Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

ahahah gdyby ktoś zechciał mieć Leośkę z siurem to zapraszam do kontaktu xD 
ps. łatę na plecach zawsze można zamalować a dyndałka usunąć 3:) ahahha
a4sehe.jpg

Posted

Iwonełku matmą się nie przejmuj, ja rok temu też wyszłam z sali z przeświadczeniem że nie zdam i jak sprawdzałam też mało punktów mi wychodziło a zdałam i to jeszcze z zapasem:) ustne też spoko bo nikt nie bedzie chciał zaniżyć wyników szkole, ja swojej prezentacji uczyłam się godzinę przed wejściem i miałam 16pkt więc luzik:)
Aaa i biologia serio jest o 14 ?

Posted

Teraz już pozostało czekać na wyniki z obowiązkowych pisemnych :) Co będzie to będzie. 
Ustne też się jakoś przeżyje. Ale wiadomo... stresu się nie da całkowicie wyeliminować. Ale dzięki za słowa otuchy <3 
Tak niestety tak późno... wcześnie są chyba pisemne z niemieckiego, łaciny i rosyjskiego O.o Ale to nie jestem pewna. No i ustny angielski. 
Gdyby nie biologia to też bym miała ustny jutro :D Miałam ustalony na 8.15... wchodziła bym druga... a przełożyli nam tak do kitu że mam na 11 maja na 13.30 -_- 

Guest TyŚka
Posted

Rosyjski, wos, biologia... Ty to dopiero odważna jesteś :O Powodzenia!

Posted

Chcę poprawić bo nie pasi mi ten wynik co jest :p czuje że umiem na więcej ale do niczego mi to nie potrzebne więc nie ma spiny jak poprawię super, jak nie to nie :p
A powtarzanie to w sumie zerkne na genetyke bo człowieka mam wykutego dzięki studiom, a zwierzątka trochę ogarnełam w majówkę :p

• Upvote 1
Posted

Rosyjski, wos, biologia... Ty to dopiero odważna jesteś :o Powodzenia!

Tysiu z rosyjskim coś Ci się pomyliło ;) bo AŻ tak odważna to nie jestem :D 
Rosyjskiego w ogóle się nawet nie uczyliśmy... tylko trochę niemieckiego. A szkoda bo rosyjski uważam za fajniejszy język a już jak słyszę rozmowę po rosyjsku to się rozpływam :D 

Chcę poprawić bo nie pasi mi ten wynik co jest :P czuje że umiem na więcej ale do niczego mi to nie potrzebne więc nie ma spiny jak poprawię super, jak nie to nie :P

Ja też o ile zaliczę to będę poprawiała na pewno. Cóż nie przyłożyłam się do tego tak na 100%... i może coś nie pyknąć. Ale tutaj to luz bo to dodatkowy.. no i w sumie mi też na razie do niczego nie potrzebne to :D Nie mam ściśle określonych planów... a raczej jak na razie wgl nie mam planów :D 

