Sonka95 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Fajny kotek z Cykora jest :loveu: Jak byłam młodsza to miałam kota persa o imieniu Gapcio :) Teraz kot w domu niestety nie przejdzie po pierwsze Sonia , która ich nie lubi po drugie alergia siostry :roll: Quote
Franca81 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Jaki fajny Cykor! Ciekawe jak się zadomawia. :loveu: Quote
Buńka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Łej przepraszam dziewojki, że tak nic się nie udzielam ale cały dzień sie gdzieś szlajam ... :D Cykor moich psów nie cierpi i z tym będą chyba spore problemy a tak po za tym to jest idealnie. Jestem zdumiona że prawie dorosły kocur w tak expresowym tempie się u nas zadomowił... pożyczyłam kennel żeby go oswajać w ten sposób z otoczeniem... miałam kupić szelki i smyczkę i z nim "spacerować" żeby się oswoił a tu dzisiaj kocurek nas wszystkich zaskoczył... nie domknęłam drzwi i wyszedł. Serce mi stanęło że juz po kocie i że spierdzieli... no ale gdzie mu bedzie lepiej...? xD :D pospacerował, potarzał się w piachu a potem uwalił na słońcu i spał tak pół dnia :-o Potem zawołałam go do domku i bez wahania przyszedł :loveu: Bardzo mnie dziwi to że załatwia sie do kuwety :crazyeye: naprawdę... bo był to kot wychodzący i tak naprawdę z kuwetą miał pierwszy raz do czynienia i od razu załapał :loveu: Myślę że w niedzielę już go troszku pomęczę aparatem ;) Quote
Ty$ka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Koty to mądre stworzenia wbrew obiegowym opiniom :loveu: A Twoje psy mają zlewkę na kota? ;) Quote
Ana :) Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Poczuł, że dobrze mu będzie u Ciebie i stwierdził, że nie opłaca mu się uciekać :)) Quote
Baton Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Cześć Buńka :P (nie wierzę, że nie napisałam 'puk -puk' :diabloti:) Weź Ty w końcu tego kota aparatem pomęcz, jak obiecywałaś :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] ... hehehrehehe Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 PUK PUK :diabloti: PUKeł PUKeł :evil_lol: Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Hmmm czemu pukasz do własnej galerii...? :hmmmm: Ale spoko, otworze Ci :diabloti: Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']PUK PUK :diabloti: PUKeł PUKeł :evil_lol:[/QUOTE] O cześć MARYG22 :diabloti: Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']O cześć MARYG22 :diabloti:[/QUOTE] Zupełnie nie wiem o czym mówisz :siara: Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='maryg22']Zupełnie nie wiem o czym mówisz :siara:[/QUOTE] Sondzem że jednak siem domyślasz :diabloti: Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Sondzem że jednak siem domyślasz :diabloti:[/QUOTE] Oj, chyba nie... Ale przynajmniej twoją galerię ożywiłyśmy :P Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='maryg22']Oj, chyba nie... Ale przynajmniej twoją galerię ożywiłyśmy :P[/QUOTE] Nie ona ómarnęła (*) Fotek nie bendzie .... chyba że mi ktoś zrobi i za mnie wstawi :evil_lol::p Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Nie ona ómarnęła (*) Fotek nie bendzie .... chyba że mi ktoś zrobi i za mnie wstawi :evil_lol::p[/QUOTE] ...czyli fotki będą 5 sierpnia xD Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='maryg22']...czyli fotki będą 5 sierpnia xD[/QUOTE] No wtedy trzeba będzie cos wstawić xD wypadało by :evil_lol: Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']No wtedy trzeba będzie cos wstawić xD wypadało by :evil_lol:[/QUOTE] 1 zdjęcie? :diabloti: Właśnie, ja nie biorę swojego starego grata a taki ogólny, domowy aparat który niby wszystkich jest :loveu: Też stary już w sumie, ale zdjęcia o wiele lepsze w porównaniu do mojego robi :D Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='maryg22']1 zdjęcie? :diabloti: Właśnie, ja nie biorę swojego starego grata a taki ogólny, domowy aparat który niby wszystkich jest :loveu: Też stary już w sumie, ale zdjęcia o wiele lepsze w porównaniu do mojego robi :D[/QUOTE] Ja biorę nikosia ale liczę na fotki od Anginęła i innych :D Zresztą .... nie mam ładowarki i znając życie to po 1 ( :diabloti: ) zdjęciu mi akumulatorki padochno Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ja dzisiaj pół domu przeszukałam w poszukiwaniu ładowarki do baterii :lol: Ale znalazłam :P Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='maryg22']Ja dzisiaj pół domu przeszukałam w poszukiwaniu ładowarki do baterii :lol: Ale znalazłam :P[/QUOTE] Moja na wierzchu... ale się zje*ała :diabloti: Quote
Baton Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Moja na wierzchu... ale się zje*ała :diabloti:[/QUOTE] A jakie ty te akumulatorki masz? Quote
Buńka Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='maryg22']A jakie ty te akumulatorki masz?[/QUOTE] NORMALNE :diabloti: Quote
Recommended Posts