angineuuka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 cześć Iwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooneł Quote
Buńka Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Angi napisał(a):cześć Iwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooneł Cześć Angiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinęł :) Wybacz, że Ci dzisiaj nie odpisałam ale cały mój dzisiejszy dzień to ostra jazda bez trzymanki także wyleciało mi z głowy;) Trzymam kciuki za was :) Quote
Buńka Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 (edited) Wspomnienia powróciły... z taką siłą jak jeszcze nigdy do tej pory :( Dzisiaj mija rok odkąd ŁAPECZKA (*) nie ma z nami :( Rok temu o tej godzinie siedziałam z moim nieżyjącym już przyjacielem i płakałam... Ostatni raz trzymałam go w ramionach... złożyłam ostatni pocałunek w zimny już nosek :-( Potem powiedziałm rodzinie... przyszłam cała roztrzęsiona ze łzami spływającymi po policzkach i wszyscy już wiedzieli o co chodzi... obyło się bez niepotrzebnych komentarzy. Mama płakała dopiero wieczorem... mojemu bratu również zaszkliły się oczy... Łapek... mój wymarzony, wywalczony, pierwszy pies dzięki któremu zaczęłam coraz to bardziej zagłębiać się w wiedzę kynologiczną... to od niego wszystko się zaczęło. Dziękuję mu za to! Mam nadzieję, że jest teraz jeszcze bardziej szczęśliwy niż kiedy był tu z nami. Że jest razem z Loczkiem (*)... JA cały czas pamiętam... i nigdy nie zapomnę :( Cały czas kocham... i nigdy nie przestane kochać :( Mojego Łapeńka, mojej kochanej paróweczki która zawsze mi towarzyszyła... mojego przyjaciela :( "Czas łzy osuszy.." u nas to się nie sprawdziło bo kiedy tylko stanęłam nad grobem Łapeńki przeszył mnie dreszcz i łzy automatycznie zaczęły spływać po policzkach... [FONT=arial black]Zostało tylko echo![/FONT] [FONT=arial black]Ciebie już tu nie ma ,nie zmienię już nic.[/FONT] [FONT=arial black]Stoję i tylko zaciskam pięści do krwi.[/FONT] [FONT=arial black]Został tylko smutek i wieczna tęsknota![/FONT] [FONT=arial black]W sercu mam ogień ,który żłobi mi łzy.[/FONT] [FONT=arial black]Jak dalej mam żyć, jak marzyc, jak śnić, [/FONT] [FONT=arial black]jak cieszyć się dniem , [/FONT] [FONT=arial black]kiedy już z nami nie ma Cię. [/FONT] [FONT=arial black]Bez pożegnania od tak... [/FONT] [FONT=arial black]Bóg zabrał mi Ciebie , [/FONT] [FONT=arial black]teraz czuwasz nad nami wysoko w niebie . [/FONT] [FONT=arial black]Pamiętam wspólne chwile , [/FONT] [FONT=arial black]pamiętam tą radość której wokół było tyle. [/FONT] [FONT=arial black]Jak bardzo jestem daleko od Ciebie to jak zgasić wszystkie gwiazdy na niebie . Te 15 lat snem było i tak szybko się skończyło. Choć w ciemności ruszyłeś została Twoja dusza , w sercu mym na zawsze zostaniesz i kochać Cię nie przestanę. Chociaż już przysypali Cię ziemią to miłości nie pogrzebią . Ostatni pocałunek lodowaty , łzy płyną po policzku, spokój zamiera na twarzy, ostatnie pożegnanie , ostatnie westchnienie . Ostatnia bryła ziemi rzucona na deski i pustka która pozostanie na wieki. Odpoczywaj tam w spokoju w niebie , a ja za .......lat dołączę do Ciebie. ŁAPEK - [/FONT]15.03.2013 ŚPIJ SPOKOJNIE ANIOŁKU... :-( Edited March 15, 2014 by (:Buńka:) Quote
Buńka Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Bardzo smutny dzień dla mnie dzisiaj... nawet nie mam ochoty na nasze fb rozmowy :-( Szukam ukojenia w muzyce i fotkach... i oto efekty;) Na początek fotki z fejsa dla tych którzy nie widzieli ;) Quote
Buńka Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Samolocik :) Rocky z moją moją najmłodszą bratanicą - Kariną Ucholce :) Quote