Guest TyŚka
Posted

Fakt, hahaha, tak to się kończy nieuważne czytanie :p

Posted

jak dla mnie to była jakaś masakra O.O Było bardzo dużo zadań z genetyki... reszty chyba mówić nie muszę xD Wgl jakaś taka zrezygnowana podeszłam dzisiaj. Jestem zmęczona już tym :( Powinno byc kilka dni przerwy a nie tak przez kurcze cały tydzień. Łeb mi pęka a wypadało by powtarzać z WOSu na jutro. Normalnie chce mi się płakać :'( I w poniedziałek od razu ustny angielski a we wtorek polski. I jaka to jest sprawiedliwość? Moja klasa dzisiaj zaliczyła ustny angielski... i ma spokój do 18 maja bo dopiero na wtedy mają polski ustny. Nie dość że nic dodatkowych nie zdają to mają tyle luzu ;"( A ja wszystko na raz .. serio dzisiaj jakaś depresja mnie dopadła. W dodatku jestem wściekła bo dzisiejszy ustny zaliczyła koleżanka ... przepraszam za wyrażenie ale kompletna idiotka z ang. Pani jej słówka wybierała żeby zaliczyła półrocze -_- Łaziła i poprawiała... na pisemnym nawet listu nie ruszyła ani nic. A tutaj zdany... a czemu? Bo mieli z zajebistym gościem od nas ze sql. A ja mam z kim... z jakąś żyletą z Kielc czy skąd ona Kurde jest... jak nie zdam to chyba sobie krzywdę zrobie :( Ale to by była niesprawiedliwość ... chyba bym do dr poszła z tym. Bo ja angielski mam na słabym poziomie ale tamta :O mniej niż zero ... a jak mi napisała że zdała to mi ręce opadły -_- 
Jestem zua bo nagaduje na koleżankę... bosze co się ze mną dzieje (*) 
Jeszcze dzisiaj zaraz po maturze do dentysty jechałam... na 16.30 - przyjęła mnie przed 18 -_- 
Odechciewa mi się wszystkiego. Mam ochotę zaszyć się w jakimś ciemnym kącie i się porządnie wypłakać :'( 

Posted

Oj, to chyba zaraz obczaję te arkusze z bioli :P

Zdecydowanie, kupowanie kolejnych niepotrzebnych obroży i tym podobnym pomaga na wszystko <3

Posted

Bez paniki, ustne to chyba bardziej formalność niż rzeczywiście jakiś egzamin. Podejrzewam, że musiałabyś wejść tam i nie odezwać się słowem, mimo namów i podpowiedzi, żeby nie zdać. Ja na ustnym angielskim trafiłam zestaw sprzeczny z regulaminem i babki nie bardzo wiedziały co z tym fantem zrobić :D . Ogólne ja swoje matury bardzo śmiechowo wspominam.

Posted

Pociesz się, odkup ode mnie szelki i obroże :D wiesz jak to pomaga?

Oj, to chyba zaraz obczaję te arkusze z bioli :P

Zdecydowanie, kupowanie kolejnych niepotrzebnych obroży i tym podobnym pomaga na wszystko <3

No potwierdzam, mi pomaga

Kupiła bym szele jak by to były fusiony :P

Olaboga.

Pamiętaj, od czego są drugie terminy :P

I tak to się chyba skończy ... w przypadku majmy na pewno :D 

Bez paniki, ustne to chyba bardziej formalność niż rzeczywiście jakiś egzamin. Podejrzewam, że musiałabyś wejść tam i nie odezwać się słowem, mimo namów i podpowiedzi, żeby nie zdać. Ja na ustnym angielskim trafiłam zestaw sprzeczny z regulaminem i babki nie bardzo wiedziały co z tym fantem zrobić :D . Ogólne ja swoje matury bardzo śmiechowo wspominam.

Hejka :) 
Skoro w mojej klasie wszyscy zdali ... ( co jest dla mnie ogromnym szokiem xD ) to ze mną nie może być inaczej :D Stresu się nie pozbędę... to siedzi we mnie i mnie opuścić nie chce xD Ale pocieszam się świadomością, że jeszcze tylko 3 dni tej męki. WOS pisemny jakoś przeleci. A przez weekend na ustne jakoś się ogarnę i nabiorę pozytywnej energii :D
No i jeszcze jeden pocieszający fakt to że jestem '95 :D stara podstawa programowa czyli na polskim jeszcze prezentacja <3 

Posted

Hejka  :) 

Skoro w mojej klasie wszyscy zdali ... ( co jest dla mnie ogromnym szokiem xD ) to ze mną nie może być inaczej  :D Stresu się nie pozbędę... to siedzi we mnie i mnie opuścić nie chce xD

Postresuj się, żebyś potem miała od czego odpoczywać w te długaśne wakacje :P . I serio ustne są proste.

Posted

Ja na ustne byłam baaardzo słabo przygotowana, na polski nawet właściwej prezentacji nie napisałam, zaledwie od myślników co mogłabym powiedzieć ( :D ), ale zdałam. Egzaminatorzy z reguły są bardzo wyrozumiali, wiedzą, że to ogromny stres i dużo podpowiadają :) Będzie dobrze !