Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']O Rudiego nikt nie pyta, wariat z niego dalej, zmienić się nie zmienił, chudy dalej jak szkapa ;)[/QUOTE]

on ma jakieś problemy z układem pokarmowym, nawracające biegunki więc pewnie dlatego taki chudy. Justynka myśli nad dokładniejszą diagnostyką, a póki co dostaje leki i specjalistyczną karmę. Szkoda mi go bardzo bo jak karmimy inne psiaki - on tak patrzy łapczywie bo też z chęcią zjadłby coś innego.

Posted

figa33 napisał(a):
właśnie , w domu by doszedł do siebie
biegunki to nie jest dobra wiadomość , ale jego energia i chęć zabawy dobrze wróży

Dokładnie gorzej gdyby był otępiały, gdyby nie miał chęci to życia, a u niego wręcz przeciwnie, tylko domu brak.

Posted

Najświeższe wieści!!! Rudi od 3 dni w nowym domku na próbę, ale dzisiaj zadzwonił pan i powiedział, że go chce zaadoptować, strasznie mu się Rudi podoba, mówi, że super piesek, że można go wiele nauczyć i że już się coś nauczył, co prawda zdarł puchową poduszkę, ale poza tym jest grzeczny, biega, szaleje, ma wielki ogród, śpi w domu na kocyku koło łóżka bardzo grzecznie całą noc ( no nie ten Rudi!!!), no i ma do towarzystwa naszą Nutkę?? Pamiętacie Nutkę?? Tak tam właśnie jest Rudi! Mam nadzieję, że już tak szczęśliwie zostanie :) Powodzenia piesku, nie rób obory ;)

Posted

Od 3 dni trzymałam mocno kciuki i kiedy dzisiaj stało się faktem, jestem bardzo szczęsliwa bo to niełatwa adopcja była - biorąc pod uwagę jego temperament...:cool3:

Posted

bardzo się cieszę !!:loveu: szczęścia kochana psinko !!:loveu:

aaa Rudyś z Nutką mieszka , a Nutka zdaje się w bloku z państwem mieszkała , to i Rudyś się zmieścił , fajnie :lol::lol:

Posted

A ja myślę,że odpowiedni człowiek, facet, o silnej ręce i odpowiednim podejściu tyle zdziałał, rozmawiałam z naszą wetką, Rudi był u niej z panem i to ona powiedziała,że to nie ten pies :)
A to najnowsze wieści prosto z domku, zdjęcie ciut niewyraźne, ale przecież każdy widzi i rozpoznaje Rudaska jak leżakuje w pokoiku w najlepsze!!! Czyż to nie cudny widok??? :) Jak Rudiego odwiedzę, to sama opiszę jakie to zmiany w nim zaszły :)

Posted

Rudi na dywanach, przyznam że nie liczyłam na taki dom biorąc pod uwagę jego temperament. W myślach dom - równał się z demolką, obsikiwaniem, ściąganiem wszystkiego co dostępne. A tu patrzcie jak można się pomylić.

• 2 months later...
Posted

Nikt już dawno nie pytał o Rudiego, więc oto najświeższe wiadomości, od mojej koleżanki. Przyznam, że nieźle się uśmiałam, czytając tego maila, ale taka jest właśnie moja koleżanka Ania :)

Agatka

to bardzo mi przykro że u Was takie katastrofy się dzieją, to przykre, ale ludzi bałwanów niestety pod dostatkiem , to dlatego tak jest. Rudi u nas ma nie gorzej niż Puśka, oboje razem się chowają, znaczy żyją, śpią, jedzą bawią sie , z moim starym chodzi na spacery w niedziele zabiera go do swojej mamy żeby sie z innymi psami pobawił , do lasu z nim jeździ żeby se polatał, ale i tez tu na ogrodzie ma gdzie biegać, śpi z nami w domu, to bardzo wrażliwy , kochany pies i bardzo mądry,
wytresowany, daje łape , waruje , chodzi przy nodze i słucha komend za pierwszym razem , nie trzeba mu nic dwa razy powtarzać, bo Puśka to se robi co chce i nikogo nie słucha, ale ona ma to po mnie i ja ją za to kocham, to mój koto-pies.strasznie ci dziękuje za te psy, bo pasują do nas idealnie i jeden i drugi. ściskam Cię mocno i zapraszam do nas na herbate, jestes zawsze mile widziana
pozdrawiam
Ania

No i nie mówcie mi że się nie śmiejecie :diabloti::evil_lol::lol::p:loveu:

• 6 months later...
Posted (edited)

ależ on pięknie wygląda :loveu: i nabrał ciałka i pysio taki uśmiechnięty. Szczęśliwy pies, a my razem z nim.:loveu:

Edited by Becia66