Buńka Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Ty$ka']Lubię ogoniaste, [B]czemu pytasz?[/B] :lol: Lubię pooglądać szczurzaste, choć mieć nie zamierzam, rozsądek tak mi każe. I łączę się z Tobą w bólu, ale czasem trzeba słuchać rozumu... no cóż.[/QUOTE] Bo kto pyta nie błądzi :diabloti: :D :D :'D No cóż muszę poczekać... może za rok...:roll: Quote
Sonka95 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)'] No właśnie... nawet utrzymanie małego zwierzątka niestety kosztuje:roll: A no tak kochana przecież ty jedziesz z nami :loveu::multi::loveu: Wyleciało mi to z głowy całkowicie, wybacz:oops: za mało się na grupie udzielasz, to pewnie przez to:diabloti:[/QUOTE] Tak się wydaje , że utrzymanie gryzoni jest nie drogie ale podliczając zakupy czyli siano , trociny i żarcie to wychodzi tyle samo co utrzymanie małego psa :crazyeye: Spoko :loveu: na Fb to kiedyś byłam na bieżąco a teraz jakoś tak tylko patrze co się dzieje i wchodzę na dogo :) Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 puk-puk :diabloti: (co ja robię... znowu się zacznie :evil_lol:) Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']puk-puk :diabloti: (co ja robię... znowu się zacznie :evil_lol:)[/QUOTE] Kto tam? :diabloti: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Kto tam? :diabloti:[/QUOTE] Grzesiek z rodzinką :diabloti: Może się poczęstujesz? :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Grzesiek z rodzinką :diabloti: Może się poczęstujesz? :evil_lol:[/QUOTE] Batoniku cieszę się że skorzystałaś z mojego zaproszenia :loveu: jak jest ktoś "mleczny" to chętnie 3:) Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Batoniku cieszę się że skorzystałaś z mojego zaproszenia :loveu: jak jest ktoś "mleczny" to chętnie 3:)[/QUOTE] Pomyślałam, że wpadnę na chwilkę :D Na szczęście w mojej rodzinie sporo mlecznych się znajdzie xD Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Pomyślałam, że wpadnę na chwilkę :D Na szczęście w mojej rodzinie sporo mlecznych się znajdzie xD[/QUOTE] To zrobimy wymianę :evil_lol: ty dajesz kogoś w mlecznej polewie a ja skrzyneczkę soczku z gumi jagód :evil_lol: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']To zrobimy wymianę :evil_lol: ty dajesz kogoś w mlecznej polewie a ja skrzyneczkę soczku z gumi jagód :evil_lol:[/QUOTE] Całkiem fajna ta wymiana :D Trzymaj kuzyna w takim razie :evil_lol: Chciałam brata najpierw poświęcić, ale stwierdziłam że szkoda by go było bo czasem przy matmie lub fizie wspomoże... :diabloti: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Całkiem fajna ta wymiana :D Trzymaj kuzyna w takim razie :evil_lol: Chciałam brata najpierw poświęcić, ale stwierdziłam że szkoda by go było bo czasem przy matmie lub fizie wspomoże... :diabloti:[/QUOTE] Może być kuzyn :D byleby mleczny :loveu: Poczekaj chwilkę zamknę go w piwnicy coby mi nie uciekł :evil_lol: jutro na deser będzie w sam raz :D Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Może być kuzyn :D byleby mleczny :loveu: Poczekaj chwilkę zamknę go w piwnicy coby mi nie uciekł :evil_lol: jutro na deser będzie w sam raz :D[/QUOTE] Zaknebluj go jeszcze lepiej, co by Cię w nocy nie budził :evil_lol: Oczywiście że mleczny :D Tylko zamknij tą piwnicę dokładnie, bo jeszcze Ci go ukradną jak tą czekoladę z szafki :evil_lol: PS: Boję się nawet pomyśleć co myślą osoby postronne jak to czytają xD Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Zaknebluj go jeszcze lepiej, co by Cię w nocy nie budził :evil_lol: Oczywiście że mleczny :D Tylko zamknij tą piwnicę dokładnie, bo jeszcze Ci go ukradną jak tą czekoladę z szafki :evil_lol: PS: Boję się nawet pomyśleć co myślą osoby postronne jak to czytają xD[/QUOTE] Już zakneblowany ia zamknięty na 4 spusty :D czekoladki nie wybaczę :placz::placz::placz: Napijesz się czegoś? Może herbatki ?:cool3: Ahahaha xD Albo mają ubaw albo z przerażeniem uciekają :D Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Już zakneblowany ia zamknięty na 4 spusty :D czekoladki nie wybaczę :placz::placz::placz: Napijesz się czegoś? Może herbatki ?:cool3: Ahahaha xD Albo mają ubaw albo z przerażeniem uciekają :D[/QUOTE] To dobrze, teraz na pewno jest już Twój :evil_lol: Kuzynie - przepraszam xD Herbatki chętnie :D Ale z soczkiem z gumi jagód bym prosiła :diabloti: Chyba to drugie :lol: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']To dobrze, teraz na pewno jest już Twój :evil_lol: Kuzynie - przepraszam xD Herbatki chętnie :D Ale z soczkiem z gumi jagód bym prosiła :diabloti: Chyba to drugie :lol:[/QUOTE] Mam nadzieję że się wcześniej z nim pożegnałaś :D Woda się już zagotowała. Prosze usiądź w salonie a ja zaraz wszystko podam. Oczywiście herbatka gumi jagodowa :D Może jakieś ciasteczko do tego? Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Mam nadzieję że się wcześniej z nim pożegnałaś :D Woda się już zagotowała. Prosze usiądź w salonie a ja zaraz wszystko podam. Oczywiście herbatka gumi jagodowa :D Może jakieś ciasteczko do tego?[/QUOTE] Oczywiście że się z nim pożegnałam, ale jakiś obrażony był...ciekawe dlaczego? :evil_lol: Dziękuję ślicznie :loveu: Ciasteczko chętnie zjem :D A, zapomniałabym - przyniosłam też kilka kur dla piesków :diabloti: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Oczywiście że się z nim pożegnałam, ale jakiś obrażony był...ciekawe dlaczego? :evil_lol: Dziękuję ślicznie :loveu: Ciasteczko chętnie zjem :D A, zapomniałabym - przyniosłam też kilka kur dla piesków :diabloti:[/QUOTE] Ależ proszę bardzo ;) Ale przykro mi ciasteczek jednak nie ma są tylko słone paluszki :evil_lol: ojej pieski się ucieszą :D Ostatni raz jadły jak były u ciebie. dawałam im surowe mięsko ale one się do twoich kur tak przyzwyczaiły że teraz chcą jeść tylko to :D :evil_lol: Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ależ proszę bardzo ;) Ale przykro mi ciasteczek jednak nie ma są tylko słone paluszki :evil_lol: ojej pieski się ucieszą :D Ostatni raz jadły jak były u ciebie. dawałam im surowe mięsko ale one się do twoich kur tak przyzwyczaiły że teraz chcą jeść tylko to :D :evil_lol:[/QUOTE] Mogą być i paluszki :D A to może pobiegnę do domku swojego i wrócę z kurą i kogutem? Będziesz miała mięsko dla piesków :diabloti: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Mogą być i paluszki :D A to może pobiegnę do domku swojego i wrócę z kurą i kogutem? Będziesz miała mięsko dla piesków :diabloti:[/QUOTE] Ależ kochana usiądź, odpocznij a koguta przyniesiesz następnym razem :evil_lol: Psom nic nie będzie :D Zapomniałam zapytać.. nie jest tu za gorąco? Nie chcę żeby twoja rodzina się rozpuściła :D Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Ależ kochana usiądź, odpocznij a koguta przyniesiesz następnym razem :evil_lol: Psom nic nie będzie :D Zapomniałam zapytać.. nie jest tu za gorąco? Nie chcę żeby twoja rodzina się rozpuściła :D[/QUOTE] No to może faktycznie usiądę na chwilę, a rano pójdę :D Mi jest w sumie dobrze, ale wiem że orzechowe ciepła nie lubią... xD Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']No to może faktycznie usiądę na chwilę, a rano pójdę :D Mi jest w sumie dobrze, ale wiem że orzechowe ciepła nie lubią... xD[/QUOTE] Jak coś to mów, otworzę okno, przewietrzę... Czyli zostajesz na noc? pościelić Ci? :D Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Jak coś to mów, otworzę okno, przewietrzę... Czyli zostajesz na noc? pościelić Ci? :D[/QUOTE] Dla mnie jest idealnie, niech się inni męczą xD Jeżeli mogę to chętnie zostanę :D Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Dla mnie jest idealnie, niech się inni męczą xD Jeżeli mogę to chętnie zostanę :D[/QUOTE] Oczywiście ! jak to mówią gość w dom baton do piwnicy :evil_lol: Łóżko masz już zasłane a reszta rodzinki myślę że się zmieści na materacu na podłodze :D Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Oczywiście ! jak to mówią gość w dom baton do piwnicy :evil_lol: Łóżko masz już zasłane a reszta rodzinki myślę że się zmieści na materacu na podłodze :D[/QUOTE] A ja batonem przypadkiem nie jestem? xD Dziękuję bardzo, resztą rodzinki się nie przejmuj - jakoś sobie poradzą :diabloti: Quote
Buńka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']A ja batonem przypadkiem nie jestem? xD Dziękuję bardzo, resztą rodzinki się nie przejmuj - jakoś sobie poradzą :diabloti:[/QUOTE] Batoniczku miałam na myśli twojego kuzyna :D :D :evil_lol: Dobrej nocy w takim razie. Jutro obudzę Cię na śniadanie. Gdybyś czegoś potrzebowała w nocy to krzycz :D Quote
Baton Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Batoniczku miałam na myśli twojego kuzyna :D :D :evil_lol: Dobrej nocy w takim razie. Jutro obudzę Cię na śniadanie. Gdybyś czegoś potrzebowała w nocy to krzycz :D[/QUOTE] Również dobrej nocy życzę :D Mam nadzieję że nikt mnie tu u Ciebie nie zje... mam nadzieję że nie trzymasz tu jakiś miłośników grześków? :evil_lol: Quote
Recommended Posts