Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Witam nową ciocie:)Stadko niezłe i nie dosyć że zróżnicowane pod względem wyglądu to jeszcze charakteru. Każdy z innej beczki . . .A kot to już w ogóle "kosmita":):):) Takie mieszane stadka są fajne :) Quote
Buńka Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Kaaasia napisał(a):To super, że żyją sobie w zgodzie :lol:, zwłaszcza że to szalone chłopy ;) A oni są pełnojajeczni czy zostali pozbawieni tej części?:evil_lol: Moje chłopaki jeszcze z jajcami:evil_lol: rodzice są przeciwni kastracji w przeciwieństwie do mnie:roll: na szczęście moje psiska nie mają zapędów do włóczenia się na cieczki. Ale chciała bym ciachnąć Murzyna, bo może wtedy by się trochę uspokoił i nie był taki porywczy maczo jak teraz:) Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dawaj foty pręguska, to znaczy całego stadka, ale ślicznego boksia najwięcej:loveu: Quote
Kaaasia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Moje chłopaki jeszcze z jajcami:evil_lol: rodzice są przeciwni kastracji w przeciwieństwie do mnie:roll: na szczęście moje psiska nie mają zapędów do włóczenia się na cieczki. Ale chciała bym ciachnąć Murzyna, bo może wtedy by się trochę uspokoił i nie był taki porywczy maczo jak teraz:) To tym bardziej jestem pod wrażeniem tak wychowanych chłopaków :loveu: Quote
Buńka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Dzisiaj postaram się dorzucić troszkę fotek:) Quote
Buńka Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Dodaje fotki które miały być na wczoraj . . . Quote
Leokadia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Rocky dostaje medal za najdłuższy jęzor na świecie:loveu:Świetne foty:eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg805/scaled.php?server=805&filename=p6191259.jpg&res=landing w co tak wpatrzony? Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Izabela124.']http://desmond.imageshack.us/Himg805/scaled.php?server=805&filename=p6191259.jpg&res=landing w co tak wpatrzony? Wpatrzony w pańcie . . . albo raczej w smakołyk który trzymałam w ręce:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Wpatrzony w pańcie . . . albo raczej w smakołyk który trzymałam w ręce:evil_lol: Ha ha pewnie w smakołyk :diabloti: Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 leónowa napisał(a):Rocky dostaje medal za najdłuższy jęzor na świecie:loveu:Świetne foty:eviltong: To prawda, Rocky ma niesamowicie długi jęzor i szczerze to nigdy nie widziałam psa z dłuższym. Muszę zabrać aparat na długi spacer i wtedy porobię mu fotki . . . takiego jęzora nic nie przebije nie dosyć że długi to jeszcze szeroki jak łopata:evil_lol::diabloti: Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Kaaasia napisał(a):Jakie zadowolone chłopaki :multi: Zadowolone bo pańcia cały czas jakieś pychotki pod noski podsuwa:cool3: Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha pewnie w smakołyk :diabloti: No tak . . . pańcia już tak smakowicie nie wygląda:p:roll: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):No tak . . . pańcia już tak smakowicie nie wygląda:p:roll:Skądś to znam :lol: Quote
Leokadia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):To prawda, Rocky ma niesamowicie długi jęzor i szczerze to nigdy nie widziałam psa z dłuższym. Muszę zabrać aparat na długi spacer i wtedy porobię mu fotki . . . takiego jęzora nic nie przebije nie dosyć że długi to jeszcze szeroki jak łopata:evil_lol::diabloti: Dwaj dawaj, tak sobie myślę, że nieźle taką łopatą musi buzi dawać, śmiesznie to pewnie wygląda:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Zadowolone bo pańcia cały czas jakieś pychotki pod noski podsuwa:cool3: Dobra pańcia ;) Mój jak się na co nakręci (innego psa :evil_lol:) to mu można świeżym mięskiem przed nosem machać a on nic :mad: Boksiowe ryjki są stworzone do całowania :loveu: Quote
Leokadia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Kaaasia napisał(a):Boksiowe ryjki są stworzone do całowania :loveu: Widziałam nieraz radosne boksiowe tańce i szczerze mówiąc bałabym się, że bym mi po takim buziaku szczęke połamał:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 leónowa napisał(a):Widziałam nieraz radosne boksiowe tańce i szczerze mówiąc bałabym się, że bym mi po takim buziaku szczęke połamał:evil_lol: Uważać trzeba, zwłaszcza jak się nie ma takiego na codzień :cool3: Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Kaaasia napisał(a): Mój jak się na co nakręci (innego psa :evil_lol:) to mu można świeżym mięskiem przed nosem machać a on nic :mad: Mój Rocky ma wyćwiczone jedno zachowanie którego sam się nauczył i je uwielbiam:) Jak zobaczy jakiegoś psa na spacerze to bez zastanowienia biegnie w jego strone ale zatrzymuje się w pół drogi i czeka na moja reakcje. czy pozwolę mu iść przywitać się z kolegą czy go przywołam do siebie. uwielbiam go za to:loveu: Quote
Daisy94 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Mój Rocky ma wyćwiczone jedno zachowanie którego sam się nauczył i je uwielbiam:) Jak zobaczy jakiegoś psa na spacerze to bez zastanowienia biegnie w jego strone ale zatrzymuje się w pół drogi i czeka na moja reakcje. czy pozwolę mu iść przywitać się z kolegą czy go przywołam do siebie. uwielbiam go za to:loveu: hihi :) mądre psisko :evil_lol: a jak tam Loczek? bije rekordy chodzenia w kółko? :) Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Mój Rocky ma wyćwiczone jedno zachowanie którego sam się nauczył i je uwielbiam:) Jak zobaczy jakiegoś psa na spacerze to bez zastanowienia biegnie w jego strone ale zatrzymuje się w pół drogi i czeka na moja reakcje. czy pozwolę mu iść przywitać się z kolegą czy go przywołam do siebie. uwielbiam go za to:loveu: Hihiii to może Buńka naszego Jwanka byś troszku poduczyła:evil_lol: Może też by poczekał i pytał się czy może czy nie..... Dawno nie zaglądałam a tu nowe fotki.... Murzynek jest podobny do Tchiby , tylko chyba większy a Rocky jak zwykle zniewalający:p Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Mój Rocky ma wyćwiczone jedno zachowanie którego sam się nauczył i je uwielbiam:) Jak zobaczy jakiegoś psa na spacerze to bez zastanowienia biegnie w jego strone ale zatrzymuje się w pół drogi i czeka na moja reakcje. czy pozwolę mu iść przywitać się z kolegą czy go przywołam do siebie. uwielbiam go za to:loveu: Jak ja bym chciała takiego psa :lol: Oli leci do psa, zatrzymuje się, ja się drę a on leci dalej :angryy: Quote
Daisy94 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kaaasia napisał(a):Jak ja bym chciała takiego psa :lol: Oli leci do psa, zatrzymuje się, ja się drę a on leci dalej :angryy: hihi mam podobnie z moim psiakiem. Im bardziej za nim krzyczę i nawołuje to tym szybciej ucieka w przeciwną stronę :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Daisy94 napisał(a):hihi mam podobnie z moim psiakiem. Im bardziej za nim krzyczę i nawołuje to tym szybciej ucieka w przeciwną stronę :evil_lol: Może oni po prostu uciekają przed nami :hmmmm::evil_lol: Quote
Recommended Posts