Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zawsze można próbować:diabloti:[/QUOTE] Tak myślałam:evil_lol: Życzę powodzenia :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Hehehe :D ale z 3 nie narzekam:loveu: Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe :D ale z 3 nie narzekam:loveu:[/QUOTE] Czyli mówisz że z 3 można sobie jeszcze jakoś poradzić? :diabloti: Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Masakra, ale gadacie... :D Nie nadążam...[/QUOTE] Spójrz na Morusową galerię... tu, to nic w porównaniu z Waszą:lol: My... Ty też bierzesz w tym udział:p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Moje są grzeczne:diabloti: znaczy powiem inaczej - wychowane na swój sposób:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='maryg22']Spójrz na Morusową galerię... tu, to nic w porównaniu z Waszą:lol: My... Ty też bierzesz w tym udział:p[/QUOTE] Przestań, dziś w naszej galerii spokojnie jest :D Już nie - nie ogarniam Was :D Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Przestań, dziś w naszej galerii spokojnie jest :D Już nie - nie ogarniam Was :D[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Chiquita&DeeDee']Moje są grzeczne:diabloti: znaczy powiem inaczej - wychowane na swój sposób:evil_lol:[/QUOTE] "na swój sposób"... to wiele wyjaśnia:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Hehe, mam swoją teorię:diabloti: A teraz idę, już za dużo tu napaplałam:D Quote
Baton Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehe, mam swoją teorię:diabloti: A teraz idę, już za dużo tu napaplałam:D[/QUOTE] Ale wrócisz ? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Hehehe... może kiedyś... :D A tak serio to stary przyszedł.. :diabloti: Idę pogadać z Panem i Władcą domu:lol: Quote
Baton Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Korci mnie żeby kupić Joy taką obrożę... Ciekawe jakby wyglądała:evil_lol: Quote
Pestkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Groźnie, to na pewno #evil_lol Urocza ta Twoja "wiewiórka na smyczy" :) Choć nie przepadam za cziłkami i cziłkowatymi, Joy mi się bardzo spodobał :) Trochę niemiłe doświadczenia z przeszłości mam z tą rasą. Quote
Baton Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Pestkaa']Groźnie, to na pewno #evil_lol Urocza ta Twoja "wiewiórka na smyczy" :) Choć nie przepadam za cziłkami i cziłkowatymi, Joy mi się bardzo spodobał :) Trochę niemiłe doświadczenia z przeszłości mam z tą rasą.[/QUOTE] Przynajmniej nie była by 'słitaśną ciułałą' :) Dzięki :) spodobała nie spodobał ;) A co się stało...jakie nie miłe doświadczenia? Quote
Pestkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Kiedyś ciocia wyjechała na wczasy i powierzyła mi opiekę nad swoim pół rocznym owczarkiem niemieckim. Wyszłam na spacer, i pani podeszła, żeby pogłaskać kudłacza (no bo sama słodycz młody owczarkowaty #evil_lol). No więc głaszcze, a tu piesek tejże pani (właśnie cziłka) dziabła go nad okiem i krew leciała. Ja w panikę, bo nie mój pies, jeszcze coś mu się stanie. Rozumiem, że była zazdrosna, ale nie powinna reagować od razu dziabnięciem :( Wiem, że nie ma złych psów i cziłki są myślące, ale jakoś zraziłam się do tych psów. A ta pani reakcja "No co ty wyrabiasz? No co ty robisz? No tak nie wolno, kochanie". Quote
Baton Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Pestkaa']Kiedyś ciocia wyjechała na wczasy i powierzyła mi opiekę nad swoim pół rocznym owczarkiem niemieckim. Wyszłam na spacer, i pani podeszła, żeby pogłaskać kudłacza (no bo sama słodycz młody owczarkowaty #evil_lol). No więc głaszcze, a tu piesek tejże pani (właśnie cziłka) dziabła go nad okiem i krew leciała. Ja w panikę, bo nie mój pies, jeszcze coś mu się stanie. Rozumiem, że była zazdrosna, ale nie powinna reagować od razu dziabnięciem :( Wiem, że nie ma złych psów i cziłki są myślące, ale jakoś zraziłam się do tych psów. A ta pani reakcja "No co ty wyrabiasz? No co ty robisz? No tak nie wolno, kochanie".[/QUOTE] Uuu, kiepsko... Ale skończyło się dobrze? No pewnie, jej pies z tego dużo zrozumiał... przeprosiła w ogóle? Quote
Pestkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Tak, skończyło się dobrze, ale więcej paniki zrobiłam niż to było warte. Chyba bardziej wystraszyłam się niż pies. Ale przeprosiła i wzięła swoją suczkę na ręce, to powiedziałam, że właśnie ją nagradza za to, że zrobiła coś złego, na co pani wzruszyła ramionami i sobie poszła. No cóż. Jest różnica w charakterze między długowłosą i krótkowłosą? Bo coś tam słyszałam, ale nie wiem od kogo i czy to prawda. Quote
Baton Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Pestkaa']Tak, skończyło się dobrze, ale więcej paniki zrobiłam niż to było warte. Chyba bardziej wystraszyłam się niż pies. Ale przeprosiła i wzięła swoją suczkę na ręce, to powiedziałam, że właśnie ją nagradza za to, że zrobiła coś złego, na co pani wzruszyła ramionami i sobie poszła. No cóż. Jest różnica w charakterze między długowłosą i krótkowłosą? Bo coś tam słyszałam, ale nie wiem od kogo i czy to prawda.[/QUOTE] To tyle dobrze, niekiedy nawet nie przepraszają:shake: Niektórym nie wytłumaczysz...oni wiedzą lepiej lub ich to kompletnie nie obchodzi:angryy: Podobno długowłose są grzeczniejsze...ale czy to prawda nie wiem ;) Quote
Ty$ka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jaka fajna obróżka. Też bym się na taką skusiła, gdyby nie była skórzana :P Quote
Baton Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Ty$ka']Jaka fajna obróżka. Też bym się na taką skusiła, gdyby nie była skórzana :P[/QUOTE] No właśnie... i do tego trochę szeroka... Ale Joy ma jedną 14 mm więc 2 mm różnicy to nie tak dużo... Trzeba się zastanowić ;) Quote
Baton Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Pare zdjęć :) : 'Jak to nie ma dokładki? :-( ' Brzuszek :lol: I pojawił się problem... Joyka znowu się drapie... Mam nadzieję, że to nie na karmę... bo już niewiem czym innym ją karmić :shake: Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 http://img404.imageshack.us/img404/3513/img0937ho.jpg "miziaj mnie, kochaj mnie" :loveu: Oj to niedobrze. Oby nie było to nic poważnego. Quote
Baton Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Ty$ka']http://img404.imageshack.us/img404/3513/img0937ho.jpg "miziaj mnie, kochaj mnie" :loveu: Oj to niedobrze. Oby nie było to nic poważnego. :lol: Obawiam się, że tym razem to na kurczaka... Ostatnio jej go czasem dawaliśmy (szybciej nie powodował alergii, ale wet nas uprzedzał, że z czasem może dostać na inne produkty...). Niestety kurczak jest składnikiem jej karmy...Więc wydaje mi się, że niestety czeka nas kolejne poszukiwanie dobrej karmy... albo gotowanie jej samemu...ale to trochę ciężko... jeśli się okaże, że nie może jeść tego kurczaka. Ma też alergie na wołowine, marchewkę i kukurydzę (to akurat aż tak nie przeszkadza). Więc niestety odpadają najbardziej popularne produkty...:shake: Na razie dałam jej Diphergan (wet nam szybciej mówi, że w wypadku pogorszenia się możemy jej go podawać...) Trochę ciężko było podzielić taką małą tableteczkę na 8 części ale jakimś cudem się udało (w prawdzie na 6... reszta się wykruszyła..., grunt, że są podzielone na 1/8 tabletki) :multi: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 A ja myślałam że to już pewne że nie jest uczulona na kurczaka.... a Lejdi też ma alergię..chyba na białko..to znaczy ma czarną skórę i łysieje jak je nabiały i karmę z dużą ilością białka... Quote
Recommended Posts