Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
cześć Iwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooneł

Cześć Angiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinęł :)
Wybacz, że Ci dzisiaj nie odpisałam ale cały mój dzisiejszy dzień to ostra jazda bez trzymanki także wyleciało mi z głowy;) Trzymam kciuki za was :)

Posted (edited)

Wspomnienia powróciły... z taką siłą jak jeszcze nigdy do tej pory :( Dzisiaj mija rok odkąd ŁAPECZKA (*) nie ma z nami :(
Rok temu o tej godzinie siedziałam z moim nieżyjącym już przyjacielem i płakałam... Ostatni raz trzymałam go w ramionach... złożyłam ostatni pocałunek w zimny już nosek :-( Potem powiedziałm rodzinie... przyszłam cała roztrzęsiona ze łzami spływającymi po policzkach i wszyscy już wiedzieli o co chodzi... obyło się bez niepotrzebnych komentarzy. Mama płakała dopiero wieczorem... mojemu bratu również zaszkliły się oczy...
Łapek... mój wymarzony, wywalczony, pierwszy pies dzięki któremu zaczęłam coraz to bardziej zagłębiać się w wiedzę kynologiczną... to od niego wszystko się zaczęło. Dziękuję mu za to! Mam nadzieję, że jest teraz jeszcze bardziej szczęśliwy niż kiedy był tu z nami. Że jest razem z Loczkiem (*)...
JA cały czas pamiętam... i nigdy nie zapomnę :(
Cały czas kocham... i nigdy nie przestane kochać :( Mojego Łapeńka, mojej kochanej paróweczki która zawsze mi towarzyszyła... mojego przyjaciela :( "Czas łzy osuszy.." u nas to się nie sprawdziło bo kiedy tylko stanęłam nad grobem Łapeńki przeszył mnie dreszcz i łzy automatycznie zaczęły spływać po policzkach...

[FONT=arial black]Zostało tylko echo![/FONT]
[FONT=arial black]Ciebie już tu nie ma ,nie zmienię już nic.[/FONT]
[FONT=arial black]Stoję i tylko zaciskam pięści do krwi.[/FONT]
[FONT=arial black]Został tylko smutek i wieczna tęsknota![/FONT]
[FONT=arial black]W sercu mam ogień ,który żłobi mi łzy.[/FONT]
[FONT=arial black]Jak dalej mam żyć, jak marzyc, jak śnić, [/FONT]
[FONT=arial black]jak cieszyć się dniem , [/FONT]
[FONT=arial black]kiedy już z nami nie ma Cię. [/FONT]
[FONT=arial black]Bez pożegnania od tak... [/FONT]
[FONT=arial black]Bóg zabrał mi Ciebie , [/FONT]
[FONT=arial black]teraz czuwasz nad nami wysoko w niebie . [/FONT]
[FONT=arial black]Pamiętam wspólne chwile , [/FONT]
[FONT=arial black]pamiętam tą radość której wokół było tyle. [/FONT]
[FONT=arial black]Jak bardzo jestem daleko od Ciebie
to jak zgasić wszystkie gwiazdy na niebie .
Te 15 lat snem było i tak szybko się skończyło.
Choć w ciemności ruszyłeś została Twoja dusza ,
w sercu mym na zawsze zostaniesz i
kochać Cię nie przestanę.
Chociaż już przysypali Cię ziemią
to miłości nie pogrzebią .
Ostatni pocałunek lodowaty ,
łzy płyną po policzku,
spokój zamiera na twarzy,
ostatnie pożegnanie , ostatnie westchnienie .
Ostatnia bryła ziemi rzucona na deski
i pustka która pozostanie na wieki.
Odpoczywaj tam w spokoju w niebie ,
a ja za .......lat dołączę do Ciebie.

