Agula99 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Rudi, to młodziutki, około półtoraroczny (jak na moje oko) piesek, który od dłuższego czasu błąkał się po naszej miejscowości. Jest bardzo wychudzony i ciągle ma ochotę coś jeść. Do człowieka jest bardzo przyjazny, podskakuje, cieszy się, chyba wydaje mu się, że ktoś coś ma dobrego do schrupania w ręce,bo ciągle kłapie paszczą, ale nie jest to chęć gryzienia. Można go spokojnie głaskać, przytulać, bardzo ładnie chodzi na smyczce i wcale nie podoba mu się ten jego boks. Kiedy doprowadzimy Rudiego do lepszego stanu, będzie z niego bardzo ładny piesek. A tak wygląda Rudi, czy nie przypomina Wam naszej Figunii?? W każdym bądź razie od razu widać, że stał koło jakiejś rasy typu collie ;) Edited September 5, 2012 by Agula99 Quote
Agula99 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Zaglądajcie ciotki, odwiedzajcie Rudiego :) Quote
majuska Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 no ładny, ładny..co za łajza go doprowadziła do takiego stanu:shake: Quote
Becia66 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 strasznie wychudzony biedak :shake:. A co Paulince stało się w rękę ? Quote
Becia66 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dzisiaj Rudi wypadł z boksu jak szalony, widać zamknięcie na tym upale bardzo go męczy. Quote
majuska Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 troszke jest nieokrzesany..musimy go okrzesać :) Beciu kurna te moje nóżki na pierwszym planie :roll: Quote
Becia66 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='majuska'] Beciu kurna te moje nóżki na pierwszym planie :roll: a co, nie podobają ci się ? to po co się odzywasz, kto by wiedział że to twoje :diabloti:. Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA [COLOR=#000000]Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
karolciasz28 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Becia66 napisał(a):a co, nie podobają ci się ? to po co się odzywasz, kto by wiedział że to twoje :diabloti:. Jak je zobaczyłam to pomyślałam o jakiejś 18-stce, nóżki zgrabne długie, co się czepiasz Majuska:razz::razz: Quote
figa33 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 jejciu , ale chudzina ten Rudasek...co za doop...k doprowadził go do takiego stanu...:shake::-( majuska ja też myślałam ,ze to jakaś dziewczynka pozuje do zdjęć szczerze zazdroszczę:lol: Quote
majuska Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 powinien u nas nabrać masy ;) dzięki dziewczyny za komplementy :D;) Quote
Becia66 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Rudi to żywioł, tylko do domu z ogrodem bo dom rozniesie. Źle znosi boks i nie dziwota skoro energia go rozpiera. Zmęczyłam go trochę piłką i potem chwilę leżał w trawie spokojnie. Na smyczy chodzi ładnie, choc z lekka ciągnie ale z tym damy radę. Quote
karolciasz28 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Muszę Wam powiedzieć, że cudny jest. Jak ja kocham takie prawie collaki.:loveu: Ale fakt, chudziutki strasznie.:shake: Quote
figa33 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 sierść ma piękną , uwielbiam rudzielce , jak się go odkarmi to czuję ,ze to będzie super przystojniak:cool3: Quote
Agula99 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 A może by go już ogłaszać? co wy na to, przecież on już jest śliczny, może by mus się poszczęściło???? :) Quote
Becia66 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Agula wiesz coś bliżej skąd się wziął w przytulisku ? Quote
karolciasz28 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Agula99 napisał(a):A może by go już ogłaszać? co wy na to, przecież on już jest śliczny, może by mus się poszczęściło???? :) Ja mam już wakacje:multi: (mogę szaleć :D) , także piszcie tekst i będziem ogłaszać ;). Quote
figa33 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 dla Rudiego , przepięknego rudzielca :lol: ****************** Rudi - pies piękny jak marzenie , ozdoba każdego domu Czy można wyrzucić przyjaciela jak niepotrzebny przedmiot ? Można... Tak uczynili ''opiekunowie'' Rudiego... Kiedyś pewnie miał dom. Gdy był mały ,słodki i kochany. Pewnie wszyscy się nim zachwycali. Przecież to taka kruszynka , kłębuszek , kluseczka nasza ! Ale kluseczka urosła.... Stała się pięknym psem . Ale nie dla swoich państwa..... A Rudi bardzo kocha ludzi ! Ma przepiękną ,rudą , lśniącą sierść . Niesamowicie garnie się do człowieka i szuka jego towarzystwa . Nie pamięta ,że ktoś go zostawił aby umarł gdzieś na wiejskiej drodze. Nie pamięta , bo psy nie trzymają urazy w sercu.. Jest jeszcze bardzo wychudzony , ale mimo tego znajduje silę na zabawę , uwielbia bawić się piłeczką , jest pełen energii , doskonale czuje się w ogrodzie. Jest zdrowy ,zaszczepiony i odrobaczony . Ma ok 1 lat . Właściwie dziecko jeszcze . Przebywa w przytulisku w Boguchwale k /Rzeszowa i bardzo czeka na dom.... Quote
Agula99 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Karolciu porobisz jakieś ogłoszenia Rudiemu??? Proszę cię zrób dla niego te ogłoszenia, a nuż, on się tak męczy w tej klacie, numer kontaktowy na Becię!! Quote
Recommended Posts