Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Witam nową ciocie:)Stadko niezłe i nie dosyć że zróżnicowane pod względem wyglądu to jeszcze charakteru. Każdy z innej beczki . . .A kot to już w ogóle "kosmita":):):)

Takie mieszane stadka są fajne :)

Posted

Kaaasia napisał(a):
To super, że żyją sobie w zgodzie :lol:, zwłaszcza że to szalone chłopy ;)
A oni są pełnojajeczni czy zostali pozbawieni tej części?:evil_lol:

Moje chłopaki jeszcze z jajcami:evil_lol: rodzice są przeciwni kastracji w przeciwieństwie do mnie:roll: na szczęście moje psiska nie mają zapędów do włóczenia się na cieczki. Ale chciała bym ciachnąć Murzyna, bo może wtedy by się trochę uspokoił i nie był taki porywczy maczo jak teraz:)

Posted

Moje chłopaki jeszcze z jajcami:evil_lol: rodzice są przeciwni kastracji w przeciwieństwie do mnie:roll: na szczęście moje psiska nie mają zapędów do włóczenia się na cieczki. Ale chciała bym ciachnąć Murzyna, bo może wtedy by się trochę uspokoił i nie był taki porywczy maczo jak teraz:)

To tym bardziej jestem pod wrażeniem tak wychowanych chłopaków :loveu:

Posted

leónowa napisał(a):
Rocky dostaje medal za najdłuższy jęzor na świecie:loveu:Świetne foty:eviltong:

To prawda, Rocky ma niesamowicie długi jęzor i szczerze to nigdy nie widziałam psa z dłuższym. Muszę zabrać aparat na długi spacer i wtedy porobię mu fotki . . . takiego jęzora nic nie przebije nie dosyć że długi to jeszcze szeroki jak łopata:evil_lol::diabloti:

Posted

To prawda, Rocky ma niesamowicie długi jęzor i szczerze to nigdy nie widziałam psa z dłuższym. Muszę zabrać aparat na długi spacer i wtedy porobię mu fotki . . . takiego jęzora nic nie przebije nie dosyć że długi to jeszcze szeroki jak łopata:evil_lol::diabloti:

Dwaj dawaj, tak sobie myślę, że nieźle taką łopatą musi buzi dawać, śmiesznie to pewnie wygląda:evil_lol:

Posted

Zadowolone bo pańcia cały czas jakieś pychotki pod noski podsuwa:cool3:

Dobra pańcia ;)
Mój jak się na co nakręci (innego psa :evil_lol:) to mu można świeżym mięskiem przed nosem machać a on nic :mad:

Boksiowe ryjki są stworzone do całowania :loveu:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Boksiowe ryjki są stworzone do całowania :loveu:

Widziałam nieraz radosne boksiowe tańce i szczerze mówiąc bałabym się, że bym mi po takim buziaku szczęke połamał:evil_lol:

Posted

leónowa napisał(a):
Widziałam nieraz radosne boksiowe tańce i szczerze mówiąc bałabym się, że bym mi po takim buziaku szczęke połamał:evil_lol:

Uważać trzeba, zwłaszcza jak się nie ma takiego na codzień :cool3:

Posted

Kaaasia napisał(a):

Mój jak się na co nakręci (innego psa :evil_lol:) to mu można świeżym mięskiem przed nosem machać a on nic :mad:

Mój Rocky ma wyćwiczone jedno zachowanie którego sam się nauczył i je uwielbiam:) Jak zobaczy jakiegoś psa na spacerze to bez zastanowienia biegnie w jego strone ale zatrzymuje się w pół drogi i czeka na moja reakcje. czy pozwolę mu iść przywitać się z kolegą czy go przywołam do siebie. uwielbiam go za to:loveu:

Posted

Mój Rocky ma wyćwiczone jedno zachowanie którego sam się nauczył i je uwielbiam:) Jak zobaczy jakiegoś psa na spacerze to bez zastanowienia biegnie w jego strone ale zatrzymuje się w pół drogi i czeka na moja reakcje. czy pozwolę mu iść przywitać się z kolegą czy go przywołam do siebie. uwielbiam go za to:loveu:

hihi :) mądre psisko :evil_lol:
a jak tam Loczek? bije rekordy chodzenia w kółko? :)

Posted

Hihiii to może Buńka naszego Jwanka byś troszku poduczyła:evil_lol: Może też by poczekał i pytał się czy może czy nie.....
Dawno nie zaglądałam a tu nowe fotki.... Murzynek jest podobny do Tchiby , tylko chyba większy a Rocky jak zwykle zniewalający:p

Posted

Jak ja bym chciała takiego psa :lol:
Oli leci do psa, zatrzymuje się, ja się drę a on leci dalej :angryy:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Jak ja bym chciała takiego psa :lol:
Oli leci do psa, zatrzymuje się, ja się drę a on leci dalej :angryy:

hihi mam podobnie z moim psiakiem. Im bardziej za nim krzyczę i nawołuje to tym szybciej ucieka w przeciwną stronę :evil_lol:

Posted

Daisy94 napisał(a):
hihi mam podobnie z moim psiakiem. Im bardziej za nim krzyczę i nawołuje to tym szybciej ucieka w przeciwną stronę :evil_lol:

Może oni po prostu uciekają przed nami :hmmmm::evil_lol: