Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ja nie zakładam ;) Dzisiaj byłam w krótkich spodenkach, do wody wchodziłam tak, żeby ich nie zmoczyć... No ale wiadomo, Kacper (ten mały szwagier Magdy) nie mógł się powstrzymać i wszystkich ochlapał, potem jeszcze dołączył do niego Mateusz i w końcu także ja i obie Magdy...psy trochę nam w tym pomagały ;) A więc jeśli nie będziemy się ochlapywać wodą to myślę, że nie trzeba stroju ;) Ostatnio się już tak nie bała :) Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 maryg22 napisał(a):Przyszła i się czepia gadulstwa:evil_lol: U Was jest gorzej :lol: Byłyśmy dzisiaj na spacerze...meeega udanym :loveu: Planowo miałyśmy się spotkać tylko z Magdą i Lejdi, ale doszło poru znajomych;) W drodze na psią plaże szłyśmy przez park, Lejdi była już spuszczona i biegała bez kagańca...i pojawił się radiowóz, a Lejdi w zasadzie zagradzała mu drogę :lol: Madzia wzięła ją na smycz po czym, z okna samochodu wychylił się policjant...jego słowa trochę nas zdziwiły..."Niech biega, gdzieś musi", a zaraz potem gdy zobaczył Joykę "chomik też idzie?":lol: Także policjantów mamy w Gdyni udanych :evil_lol: Potem, gdy już dochodziłyśmy do plaży, zobaczyłyśmy drugą Magdę z 2-miesięcznym Demonem. Jak się okazało była jeszcze ze sporo młodszym szwagrem...(nie mam pojęcia jak to możliwe:evil_lol:) W między czasie spostrzegłam, że Joy mi gdzieś zginęła. Rozględam się po całym lesie i plaży-nie ma. Dostrzegam tylko psa, który z dziwnym zainteresowaniem przygląda się krzakom... Właściciel myśli, że jemu psu odbiło, więc ja startuję z pytaniem "czy tam się przypadkiem nie chowa mój pies?". No i oczywiście Joy wtedy się poruszyła i wszystko było już jasne. W końcu udało nam się dojść na samą plażę i przywitać się z Magdą i Demonem. Zaraz potem pojawił się Mateusz z labkiem Fado. Joy i Demon zaliczyli parę kąpieli (troszkę przymusowych:evil_lol:), a Joy sobie znalazła schronienie w zasypanej do połowy betonowej rurze (czy czymś w tym stylu...). Zdjęcia z naszego spotkania są, muszę je tylko zgrać. Aparatu jednak jeszcze nie mam z powrotem;) Zdjęcia zostały zrobione aparatem Magdy (której popsuła się tylko karta pamięci) i moją kartą, a zgrane zostaną przez aparat taty :lol: A ciekawe kto w naszej galerii gada :siara: Policjanci są super, u nas też są tacy :happy1::Cool!: Ale mieliście wesoło, czytając sama mi się gęba śmiała :laugh2_2: http://img859.imageshack.us/img859/4839/fotka038.jpg jaka mokra kura :dog: http://img14.imageshack.us/img14/8332/fotka062.jpg jakie cudne :loveu: http://img40.imageshack.us/img40/1820/fotka052.jpg haha, jaka sierotka :buzi: Miny Joy :loveu::loveu::loveu: http://img94.imageshack.us/img94/5773/fotka064y.jpg co to za wilczek? :shiny: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 whiteterrier napisał(a):Wszyscy Poznań, Warszawa... Chyba jeszcze poznałam kogoś z Gorzowa Wielkopolskiego, to też blisko, ale zapomniałam któż to taki :shake: A ja jestem oryginalna i jestem stamtąd, gdzie można łapać fale radiowe z Ukrainy :eviltong: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A to dobrze :lol: Nie, ja ochlapywać się nie zamierzam, mam dość po tym jak w zeszłym roku wujek wrzucił mnie do wody a w kieszeni miałam mój ukochany 2-miesięczny telefonik :D I się oczywiście utopił ;) Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):A ciekawe kto w naszej galerii gada :siara: Policjanci są super, u nas też są tacy :happy1::Cool!: Ale mieliście wesoło, czytając sama mi się gęba śmiała :laugh2_2: http://img859.imageshack.us/img859/4839/fotka038.jpg jaka mokra kura :dog: http://img14.imageshack.us/img14/8332/fotka062.jpg jakie cudne :loveu: http://img40.imageshack.us/img40/1820/fotka052.jpg haha, jaka sierotka :buzi: Miny Joy :loveu::loveu::loveu: http://img94.imageshack.us/img94/5773/fotka064y.jpg co to za wilczek? :shiny: No wiesz...ja oczywiście siedzę u Was cicho :siara: A, jakiś haszczor :lol: Ty$ka napisał(a):A ja jestem oryginalna i jestem stamtąd, gdzie można łapać fale radiowe z Ukrainy :eviltong: A to masz fajnie:lol: Talucha napisał(a):A to dobrze :lol: Nie, ja ochlapywać się nie zamierzam, mam dość po tym jak w zeszłym roku wujek wrzucił mnie do wody a w kieszeni miałam mój ukochany 2-miesięczny telefonik :D I się oczywiście utopił ;) No, w takim razie mogę z Tobą iść:lol: Bo po dzisiejszym mam już trochę dość :angryy: Biedny telefonik :-( Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 maryg22 napisał(a): No, w takim razie mogę z Tobą iść:lol: Bo po dzisiejszym mam już trochę dość :angryy: Biedny telefonik :-( No byłam trochę zła bo był nowy :lol: Ale co tam, to tylko sprzęt :lol: A haszczor ten sam co biegał po plaży w sobotę? Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):No byłam trochę zła bo był nowy :lol: Ale co tam, to tylko sprzęt :lol: A haszczor ten sam co biegał po plaży w sobotę? Właśnie się nad tym zastanawiałam i doszłam do wniosku, że chyba to ten sam :) Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A to taki mały krejzol, Lasti się z nim bardzo zakumplował :D Także Ty$ka jak chcesz go jeszcze pooglądać to zapraszam niedługo do mnie na fotki (taka tam mała reklama :evil_lol::diabloti:) Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):A to taki mały krejzol, Lasti się z nim bardzo zakumplował :D Także Ty$ka jak chcesz go jeszcze pooglądać to zapraszam niedługo do mnie na fotki (taka tam mała reklama :evil_lol::diabloti:) Myślę, że mogę wybaczyć tą reklamę :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 maryg22 napisał(a):No wiesz...ja oczywiście siedzę u Was cicho :siara: A, jakiś haszczor :lol: A to masz fajnie:lol: To ciekawe kto pisze posty z Twego konta :cool3: No ba 8) Tylko psiarzy brak =( Talucha napisał(a):A to taki mały krejzol, Lasti się z nim bardzo zakumplował :-D Także Ty$ka jak chcesz go jeszcze pooglądać to zapraszam niedługo do mnie na fotki (taka tam mała reklama :evil_lol::diabloti:) Też pytanie, jasne że chcem :p Jakieś słabe telefony teraz produkują. Mój złom kilka razy topił się w wybielaczu, wodzie i soku pomarańczowym, przeżył napad ząbków zwierząt i jeszcze żyje :razz: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a): Jakieś słabe telefony teraz produkują. Mój złom kilka razy topił się w wybielaczu, wodzie i soku pomarańczowym, przeżył napad ząbków zwierząt i jeszcze żyje :razz: No coś Ty, był super :( Samsung Wave 2 PRO. Nawet nazwa taka morska :lol: i się utopił :diabloti: Kiedyś też miałam taki telefon, przeżył wszystko... Teraz są dotykowe gówna :P Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):To ciekawe kto pisze posty z Twego konta :cool3: A pamiętasz wymówkę że dogo świruje? Tak-to masz odpowiedź:lol: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):No coś Ty, był super :( Samsung Wave 2 PRO. Nawet nazwa taka morska :lol: i się utopił :diabloti: Kiedyś też miałam taki telefon, przeżył wszystko... Teraz są dotykowe gówna :P Dlatego boję się kupować nowego telefonu... bo ja potrzebuję takiego, co przeżyje extremalne warunki :evil_lol: maryg22 napisał(a):A pamiętasz wymówkę że dogo świruje? Tak-to masz odpowiedź:lol: Ale jak mi nie świruje to już nikomu nie świruje, ot co :eviltong::p Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a): Ale jak mi nie świruje to już nikomu nie świruje, ot co :eviltong::p No wiesz! Ale fakt, dogo się ostatnio jakoś uspokoiło :) Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 maryg22 napisał(a): Ale fakt, dogo się ostatnio jakoś uspokoiło :) I oby tak zostało! (Brać jutro aparat? :lol:) Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 maryg22 napisał(a):No wiesz! Ale fakt, dogo się ostatnio jakoś uspokoiło :) Wiem :evil_lol: Wiem, że mam rację :eviltong: Ano ;] :multi: Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):(Brać jutro aparat? :lol:) Serio się jeszcze pytasz? Ja poproszę jutro jakąś sesyjkę ;) Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Mada95 napisał(a):O której idziemy? :D Czyli jednak nie jesteś jutro zajęta? :) O 12 na Babich Dołach :) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 No jestem ale od , po 15 ;) więc skoro blisko mnie to mogę skoczyć na jakieś 2-3 godzinki ;) Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 W takim razie mamy już zapewniny troszkę fajniejszy spacerek :) Jeszcze ktoś chce się dołączyć? ;) Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 :multi: super :D Magda, jedziemy 109 z przystanku Obłuże Centrum o 11:43 :D Quote
Baton Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a)::multi: super :D Magda, jedziemy 109 z przystanku Obłuże Centrum o 11:43 :D Ale wy macie fajnie... Ja nie dość, że najpierw muszę dojechać do Redłowa, to potem jeszcze całą trasę 109 :shake: Więc z domu wychodzę koło 10:20-30 ;) Quote
Recommended Posts