Buńka Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [quote name='maryg22']Iwonełku - tulimy :loveu: Zdjęcia piękne :) [quote name='leónowa']Nie smutaj mała:glaszcze: Dziękuję wam bardzo :buzi: Staram się dzisiaj chociaż udawać, że ta data mnie nie rusza ale już nawet w domu wyczuli co jest powodem mojego smutku i zamyślenia...chociaż nie pamiętali...:shake: Ale nie będę już o tym truła... Dzisiaj pogoda paskudna a mimo to psy szalały na spacerze nie zwracając zupełnie uwagi na wiatr i deszcz :) W hoteliku dwa razy zmieniałam kurtkę bo byłam calusieńka mokra... dosłownie ze mnie kapało. Dzisiaj też pierwszy raz weszłam do boksu Jazona :loveu: Oczywiście przyniosłam mu smaczki.się jak szalony, zaczepiał do zabawy a na koniec wtarabanił mi się na kolana... No przecież jest takim malutkim pieseczkiem :diabloti: Twarz odkażona :diabloti: Bo Jazonek kocha rozdawać ciociuni swojej buziaczki :loveu: Potem jak zmieniłam kurtkę i założyłam kaptur to pacan mnie nie poznał i chciał zabić wzrokiem :D Dopóki się nie odezwałam... a potem aż mu się chciał ogon z radości urwać :D No i poszłam za ciosem i jako że zakończył kwarantanne wyprowadziłam go na pierwszy spacer :multi::loveu: Ciągnie jak lokomotywa i chodzi w kółko... syndrom psa łańcuchowego a jak przyjechał to ściągałam mu drut z szyi... także wszystko jasne:roll: Uwielbiam tego psa, powiedziała bym głośno kocham [SIZE=2]ale wtedy musiała bym go już wziąć a to nierealne bo on nie akceptuje żadnych innych żyjątek poza mną i Panią Krysią której pozwala tylko na szybkie sprzątnięcie i położenie miski z jedzeniem... żadnego spoufalania. No i miski mu nie zabierze :roll: A ja tam dzisiaj wparowałam z tekstem "Jazi oddawaj miche bo nie będzie spaceru" (taki tam szantażyk ) i bez zawahania schyliłam się i wyszłam z trofeum czyt. miska :D W szoku był że się odważyłam :diabloti: A ja się ani troszkę go nie boję :loveu: JAZON :loveu::loveu::loveu: Takie tam po spacerku z moją cudowną osobą w tle :diabloti: Fotki w sam raz do ogłoszeń :diabloti: szczególnie że widać usyfioną mnie w gumowych rękawiczkach i uje***** kurtce i spodniach :D Quote
Sonka95 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Super fota :loveu: też lubię robić fotki na tle nieba :) http://oi60.tinypic.com/16gjx43.jpg Ładne psisko z tego Jazona :cool3: Quote
Leokadia Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Buńka, coś ty zrobiła z avatarkiem? Nie lubię:-( Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='Sonka95']Super fota :loveu: też lubię robić fotki na tle nieba :) http://oi60.tinypic.com/16gjx43.jpg Ładne psisko z tego Jazona :cool3: Uwielbiam taka perspektywę:loveu: Jazon dopiero będzie śliczny jak jego sierść nabierze połysku bo na razie jest strasznie matowa :roll: [quote name='maryg22']Jazonek :loveu: Mój ukochany:loveu: [quote name='leónowa']Buńka, coś ty zrobiła z avatarkiem? Nie lubię:-( A ić ta nikomu się nie podoba pani Leokadia w taki wydaniu:mad: Powiem jej zobaczycie! Zmieniam... Quote
Leokadia Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 To nie Leokadia, tylko jakieś szczurze homoniewiadomo:shake: Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 leónowa napisał(a):To nie Leokadia, tylko jakieś szczurze homoniewiadomo:shake: ahahahha xd :evil_lol: No czyli cała Leośka :diabloti: takie nie wiadomo co :D Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Angi napisał(a):jaki brzydki avek :placz: Zmienić :diabloti: ? Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Angi napisał(a):tak, bo ten brzydki... Muszę coś wymyśleć :D Quote
Leokadia Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Zmienić :diabloti: ? Nie zmieniać, ten jest idealny ;) Quote
Buńka Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 leónowa napisał(a):Nie zmieniać, ten jest idealny ;) No nie powiem bo mi też się podoba <3 Quote
Kaaasia Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 http://oi60.tinypic.com/16gjx43.jpg Jaki słodki mordziczek :loveu: Quote
Recommended Posts