Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 A niewiesz, że najlepsze rozmowy toczą się pod nieobecność właściciela wątku? :evil_lol: Tylko dlaczego też pod moją nieobecność :mad: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Sugerujecie żebym sobie poszła?:evil_lol: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Nie, bo być może to moja nieobecność tak na nie wpłynęła :evil_lol: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ja zaraz znikam na troche ,bo musze TZta odebrac ze spotkanka:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='natija']ja zaraz znikam na troche ,bo musze TZta odebrac ze spotkanka:evil_lol:[/QUOTE] To TZ bez ciebie baluje:mad: Oj nieładnie:D I jeszcze przez to cię od dogo odciąga . . . A właśnie zapomniałam że mam niespodziankę dla siostruni:loveu::cool3: Quote
Majkowska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='maryg22']Ja się do tego na pewno nie dostosuję :eviltong: Pare godzin mnie nie było, a Wy tu tak nagadałyście :mad:[/QUOTE] Do kolców? Ha, Ty też masz dla Joyki kolcE?:evil_lol: Wiedziałam... Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 a tam ja tam nie lubia zawsze,ale kolezanka go pilnuje:evil_lol: jaka niespodzianka:cool3: spadam juz.... Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 No dobra żeby nam Majeczka nie uciekła to jako główny założyciel i właściciel spółki(:diabloti:) kolce mogą być wykreślone z regulaminu:roll: Może jakoś to zniosę:placz: Ale Rokulec i tak będzie w nich chodził:evil_lol: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Majkowska']Do kolców? Ha, Ty też masz dla Joyki kolcE?:evil_lol: Wiedziałam...[/QUOTE] No pewnie, że mam. Tylko w nich na spacery chodzimy :diabloti: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='natija']a tam ja tam nie lubia zawsze,ale kolezanka go pilnuje:evil_lol: jaka niespodzianka:cool3: spadam juz....[/QUOTE] Pokazała bym już ale siostrunia widzę z dogo zwiała:mad: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 No nareszczie jesteś:roll: Ileż można czekać:evil_lol:Na początek wstawię jeszcze piramidę głupich bo mi się wcześniej zapodziała;) A teraz niespodzianeczka:cool3: Czyli obiecane już dawno, dawno temu księżycowe foteczki:bigcool: Tadam oto obecna pełnia;) Zdjątka świeżutkie bo z przedwczoraj:razz: :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='maryg22']:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:[/QUOTE] :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Przegapiłam pełnie, też bym takie ładne fociaszki pododawała:shake: Trójeczka potfforków przesłodka:loveu: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Głupiki:loveu: Gdyby nie smycze to o takiej fotce bym mogła pomarzyć . . .:mad: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ja ,ale fotki trojca super sie ustawila:loveu: a ksiezycowe fotki no musze przyznac zaj...ste Ci wyszly:multi: Quote
Buńka Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='natija']ja ,ale fotki trojca super sie ustawila:loveu: a ksiezycowe fotki no musze przyznac zaj...ste Ci wyszly:multi:[/QUOTE] Dzięki:loveu: Za każdym razem robię jakieś fotki, bo uwielbiam fotografować i patrzeć na księżyc... kosmitka ze mnie:diabloti:0X Mam już tyle zdjęć a przecież wszystkie prawie takie same:evil_lol: Nie umiem się powstrzymać jak widzę księżycową tarczę:loveu: To przez brata mojego wrednego Marcinka... u niego astronomia stoi chyba wyżej niż rodzina... Zawsze mówi że gdyby miał możliwość na jakąś wyprawę w kosmos to by się nie wahał i zostawił rodzinę...:roll: No ale na razie ma tysiące książek, programy na kompie z całą mapą gwiazd i to mu musi wystarczyć:eviltong: Ale fajnie bo wieczorem zarąbiście opowiada:loveu: Quote
Kaaasia Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 http://img18.imageshack.us/img18/586/kez4.jpg Widzę, że ktoś mi zrobił zdjęcie :cool3: Quote
natija Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 tak zdecydowanie najlepsza fotka jest z miotla:evil_lol: Quote
Franca81 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 To jest przerobiona pierwsza fotka Buńki :diabloti: Quote
Recommended Posts