la_pegaza Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ksera napisał(a):Rottek już zabrany :lol: . :klacz: :multi: Quote
karusiap Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 bylam dzis z Omarkiem na spacerku,,,przytulal sie ,jest taki slodki i kochany;)ale odzywa pod dobra opieka,to widac:loveu: mam nowe fotki:cool3: Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Faro - jesli chodzi o tego guzka to on go już miał kiedy co ludzie go znalexli. Jeśli chcesz to podam ci namiary na nich. Quote
kiwi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 gdzies zniknal moj post, w ol jest jeszcze jeden bokser, łagodny, mlody, jest etz collie. i masa wsiowych burkow... Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 tak,ten w ol jest bardzo podobny do Omara:( a wczoraj chcialam Wam zdjecia pokazac nowe i mi komp padl przy zgrywaniu-i dzis juz siedzi w serwisie:)ehhh Omarku nie chcesz sie pokazywac??:cool3: Quote
Aga-ta Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ten drugi boksiu tez jest pregowany. Niesamowicie kontaktowy, lagodny i calym soba pokazuje jak bardzo chcialby wyjsc z klatki. Jest w kojcu z oznaczeniem "agresywny", ale to z powodu braku miejsca w innych klatkach (cale szczescie nie wypuscili go na wybieg ogolny samcow). Psinek jest raczej mlody, niestety w gornej szczece nie ma nawet jednego zabka...:( Quote
Aga-ta Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nie moglam zrobic zdjec, bo pracownicy chodzili za mna krok w krok... Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nie ma zabkow bidus??mnie tez mowil ten chlopak ze psiak mlody jest...:( Quote
Asior Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 kiwi napisał(a):w ol jest jeszcze jeden bokser, łagodny, mlody, jest etz collie. i masa wsiowych burkow... :evil_lol: fajne określenie :cool3: Quote
Faro Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ząbki mogl stracic niekoniecznie z powodu wieku, moze ktos mu w tym pomogl :shake: :shake: . Jesli przyjechalby do Krakowa , zabiore go do dr Gawora ( to najlepszy psi stomatolog) A Omarek ma tabuny robali ..... Dzis musze go odrobaczyc. Quote
karusiap Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Omarek szybciutko znajdzie domek i zwolni miejsce bezzabkowi;) Quote
Faro Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mam taka nadzieje. Wczoraj by ogloszony w programie Kundel bury jako pies znaleziony. Nikt nie dzwonil . PROSZE SPRAWDZCIE JESZCZE OSOBISCIE W SCHRONIE WPISY W ZESZYCIE ZGOSZEN . Za tydzien chcialabym oglosic go w prasie Quote
karusiap Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 masakra,dzis do schroniska facet przyprowadzil chyab rocznego boksia...dostal go w prezencie (kto daje zywe prezenty?:angryy:) a ten urosl po roku skubany..:shake::angryy: pies piekny,taki jak nasz Omar ciemny,pregowany, ciemny pysiu tylko chyba ze 2 razy mniejszy od Omarka,taka psinka sliczna,,,przestraszony nie wiedzial co sie dzieje:(:(:( Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Karusiap! Jakieś zdjęcia??? Błagamy o domki! Quote
karusiap Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 kogo zdjecia??Omarka zdjeci,ktorymi sie chwalilam wlasnie zgrywalam na kompa zeby ciotkom pokazac i komp zgasl,cos z plyta glowna:mad: a tego nowego boksia nie mam,chodzilam z psami i tylko zobaczylam i uslyszalam co jest grane,teraz pewnie bedzie na kwarantannie...ale jak tylko sie da postarm sie o jakies fotki,ale jest cudnym psiakiem i nie widze go razdacego sobie w schronie...moge sie mylic,byl na pewno zdezorientowany... Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 .......................................... Quote
Recommended Posts