Jump to content
Dogomania

Bokser w OL, podobno do uśpienia!!!! Ma dom :)))))))))))

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lena zet brak słów to mało powiedziane :shake: ja się naprawdę dziwię że takie ''schronisko''istnieje jaki prokurator prowadził tę sprawę :oops: to jakieś chore jest!!!Boże żeby tylko się jutro udało.

Posted

karusiap napisał(a):
dobrze by bylo, zeby Pan Tomek byl powiadomiony...Ksera nie odbiera,az mi wstyd ze o tej godz dzwonilam ale pilna sprawa...jak cos to nie ja:oops:

AAAAAAaaaaaa to Ty :evil_lol: , spałam, TŻ mi mówił, że ktoś dzwonił, ale wyłączył tel.

Posted

Jadą do hotelu do Wieliczki, boksio jest przekochany i grzeczny!

Niestety jest tam jeszcze jeden fafel, podobny do odebranego.
Szukamy domu dla malucha i zabieramy na jego miejsce tamtego!

Posted

Super :loveu: . Dziewczyny, napiszcie kto podejmuje się szukania domu dla niego. Warunkiem sponsora, który chce pozostać anonimowy jest, że pies ma znaleźć dom w Polsce.

Posted

Dziś w hotelu pooglądam malucha , sprawdzę czy nie ma przypadkiem tatuazu, zrobie mu "salonkę" jak Maksiowi i Sandrze , jest juz bezpieczny.
Ksera - jedno jest pewne : nie ma mowy o zagranicznej adopcji, zreszta zaraz napiszę do Patii z prosbą o fotki i może uda sie w tym lub następnym tygodniu dac go do Dziennika Polskiego . Kwestia tylko zrobienia i przesłania dobrych zdjęć.
Możesz Ksero powiedzieć sponsorowi, że będę bezpośredno "czuwać" nad nim i zadbam o dokładne sprawdzenie domku do którego pójdzie .

Posted

Mar.gajko - Wy się uzbroić teraz musicie w cierpliwość, albo ja sobie musze załatwić noclegi z faflunami w hotelu (bo już i tak nie mogę nadążyć za Wami przy Maksiu, Sandrze i Mordzie więc jak jeszcze jeden dojdzie to noc mnie tam niewatpliwie zastanie:evil_lol: )

Posted

oj zakochalam sie...no bo jak sie nie zakochac jak takie "malenstwo" siedzialo mi cala droge na kolanach....i tulil sie i miazdzyl mi twarz swoim zmiazdzonym ryjkiem:loveu:
i mojemu tacie prowadzic nie dal bo do niego tez sie tulil...byl strasznie grzeczny,az mi zal bylo bo on taki skazany na to co z nim czlwoiek zrobi...ale teraz juz bedzie dobrze:)
ja do niego mowilam Pekin:lol:tak mi spasowalo imie:)
musze go odwiedzic....moge odwiedzac go prawda?:oops:

tak ,jest jeszcze drugi boksiu tam...i rotek jest...i duuzo innych,pare szczeniat

Posted

też pytanie - oczywiście, że możesz go odwiedzać !!!!!
a przy okazji na spacerek zabrać, boks posprzatać, psiaczka poprzytulać - teraz juz będzie tylko lepiej

Posted

byłam sercem z wami
ale mam zła wiadomość znowu piekny boksio tyle ze bialy jest w domu tymczasowym ma juz swoj watek dzis sprobuje porozmawiac z mezem o 2 bokserze w domu zobacze co on na to chyba rozwód bedzie!!! Ale moze sie uda

Tu link do jego watku!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48011

a co do białych bokserow mąż sie normalnie zakocha w moim modżusiu dlatego może z tym przejdzie