Buńka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 leónowa napisał(a):Ok czekam na kolejną recenzję ;) Na razie chyba się wstrzymam z tym filmem, jak uda mi się dorwać ksiązkę, to nadrobie, nie pali się:lol: Tak więc wracam do oglądania tego co juz zaplanowałam :loveu: Recenzentem czy krytykiem to ja raczej nie zostanę :D No film jest super ale tylko jako uzupełnienie i zobrazowanie książki;) Co tam zaplanowałaś kochana? :cool3: Ja mam ogromną ochotę na obejrzenie czegoś dzisiaj... ale jeszcze nie wybrałam co :D No i od brata dostałam 2 część Endera "Mówcę umarłych" :loveu: Tylko jakoś ostatnio nie mogę zebrać się do czytania :roll: W czwartek was opuszczam i na dogo i na fejsie bo jadę do niemcowni... to może tam mi sie uda w wolnej chwili poczytać. Nie wiem jak ja przetrwam ten kilkudniowy odwyk od dogo i fejsa... Chociaż ostatnio doszłam do wniosku że to nie odwyk od tych portali ale od was :loveu: Uzależniacie :loveu: Quote
Baton Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 maryg22 napisał(a):weź cziłkę i skopiuj jej ogon i uszy :evil_lol: Ahahahhahaha, jak ty na to wpadłaś? xD Taaaa, teraz to już wogóle wygląda jakbym miała rozdwojenie jaźni xD (:Buńka:) napisał(a):Jesteś bardzo pomysłowa muszę przyznać :D Chciała bym zobaczyć taką kopiowaną wersję czi :D Może Joy? :diabloti: Zdaje mi się, że to nie ja jestem pomysłowa :lol: O nie, nie we wrześniu się zastanawiałam jakby ona wyglądała bez ogona i zdecydowanie nie :diabloti: Quote
Leokadia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Co do filmów, to wkręciłam się ostatnio w filmy z lat 80. , 90., główie filmy gangsterskie itp. Zazwyczaj takich filmównie oglądam, ae przeżywam jakąś chorą fascynacje Alem Pacino i spółką:loveu: Z książek znowu przeczytałam już wszystko co miałam do przeczytania, umieram z nudów, a moja biblioteka będzie przez jakiś czas niedostępna, więc albo zacznę nawiedzać znajomych w celu wyżebranie czegoś do czytania, albo przejade się do miasta i coś kupie...kurcze, czemu ja nie mam takiego brata jak ty?:eviltong: Quote
Buńka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Batonisko ma rozdwojenie jaźni ahahahahha xD Wiedziałam, że objawy się pogłębią i że prędzej czy później to wyjdzie na jaw :evil_lol: Ale że chciała byś cziłke kopiować... no wiesz :eviltong: Siostruś ja ostatnio mam wiele chęci na oglądanie... ale tylko chęci. Sama wiesz ile mi zeszło zanim Endera obejrzałam :roll: :D Co do brata to bardzo chętnie sprzedam:diabloti: Tfu mogę nawet oddać za free :D Quote
Leokadia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ja korzystam z ferii na całego tak sobie teraz licze, to wychodzi na to, że każdego dnia oglądałam jakiś film, do tego jeszcze dwa seriale, ale jeszcze kilka dni i sielanka się skończy i znowu będę ubolewać nad brakiem czasu :p Quote
Buńka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 leónowa napisał(a):Ja korzystam z ferii na całego tak sobie teraz licze, to wychodzi na to, że każdego dnia oglądałam jakiś film, do tego jeszcze dwa seriale, ale jeszcze kilka dni i sielanka się skończy i znowu będę ubolewać nad brakiem czasu :p Ja się tak teraz zastanawiam co ja w te ferie robiłam że nic nie oglądałam :D Quote
Kaaasia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 http://imageshack.com/a/img62/9631/p9t2.jpg Zbiera na tace :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ja właśnie codziennie podczas ferii coś oglądałam najczęściej to horrory albo filmy dokumentalne :) Quote
Buńka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Nie chciałam wstawiać, ale batonik mnie przekonał :loveu: Filmik z Leośką w roli głównej :loveu: [video=youtube;V0IbRtyeqls]https://www.youtube.com/watch?v=V0IbRtyeqls&feature=youtu.be[/video] Quote
Baton Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 I nawet nie próbuj go usunąć, bo za ciebie wstawię :D Quote
Leokadia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ja chce więcej filmików z aportu Leośki, pełny galop i te sprawy:loveu: Quote
Baton Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 leónowa napisał(a):Ja chce więcej filmików z aportu Leośki, pełny galop i te sprawy:loveu: Popieram! :D Quote
Buńka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Kaaasia napisał(a):http://imageshack.com/a/img62/9631/p9t2.jpg Zbiera na tace :evil_lol: Zbiera na chleb :diabloti: Sonka95 napisał(a):Ja właśnie codziennie podczas ferii coś oglądałam najczęściej to horrory albo filmy dokumentalne :) A ja cały czas czytałam dzikie posty z fb :loveu: maryg22 napisał(a):I nawet nie próbuj go usunąć, bo za ciebie wstawię :D Co ty nie powiesz :evil_lol: Batoniku módl się żebyśmy na zlocie były w osobnych domkach bo normalnie zabiję :mad::diabloti: Aaaa zapomniałam to nie tylko ten sam domek ale i pokój :diabloti: No to nie ma dla ciebie ratunku !!!:mad: leónowa napisał(a):Ja chce więcej filmików z aportu Leośki, pełny galop i te sprawy:loveu: Filmik spontaniczny dla pewnej fanki P.Leokadii który miał nigdy nie ujrzeć światła dziennego :evil_lol: Ale jak się trafi na robaka albo pasożyta to tak to już jest... :roll: :D Jak się wciągnę w filmiki to będę robiła... ten był tak od picu na próbę ;) No i jeżeli chodzi o nagrywanie to będę musiała zagadać z bratanicą bo jak sama nagrywam to same widzicie... nie da się robić 10 rzeczy na raz. Lea ładnie mnie obiega jak rzucam jej frisbee i teraz już supeł łapie :multi: No ale to musiał by nagrać ktoś z boku bo tak to nawet frisbee ciężko rzucić :D Quote
angineuuka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 bosz z kim ja mam mieszkać :mdleje: Quote
Buńka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 maryg22 napisał(a):Popieram! :D Ty to siedź cicho dla swojego dobra :eviltong: :evil_lol: SZLABAN NA SOCZEK Z GUMI JAGÓD:diabloti: Quote
Baton Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 (:Buńka:) napisał(a): Co ty nie powiesz :evil_lol: Batoniku módl się żebyśmy na zlocie były w osobnych domkach bo normalnie zabiję :mad::diabloti: Aaaa zapomniałam to nie tylko ten sam domek ale i pokój :diabloti: No to nie ma dla ciebie ratunku !!!:mad: Filmik spontaniczny dla pewnej fanki P.Leokadii który miał nigdy nie ujrzeć światła dziennego :evil_lol: Ale jak się trafi na robaka albo pasożyta to tak to już jest... :roll: :D Będę cię w nocy do łóżka przywiązywać :P Z resztą mój pies mnie obroni :diabloti: Tak, tak ludzie - pewna fanka to ja :p Gdyby nie ja, ten filmik by się tutaj nie pokazał :evil_lol: A... i jak by ktoś mnie zamordował, to powiedzcie policji, że to Buńka :p Quote
angineuuka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 dobrze Marika, że zapieprzasz sama z Aśką do ośrodka i nie muszę was odbierać :D Quote
Buńka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 maryg22 napisał(a):Będę cię w nocy do łóżka przywiązywać :P Z resztą mój pies mnie obroni :diabloti: Tak, tak ludzie - pewna fanka to ja :p Gdyby nie ja, ten filmik by się tutaj nie pokazał :evil_lol: A... i jak by ktoś mnie zamordował, to powiedzcie policji, że to Buńka :p Ja mam od tego swoich zaufanych ludzi wiec nic na mnie nie znajdą :diabloti::evil_lol: Więcej ci linka do filmiku nie podeślę :eviltong: Angi napisał(a):dobrze Marika, że zapieprzasz sama z Aśką do ośrodka i nie muszę was odbierać :D No i niech się baton cieszy że nie jedzie z nami jednak autkiem bo by zginęła po drodze w niewyjaśnionych okolicznościach :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 :diabloti: w ogóle geju na fb się nie odzywasz! a ja cierpię bo nie mogę się napić %% !! Quote
Buńka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Angi napisał(a)::diabloti: w ogóle geju na fb się nie odzywasz! a ja cierpię bo nie mogę się napić %% !! Bo mnie pipa Kaś wciągnęła w wirtualne hodowanie myszófff i puzzle układam :diabloti: zajęta jestem tym całkowicie :evil_lol: pochłonęło mnie :D Biedna Angiś :-( ubolewam ;C Wypiję za twoje zdrowie :P Quote
angineuuka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 a to dzięki mnie :evil_lol: ale ja już w to nie gram :diabloti: Quote
Buńka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Angi napisał(a):a to dzięki mnie :evil_lol: ale ja już w to nie gram :diabloti: Mnie zaraz szlak trafi z tą grą :mdleje:Także nie dziękuję :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 angi napisał(a):mnie te ż mwhahahaha lubie to ......:d Quote
Baton Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Angi napisał(a):dobrze Marika, że zapieprzasz sama z Aśką do ośrodka i nie muszę was odbierać :D Ale, czemu ja mam odpowiadać za głupoty Asi? :lol: (:Buńka:) napisał(a):Ja mam od tego swoich zaufanych ludzi wiec nic na mnie nie znajdą :diabloti::evil_lol: Więcej ci linka do filmiku nie podeślę :eviltong: No i niech się baton cieszy że nie jedzie z nami jednak autkiem bo by zginęła po drodze w niewyjaśnionych okolicznościach :diabloti: Podeślesz, podeślesz :P I już na pewno poszłabyś siedzieć za zabójstwo! :diabloti: Quote
Recommended Posts