ŁAPEK -
[/FONT]
15.03.2013

ŚPIJ SPOKOJNIE ANIOŁKU... :-(

Edited by (:Buńka:)
Posted

Bardzo smutny dzień dla mnie dzisiaj... nawet nie mam ochoty na nasze fb rozmowy :-(
Szukam ukojenia w muzyce i fotkach... i oto efekty;) Na początek fotki z fejsa dla tych którzy nie widzieli ;)

Posted

[quote name='maryg22']Iwonełku - tulimy :loveu:
Zdjęcia piękne :)

[quote name='leónowa']Nie smutaj mała:glaszcze:

Dziękuję wam bardzo :buzi:
Staram się dzisiaj chociaż udawać, że ta data mnie nie rusza ale już nawet w domu wyczuli co jest powodem mojego smutku i zamyślenia...chociaż nie pamiętali...:shake:
Ale nie będę już o tym truła...
Dzisiaj pogoda paskudna a mimo to psy szalały na spacerze nie zwracając zupełnie uwagi na wiatr i deszcz :)
W hoteliku dwa razy zmieniałam kurtkę bo byłam calusieńka mokra... dosłownie ze mnie kapało.
Dzisiaj też pierwszy raz weszłam do boksu Jazona :loveu: Oczywiście przyniosłam mu smaczki.się jak szalony, zaczepiał do zabawy a na koniec wtarabanił mi się na kolana... No przecież jest takim malutkim pieseczkiem :diabloti: Twarz odkażona :diabloti: Bo Jazonek kocha rozdawać ciociuni swojej buziaczki :loveu: Potem jak zmieniłam kurtkę i założyłam kaptur to pacan mnie nie poznał i chciał zabić wzrokiem :D Dopóki się nie odezwałam... a potem aż mu się chciał ogon z radości urwać :D No i poszłam za ciosem i jako że zakończył kwarantanne wyprowadziłam go na pierwszy spacer :multi::loveu: Ciągnie jak lokomotywa i chodzi w kółko... syndrom psa łańcuchowego a jak przyjechał to ściągałam mu drut z szyi... także wszystko jasne:roll: Uwielbiam tego psa, powiedziała bym głośno kocham [SIZE=2]ale wtedy musiała bym go już wziąć a to nierealne bo on nie akceptuje żadnych innych żyjątek poza mną i Panią Krysią której pozwala tylko na szybkie sprzątnięcie i położenie miski z jedzeniem... żadnego spoufalania. No i miski mu nie zabierze :roll: A ja tam dzisiaj wparowałam z tekstem "Jazi oddawaj miche bo nie będzie spaceru" (taki tam szantażyk ) i bez zawahania schyliłam się i wyszłam z trofeum czyt. miska :D W szoku był że się odważyłam :diabloti: A ja się ani troszkę go nie boję :loveu:
JAZON

:loveu::loveu::loveu:

Takie tam po spacerku z moją cudowną osobą w tle :diabloti: Fotki w sam raz do ogłoszeń :diabloti: szczególnie że widać usyfioną mnie w gumowych rękawiczkach i uje***** kurtce i spodniach :D

Posted

[quote name='Sonka95']Super fota :loveu: też lubię robić fotki na tle nieba :) http://oi60.tinypic.com/16gjx43.jpg

Ładne psisko z tego Jazona :cool3:

Uwielbiam taka perspektywę:loveu:
Jazon dopiero będzie śliczny jak jego sierść nabierze połysku bo na razie jest strasznie matowa :roll:

[quote name='maryg22']Jazonek :loveu:

Mój ukochany:loveu:

[quote name='leónowa']Buńka, coś ty zrobiła z avatarkiem? Nie lubię:-(

A ić ta nikomu się nie podoba pani Leokadia w taki wydaniu:mad: Powiem jej zobaczycie! Zmieniam...

Posted

leónowa napisał(a):
To nie Leokadia, tylko jakieś szczurze homoniewiadomo:shake:

ahahahha xd :evil_lol: No czyli cała Leośka :diabloti: takie nie wiadomo co :D