karusiap Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dobrze by bylo, zeby Pan Tomek byl powiadomiony...Ksera nie odbiera,az mi wstyd ze o tej godz dzwonilam ale pilna sprawa...jak cos to nie ja:oops: Quote
credita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 lena zet brak słów to mało powiedziane :shake: ja się naprawdę dziwię że takie ''schronisko''istnieje jaki prokurator prowadził tę sprawę :oops: to jakieś chore jest!!!Boże żeby tylko się jutro udało. Quote
credita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 trzymam kciuki za jutrzejszą misję , nie daj się spławić i upieraj się że to twój pies i koniec! Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Karusiap popdgladnij jego zdjęcie w razie coś tu w temacie jak by CI kazali go opisać :] Quote
Faro Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Karusiap - masz pw . Czekam na moją zgubę. Quote
Ksera Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 karusiap napisał(a):dobrze by bylo, zeby Pan Tomek byl powiadomiony...Ksera nie odbiera,az mi wstyd ze o tej godz dzwonilam ale pilna sprawa...jak cos to nie ja:oops: AAAAAAaaaaaa to Ty :evil_lol: , spałam, TŻ mi mówił, że ktoś dzwonił, ale wyłączył tel. Quote
Ksera Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Oczywiście hotel aktualny, jak by nie chcieli wydać boksia to dajcie znać. Quote
AgaiTheta Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Udało się!!!!!!!! Faflun już u karusiap w autku!!!!!!! :multi: Czekamy na dalsze wieści! Quote
Pumcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Caly czas trzymalismy wszystkie lapki i kciuki:multi: :multi: :multi: . Quote
AgaiTheta Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jadą do hotelu do Wieliczki, boksio jest przekochany i grzeczny! Niestety jest tam jeszcze jeden fafel, podobny do odebranego. Szukamy domu dla malucha i zabieramy na jego miejsce tamtego! Quote
Ksera Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Super :loveu: . Dziewczyny, napiszcie kto podejmuje się szukania domu dla niego. Warunkiem sponsora, który chce pozostać anonimowy jest, że pies ma znaleźć dom w Polsce. Quote
AgaiTheta Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dom będzie szukany przez stronę www.bokserywpotrzebie.pl Jeżeli bedzie w okolicach Krakowa to Faro sprawdzi domek, jeżeli gdzieś dalej to również po sprawdzeniu i podpisaniu solidnej umowy. Quote
andzia69 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 super dziewczyny,ze sie udało,dzieki!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kluska4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mam nadzieję, że w takim razie temu drugiemu nie zagraża niebezpieczeństwo.......................... Quote
Faro Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dziś w hotelu pooglądam malucha , sprawdzę czy nie ma przypadkiem tatuazu, zrobie mu "salonkę" jak Maksiowi i Sandrze , jest juz bezpieczny. Ksera - jedno jest pewne : nie ma mowy o zagranicznej adopcji, zreszta zaraz napiszę do Patii z prosbą o fotki i może uda sie w tym lub następnym tygodniu dac go do Dziennika Polskiego . Kwestia tylko zrobienia i przesłania dobrych zdjęć. Możesz Ksero powiedzieć sponsorowi, że będę bezpośredno "czuwać" nad nim i zadbam o dokładne sprawdzenie domku do którego pójdzie . Quote
AgaiTheta Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 dziękuję Faro!!!!!!!! A ciocia karusiap nam sie zakochała :loveu: :loveu: Buziaczki i dziękuję OGROMNIE!!!!! Quote
mar.gajko Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 I ciotka Faro się zakocha :) chyba ma słabość do tej rasy. Quote
Faro Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mar.gajko - Wy się uzbroić teraz musicie w cierpliwość, albo ja sobie musze załatwić noclegi z faflunami w hotelu (bo już i tak nie mogę nadążyć za Wami przy Maksiu, Sandrze i Mordzie więc jak jeszcze jeden dojdzie to noc mnie tam niewatpliwie zastanie:evil_lol: ) Quote
karusiap Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 oj zakochalam sie...no bo jak sie nie zakochac jak takie "malenstwo" siedzialo mi cala droge na kolanach....i tulil sie i miazdzyl mi twarz swoim zmiazdzonym ryjkiem:loveu: i mojemu tacie prowadzic nie dal bo do niego tez sie tulil...byl strasznie grzeczny,az mi zal bylo bo on taki skazany na to co z nim czlwoiek zrobi...ale teraz juz bedzie dobrze:) ja do niego mowilam Pekin:lol:tak mi spasowalo imie:) musze go odwiedzic....moge odwiedzac go prawda?:oops: tak ,jest jeszcze drugi boksiu tam...i rotek jest...i duuzo innych,pare szczeniat Quote
Faro Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 też pytanie - oczywiście, że możesz go odwiedzać !!!!! a przy okazji na spacerek zabrać, boks posprzatać, psiaczka poprzytulać - teraz juz będzie tylko lepiej Quote
Faro Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 do "naddwornego-forumowo/hotelowo- krakowskiego fotografa" (czyli Patii ) prośba już wysłana Quote
anyk1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 byłam sercem z wami ale mam zła wiadomość znowu piekny boksio tyle ze bialy jest w domu tymczasowym ma juz swoj watek dzis sprobuje porozmawiac z mezem o 2 bokserze w domu zobacze co on na to chyba rozwód bedzie!!! Ale moze sie uda Tu link do jego watku!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48011 a co do białych bokserow mąż sie normalnie zakocha w moim modżusiu dlatego może z tym przejdzie Quote
Recommended Posts