Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

Fajny kotek z Cykora jest :loveu: Jak byłam młodsza to miałam kota persa o imieniu Gapcio :) Teraz kot w domu niestety nie przejdzie po pierwsze Sonia , która ich nie lubi po drugie alergia siostry :roll:

Posted

Łej przepraszam dziewojki, że tak nic się nie udzielam ale cały dzień sie gdzieś szlajam ... :D
Cykor moich psów nie cierpi i z tym będą chyba spore problemy a tak po za tym to jest idealnie. Jestem zdumiona że prawie dorosły kocur w tak expresowym tempie się u nas zadomowił... pożyczyłam kennel żeby go oswajać w ten sposób z otoczeniem... miałam kupić szelki i smyczkę i z nim "spacerować" żeby się oswoił a tu dzisiaj kocurek nas wszystkich zaskoczył... nie domknęłam drzwi i wyszedł. Serce mi stanęło że juz po kocie i że spierdzieli... no ale gdzie mu bedzie lepiej...? xD :D pospacerował, potarzał się w piachu a potem uwalił na słońcu i spał tak pół dnia :-o
Potem zawołałam go do domku i bez wahania przyszedł :loveu: Bardzo mnie dziwi to że załatwia sie do kuwety :crazyeye: naprawdę... bo był to kot wychodzący i tak naprawdę z kuwetą miał pierwszy raz do czynienia i od razu załapał :loveu:
Myślę że w niedzielę już go troszku pomęczę aparatem ;)

Posted

Cześć Buńka :P (nie wierzę, że nie napisałam 'puk -puk' :diabloti:)
Weź Ty w końcu tego kota aparatem pomęcz, jak obiecywałaś :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='(:Buńka:)']Sondzem że jednak siem domyślasz :diabloti:[/QUOTE]
Oj, chyba nie...
Ale przynajmniej twoją galerię ożywiłyśmy :P

Posted

[quote name='maryg22']Oj, chyba nie...
Ale przynajmniej twoją galerię ożywiłyśmy :P[/QUOTE]
Nie ona ómarnęła (*)
Fotek nie bendzie .... chyba że mi ktoś zrobi i za mnie wstawi :evil_lol::p

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Nie ona ómarnęła (*)
Fotek nie bendzie .... chyba że mi ktoś zrobi i za mnie wstawi :evil_lol::p[/QUOTE]
...czyli fotki będą 5 sierpnia xD

Posted

[quote name='(:Buńka:)']No wtedy trzeba będzie cos wstawić xD
wypadało by :evil_lol:[/QUOTE]
1 zdjęcie? :diabloti:
Właśnie, ja nie biorę swojego starego grata a taki ogólny, domowy aparat który niby wszystkich jest :loveu: Też stary już w sumie, ale zdjęcia o wiele lepsze w porównaniu do mojego robi :D

Posted

[quote name='maryg22']1 zdjęcie? :diabloti:
Właśnie, ja nie biorę swojego starego grata a taki ogólny, domowy aparat który niby wszystkich jest :loveu: Też stary już w sumie, ale zdjęcia o wiele lepsze w porównaniu do mojego robi :D[/QUOTE]
Ja biorę nikosia ale liczę na fotki od Anginęła i innych :D Zresztą .... nie mam ładowarki i znając życie to po 1 ( :diabloti: ) zdjęciu mi akumulatorki padochno

Posted

[quote name='maryg22']Ja dzisiaj pół domu przeszukałam w poszukiwaniu ładowarki do baterii :lol: Ale znalazłam :P[/QUOTE]
Moja na wierzchu... ale się zje*ała :diabloti: