omry Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) [FONT=palatino linotype][SIZE=7]ma dom![/FONT] [SIZE=4]MAJKI. Ma około roku, waży około 30 kg. W marcu został zabrany ze szczecińskiego schronu, jednak jego właściciel przecenił swoje siły. Pracuje i uczy się, przez co nie może psu poświęcić odpowiednio dużo czasu. Majki całe dnie siedzi sam i nudzi się, jest nabuzowany i niewybiegany. Ten pies potrzebuje dużo ruchu i aktywności, inaczej daje upust emocjom w typowo psi sposób z pomocą ruchu kopulacyjnego.. Poza tym jest grzeczny, nie załatwia się w domu, dogaduje się z ludźmi i zwierzętami. Ładnie chodzi na smyczy, reaguje na wołanie, umie siad, leżeć i dawać łapę. Chętnie się uczy. Ma książeczkę zdrowia, aktualne szczepienia i odrobaczenia. Bez problemu zostaje sam w domu, daje sobie wszystko zrobić, ładnie jeździ samochodem. Zdarza mu się wyrywać do psów w celach zabawy. Szukamy mu domku, który odpowiednio zajmie się tym młodym, pełnym energii psem. Wydarzenie na FB. KONTAKT: 792 609 250 Edited August 1, 2012 by omry Quote
omry Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Nie czekaj, tylko bierz! Drugiego takiego Majka nikt nie ma :diabloti: Żartuję, wiem, jak jest. Piecho jest naprawdę fajny, no ale trzeba go zmęczyć bo chłopak świruje i dlatego myślimy, że najlepiej jednak poszukać mu domku, który odpowiednio się nim zajmie. Quote
LadyS Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dziś wieczorem mam nadzieję go ogłosić, przy okazji reszty psiaków :) Quote
omry Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 LadyS napisał(a):Dziś wieczorem mam nadzieję go ogłosić, przy okazji reszty psiaków :) Bardzo dziękujemy! :) Quote
beta ata Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Kurczę, on mi przypomina moja Fi (*) Niedawno ktoś gdzieś pisal, że ma dobry dom dla ONkowatego psa... Cos mi świta, że na wrocławskim wątku... Sprawdzę, jak znajde, to oczywiście napiszę. Quote
omry Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 beta ata napisał(a):Kurczę, on mi przypomina moja Fi (*) Niedawno ktoś gdzieś pisal, że ma dobry dom dla ONkowatego psa... Cos mi świta, że na wrocławskim wątku... Sprawdzę, jak znajde, to oczywiście napiszę. Dziękujemy! Ja idę pobuszować w Przygarnę Psa :) Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
omry Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [video=youtube;UoSkSaRmu0Q]http://www.youtube.com/watch?v=UoSkSaRmu0Q&feature=plcp[/video] Quote
omry Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [video=youtube;zEVbEaWk744]http://www.youtube.com/watch?v=zEVbEaWk744&feature=plcp[/video] Quote
anorektyczna.nerka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Oby znalazł domek, jest prześliczny. Może pogadaj z dziewczynami od hasiorów, one tez się czasem zajmują aktywnymi psami innych ras. Quote
omry Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Ostatnio mnie w ogóle nie ma na Dogo i zaniedbałam Majkiego.. LadyS, dało się tam coś zrobić z tymi ogłoszeniami? :) Quote
LadyS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 omry napisał(a):Ostatnio mnie w ogóle nie ma na Dogo i zaniedbałam Majkiego.. LadyS, dało się tam coś zrobić z tymi ogłoszeniami? :) Shit, wiedziałam, że o czymś zapomniałam... Sorry, jestem totalnie zalatana i mam w cholerę pracy - wszyscy się rzucili, jak zaplanowałam urlop :lol: Dziś - pewnie późnym wieczorem - skończe robotę i siądę do ogłoszenia go. Quote
omry Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 LadyS napisał(a):Shit, wiedziałam, że o czymś zapomniałam... Sorry, jestem totalnie zalatana i mam w cholerę pracy - wszyscy się rzucili, jak zaplanowałam urlop :lol: Dziś - pewnie późnym wieczorem - skończe robotę i siądę do ogłoszenia go. Nic się nie stało, ja jestem bardzo wdzięczna, że zechciałaś nam pomóc :) Quote
LadyS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 omry napisał(a):Nic się nie stało, ja jestem bardzo wdzięczna, że zechciałaś nam pomóc :) Zapisałam sobie już w kajeciku :lol: Bo inaczej to ja nic nie pamiętam :diabloti: Quote
Saththa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 omry napisał(a):Ma dom! :) :mad: A może by tak cos więcej?? Quote
omry Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Saththa napisał(a)::mad: A może by tak cos więcej?? Zamieszkał aż w Holandii, jego nowi ludzie totalnie się w nim zakochali. Są aktywni, mają mały domek z podwórkiem i 1,5 km do morza. Małżeństwo codziennie chodzi nad morze na spacery, 19letnia córka prowadzi aktywny tryb życia i dlatego pomyśleli o psie. Przyjechali do Polski do rodziny, tu mieli iść do schroniska, ale znaleźli ogłoszenie o Majkim. Jeszcze tego samego dnia przyjechali i go zabrali :) Quote
Recommended Posts