MEGNUM Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 24 lutego znajoma znalazła sunię. Czarno - biała ma ok 4 miesięcy. Będzie duża i kudłata. Parę dni temu ktoś wyrzucił ją z domu, błąkała się zmarznięta po Warce. Na dzień dzisiejszy jest odrobaczona i odpchlona. Może macie jakiś zaufanych znajomych, którzy zechcieliby oferować dom tej uroczej suni. Wszelkie informacje na balao@balao.pl lub 0 601 237 375 Link na allegro - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=170166203 A oto Buba:) Quote
Pumcia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Moze trzeba zmienic tytul i dodac-jak owczarek australijski. Quote
beka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale cudo. Sam mód.. Na allegro ja dajcie i bedziecie mogły w domkach przebierać :) Quote
MEGNUM Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 malutka jest już na allegro i na molosach. Można zmienić temat i dodać że jest jak owczarek australijski ale ja nie umiem:-( Podpowiedzcie jak to zrobić. Quote
agusiazet Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Śliczna panienka!!! Żeby zmienić tytuł wątku wejdź na swój pierwszy post i kliknij pokaż, potem kliknij idź do zaawansowanych. Tam już możesz zmienić tytuł, tylko pamietaj na końcu zapisz zmiany!!! Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja proponuję, żeby dodać w pierwszym poście link do allegro sunia cudna :loveu: Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 może napiszcie w tytule, że ma 4 miesiące Quote
MEGNUM Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Już pozmieniałam. Dzięki wielkie. Komu komu maluszek do domu??!!!!!!:razz: Quote
Beata J. Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 szybko zabierać takie śliczności do domu.... Quote
MEGNUM Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Szybko szybko, toż to szczeniorek mały, nie pozwólmy aby w dzieciństwie nie miała kochanego swojego pana:) Quote
MEGNUM Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 A Milka nadal czeka:-( Kto chce dużo miłości i ciepłego futerka do domku?? Quote
elainfo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no no z takim futerkiem to domek z ogrodem by jej sie przydał.. chyba..co by dziewczynka sie nie przegrzewała w mieszkaniu;-)) Quote
supergoga Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Piękna jest - dom znajdzie szybko, byle dobry i nie rozmnażacza. Mnie ona landseera przypomina, albo nowofundlanda biało-czarnego. Coś cudnego. Powstawiam ją też na niektóre strony - i będę pamiętać. Quote
BeataSabra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gdzie jest sunia ? I jakiej mniej więcej wielkości będzie ? Quote
MEGNUM Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 BeataSabra napisał(a):Gdzie jest sunia ? I jakiej mniej więcej wielkości będzie ? Sunia jest teraz w Warce, ale jeśli nie daleko to transport ma zapewniony. Ciężko powiedzieć ale będzie raczej większa od owczarka australijskiego. Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jojojoj cisza tu co tam u MIlkim syczac..??? wrzuciałam ja Megi na Przygarne psa.. ale cisza... Quote
iberia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Czy ślicznotka nadal domu szuka?Dowiedziałam się że mój sąsiad szuka pieska w typie owczarka niemieckiego ale ten jest tak piękny że pewnie przypadł by do gustu.Sąsiad mieszka w dużym domu z ogrodem razem z 15 letnim bratem i rodzicami.W ogrodzie mają bardzo duży kojec z dużą,nową budą.Psina chodziła by codziennie na spacery.Tylko czy można liczyć na pomoc przy transporcie?Proszę o odpowiedź na PW. Quote
Recommended Posts