Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beatkaa']"Spadek" po Perełce w kwocie 264,12zł,poszedł dla potrzebującego psiaka Mata-Bostona z tego wątku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229113-Mat-Boston-śliczny-przyjazny-psiak-z-uszkodzoną-łapą-błaga-o-pomoc
Księgowa Bostona da znać kiedy pieniążki dotrą na konto psiaka.

Księgowa posłusznie melduje że 264,12 już na koncie Bostona, który bardzo pięknie dziękuje wszystkim darczyńcom z tego wątku

Posted

Mysza2 napisał(a):
Moniu, jak tam nasza śliczna pannica?

Myszko hej :)

Negrusia super, merda ogonkiem i całuje wszystkie ciocie :) już też za nią tęsknię, ale teściowa zdaje mi skrzętne relacje :) są oczarowani naszą panienką :) jak my wszyscy

Posted

bo ona śliczna jest:) będą z niej psy:)
Pewnie jutro do nie jedziecie?
Jak to cieszy jak taka bida trafi w normalne warunki, ze śmietnika na salony :)
Przedwczoraj do super domu pojechała też nasza Lala (banerek mam w podpisie), od razu żyć się chce:)

Posted

Monia.B napisał(a):
Myszko hej :)

Negrusia super, merda ogonkiem i całuje wszystkie ciocie :) już też za nią tęsknię, ale teściowa zdaje mi skrzętne relacje :) są oczarowani naszą panienką :) jak my wszyscy

Monia wyściskaj Negrusie od cioteczek :loveu:

Posted

iwonamaj napisał(a):
Jak dobrze, że Monia jest na Dogo...Mamy świeże wiadomości o naszej maleńkiej :)

Oj tak,relacje z pierwszej ręki są najlepsze i jesteśmy na bieżąco:loveu:

Posted

Uwielbiam czytać takie wiadomości z nowych domków psiaków i nigdy nie wiem co pisać, bo zawsze chce się tylko: "Dziękujemy, cudownie, że psina ma się tak dobrze, wreszcie ma swoich ludzi:loveu:" dlatego zachowam milczenie:eviltong:

Posted

Dziewczynki nie martwcie się, wszystko jest w porządeczku. Co prawda ja nie byłam na dzialce teściów w ten weekendzik, bo jestem juz u swoich rodziców w podlaskim. Zostaję tu już do rozwiązania. Do Warszawy już na pewno sama nie będę jechać, bo to 160km. Mój mąż za parę dni oddaje nasze obecne mieszkanie i zostanie mu koczowanie na wylewkach. Szykuje nam nowe lokum jak wiecie :) on będzie czasami odwiedzał Negrusię.
Ale malutka już się w pełni zaklimatyzowała. Załatwia się na podwórku. raz tylko zrobiła kupkę w domku. O 3 w nocy, pewnie ludzie spali jak zabici i nie miała jak poinformować :) poza tym cały czas zaczepia Cleo i chce się bawić. Teściowa ją strofuje troszkę, żeby kurdupelkowi niechcący nie zrobiła krzywdy :)
Poza tym spokój i harmonia :) Sunia się pilnuje i nawet nie stara się odchodzić daleko :) więc chyba jej dobrze :)
jak coś ciekawego się dowiem, interesującego czy zabawnego- to będę pisać :)

Ściskam z Podlasia :)

p.s. nie żebym nie tęskniła za moim psiurkiem, bo strasznie tęsknię i strasznie bym ją chciała wyściskać :(