Jump to content
Dogomania

Bytom Starsza Pani w szpitalu a pies??? no wlasnie co z psem..do schroniska

Recommended Posts

Posted (edited)

Sytuacja jest fatalna ;(

Starsza pani i jej przygarnięty z ulicy pies żyli sobie szczęśliwie kilka lat. Sytuacja nagle się zmieniła,właścicielka poważnie zachorowała.Trafiła do szpitala z którego może już nie wyjść ;((( Pies został sam w domu!! nikt z sąsiadów nie chce się nim zaopiekować a już nie wspomnę aby go zabrać do siebie ! Rodziny nie ma ;(
Raz dziennie !! chodzi do niego dalszy znajomy właścicielki,ale tez musi dojechać ok 5 km ;(

Szukamy dla niego na CITO domu Tymczasowego,lub stałego w przeciwnym razie ten zadbany kochany kundelek trafi do schroniska ;(

BOSS ma 5 lat jest średniej wielkości,bardzo grzeczny ,nie agresywny!, kanapowiec!

Wieczorem dostane zdjęcie psa i nr tel do chwilowego opiekuna.

W Sobotę pies ma trafić do schroniska ;(

Edited by Monalisa4
Posted

Boss ma ok 5 lat jest sympatycznym ślicznym średniej wielkości kundelkiem. bardzo czysty ! ładnie chodzi na smyczy nie kłopotliwy pies. serce mi pęka na sama myśl ze ma trafic do betonowego schroniskowego boksu ;(

Posted

Iza nawet nie wiem jak to zrobić ;(( w sobotę odwożą go do Miechowickiego schroniska,a tam długo nie pożyje ;( Poogłaszałam go w lecznicach sklepach Zoo,może ktoś sie nad nim zlituje

Posted

na razie jeszcze jest w swoim domu,siedzi sam przez 24 h

Z drugiej strony jestem trochę zaskoczona i zła ;( tyle osób mnie prosi o szukanie DT DS czy wizyt prze adopcyjnych.Zawsze pomagam jak mogę.Ale gdy ja mam psa w potrzebie i potrzebuję pomocy chociazby w podnoszeniu wątku to niema nikogo !!!!!!
Chyba zacznę pomagać tylko śląskim bidom !

Posted

Ojej..nie dobrze...miechowicki schron to naprawde koniec...pytałam kolegi mojego tz w pracy ale oni szukaja naprzawde maluszka...no nic walczymy dalej,Monia nie poddawaj sie !!!!