Monalisa4 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Sytuacja jest fatalna ;( Starsza pani i jej przygarnięty z ulicy pies żyli sobie szczęśliwie kilka lat. Sytuacja nagle się zmieniła,właścicielka poważnie zachorowała.Trafiła do szpitala z którego może już nie wyjść ;((( Pies został sam w domu!! nikt z sąsiadów nie chce się nim zaopiekować a już nie wspomnę aby go zabrać do siebie ! Rodziny nie ma ;( Raz dziennie !! chodzi do niego dalszy znajomy właścicielki,ale tez musi dojechać ok 5 km ;( Szukamy dla niego na CITO domu Tymczasowego,lub stałego w przeciwnym razie ten zadbany kochany kundelek trafi do schroniska ;( BOSS ma 5 lat jest średniej wielkości,bardzo grzeczny ,nie agresywny!, kanapowiec! Wieczorem dostane zdjęcie psa i nr tel do chwilowego opiekuna. W Sobotę pies ma trafić do schroniska ;( Edited June 20, 2012 by Monalisa4 Quote
Monalisa4 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Boss ma ok 5 lat jest sympatycznym ślicznym średniej wielkości kundelkiem. bardzo czysty ! ładnie chodzi na smyczy nie kłopotliwy pies. serce mi pęka na sama myśl ze ma trafic do betonowego schroniskowego boksu ;( Quote
izabela.szczepaniak Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dajcie go na fb tam więcej osób zagląda. Quote
Monalisa4 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Iza nawet nie wiem jak to zrobić ;(( w sobotę odwożą go do Miechowickiego schroniska,a tam długo nie pożyje ;( Poogłaszałam go w lecznicach sklepach Zoo,może ktoś sie nad nim zlituje Quote
Awit Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 O Boże, strasznie mi go szkoda, to takie niesprawiedliwe, co on biedny jest winien, że nie ma nikogo kto by się nim zajął:-( Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
Morusander Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Co z piesiem? Tak jest mi go bardzo szkoda :( Quote
Monalisa4 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 na razie jeszcze jest w swoim domu,siedzi sam przez 24 h Z drugiej strony jestem trochę zaskoczona i zła ;( tyle osób mnie prosi o szukanie DT DS czy wizyt prze adopcyjnych.Zawsze pomagam jak mogę.Ale gdy ja mam psa w potrzebie i potrzebuję pomocy chociazby w podnoszeniu wątku to niema nikogo !!!!!! Chyba zacznę pomagać tylko śląskim bidom ! Quote
zozolina Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ojej..nie dobrze...miechowicki schron to naprawde koniec...pytałam kolegi mojego tz w pracy ale oni szukaja naprzawde maluszka...no nic walczymy dalej,Monia nie poddawaj sie !!!! Quote
wtatara Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 mogę porobic ogłoszenia ale do tego potrzebne ładne, czyste zdjęcia, ludzie patrzą na to Quote
Awit Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 U mnie sąsiadka zachorowała, nie jest już samodzielna jak była, dobra rodzina wynajęła osobę do pomocy i do wychodzenia z psem. Quote
zozolina Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nie a co zainteresowanie jakies jest ??????????:lol: Quote
Recommended Posts