Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 leónowa napisał(a):Prezes, słuchaj, mecz ogląda i dopinguje naszych chłopców w ciężkich chwilach, tak więc tego mam wymówkę na swój nieogar:evil_lol: Angi napisał(a):nie ma co dopingować :P A z kim wogóle gramy? Bo ja nie w temacie:D Quote
Leokadia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Dlatego jestem zakochana w niemieckiej piłce, dla mnie to po prostu mistrzostwo, patrzę zaczarowana jak w obrazek:loveu: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 dlatego nie ogladaj,tu jest lepiej,na psyche lepiej siada:evil_lol: Quote
Leokadia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Cóż ja poradze, żem naiwna patriotka:shake: Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 dla tych co nie widzą. dwie osoby lubią moją galerię na fejsie, a ja nie wiem kto. buuuuuuuu :P Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 noooo teraz widze :) a jak najedziesz na polubienia,albo klikniesz tam to nie widac kto ?;) Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 no ta jedna to pewnie ja:eviltong:polowe juz znasz :diabloti: Quote
Leokadia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Drugie sama sobie pewnie polubiła:eviltong: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Możesz dodawać przynajmniej jest na co popatrzeć:loveu: ja obróżki zamawiam u Martis... jakościowo, hmm widziałam lepsze ale ma super wzory:loveu: Natijka dasz radę! Wieżę w Ciebie:) Obroże jak obroże, mnie mało co zachwyca :evil_lol: Ważne aby mocne było :razz: Angi napisał(a):dla tych co nie widzą. dwie osoby lubią moją galerię na fejsie, a ja nie wiem kto. buuuuuuuu :P Nie wiem gdzie jesteś na fejsie, to cię nie polubię :evil_lol: W końcu się zmusiłam i fotki wstawiłam. Teraz proszę się zachwycać :eviltong: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 hehehe przypomnij przy czym wstawilas linka do galerii to sprawdze,moze u mnie pokarze kto polubil ;) Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='(:Buńka:)']A z kim wogóle gramy? Bo ja nie w temacie:D Ja nie wiem bo jestem niefajsbukowa:diabloti: Wystarczy że dogo niszczy mi psychikę:evil_lol: To co kibicujemy z Piesełem:diabloti: http://kwejk.pl/obrazek/1899296 Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 jakby ktoś szukał, to na fejsie jestem tutaj ;) Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 nie ma co kibicować, nićponie przegrali 2:0 ze Słowacją. :diabloti: Quote
Leokadia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Angi napisał(a):nie ma co kibicować, nićponie przegrali 2:0 ze Słowacją. :diabloti: Boli mnie serduszko, nie obrażaj moich chłopców...:shake::evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Ja nie wiem bo jestem niefajsbukowa:diabloti: Wystarczy że dogo niszczy mi psychikę:evil_lol: To co kibicujemy z Piesełem:diabloti: http://kwejk.pl/obrazek/1899296 Ja też byłam ale jak się całe Molosowe towarzystwo tam przeniosło to i ja się złamałam. Głównie dla bokserowych wieści :evil_lol: [quote name='Angi']jakby ktoś szukał, to na fejsie jestem tutaj ;) Oki Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Angi napisał(a):nie ma co kibicować, nićponie przegrali 2:0 ze Słowacją. :diabloti: A to w sumie żadna nowość my zawsze przegrywamy ze wszystkimi i we wszystkim:diabloti: prawdziwa patriotka ze mnie:cool3: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Angi gdzie jestes to wiem,ale nie wiem gdzie w kometarzu dodalas Twoja galerie.... a widzialas moj nowy awatarek na fb:cool3: Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/211655-galeria-teriera-i-sp%C3%B3%C5%82ki/page314 ? :P widziałam, lajknęłam :D ja od nogi to wolę siatkę :loveu: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 widzialam lajeczki :) galerie Twoja znam oj skleroze ktos ma ;) chodzilo mi na fb dalas w kometarz linka do Twojej galeri na dogo i ktos dal dwa lajki i nie umiem tego wlasnie znalesc ;) Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']http://www.dogomania.pl/forum/threads/211655-galeria-teriera-i-spółki/page314 ? :P widziałam, lajknęłam :D ja od nogi to wolę siatkę :loveu: Ja w sumie też... ale najbardziej to lubię grać:multi: oglądać już mniej... Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 natija napisał(a):widzialam lajeczki :) galerie Twoja znam oj skleroze ktos ma ;) chodzilo mi na fb dalas w kometarz linka do Twojej galeri na dogo i ktos dal dwa lajki i nie umiem tego wlasnie znalesc ;) nie wiem o co chozi, więc napiszę że boli mnie gardzło :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']http://www.dogomania.pl/forum/threads/211655-galeria-teriera-i-spółki/page314 ? :P widziałam, lajknęłam :D ja od nogi to wolę siatkę :loveu: Kurde, moze ja dziwna jestem ale u mnie lajków nie widać :shake: Sam tytuł galerii. Ale teraz mam problem :evil_lol: Quote
Recommended Posts