia:loveu: Fajnie, że udało nam się spotkać:multi: ja moje zdjęcia obrabiam, jak będę miała chwilkę to może podkradnę parę Twoich do siebie ;) A se kradnij, ale domyślasz się, że część Waszych trafi do nas?:razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 No i bardzo dobrze, trzeba lansować takie laseczki:loveu: Tylko smutno mi, że to było tylko takie krótkie spotkanie... jak ja bym Cię miała na co dzień... buuuu:placz: Czemu wokół mnie nie ma żadnych chiłek :placz: I dziwić się później, że sprawiam sobie coraz większe stadko:evil_lol: Quote
Baton Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No i bardzo dobrze, trzeba lansować takie laseczki:loveu: Tylko smutno mi, że to było tylko takie krótkie spotkanie... jak ja bym Cię miała na co dzień... buuuu:placz: Czemu wokół mnie nie ma żadnych chiłek :placz: I dziwić się później, że sprawiam sobie coraz większe stadko:evil_lol: Też bym Was chciała na co dzień...:placz:Ale dobrze, że udało nam się spotkać, nawet na tak krótko :roll: Ale lepiej już nie powiększaj tego stadka :evil_lol: Quote
Recommended Posts