unixena Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Szczesciara :lol: Jaka zadowolona.Piekny widok psa wtulonego w swoja Pancie .:multi: Quote
Beatkaa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 "Spadek" po Perełce w kwocie 264,12zł,poszedł dla potrzebującego psiaka Mata-Bostona z tego wątku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229113-Mat-Boston-%C5%9Bliczny-przyjazny-psiak-z-uszkodzon%C4%85-%C5%82ap%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc Księgowa Bostona da znać kiedy pieniążki dotrą na konto psiaka. Quote
Mysza2 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Beatkaa']"Spadek" po Perełce w kwocie 264,12zł,poszedł dla potrzebującego psiaka Mata-Bostona z tego wątku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229113-Mat-Boston-śliczny-przyjazny-psiak-z-uszkodzoną-łapą-błaga-o-pomoc Księgowa Bostona da znać kiedy pieniążki dotrą na konto psiaka. Księgowa posłusznie melduje że 264,12 już na koncie Bostona, który bardzo pięknie dziękuje wszystkim darczyńcom z tego wątku Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Naszej Beatce pięknie dziękujemy w imieniu swoim oraz Bostonka :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 To się bardzo cieszę,że pieniążki już na koncie :):) Bostonkowi przypływ gotówki się przyda,oj bardzo. Quote
Monia.B Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Mysza2 napisał(a):Moniu, jak tam nasza śliczna pannica? Myszko hej :) Negrusia super, merda ogonkiem i całuje wszystkie ciocie :) już też za nią tęsknię, ale teściowa zdaje mi skrzętne relacje :) są oczarowani naszą panienką :) jak my wszyscy Quote
Mysza2 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 bo ona śliczna jest:) będą z niej psy:) Pewnie jutro do nie jedziecie? Jak to cieszy jak taka bida trafi w normalne warunki, ze śmietnika na salony :) Przedwczoraj do super domu pojechała też nasza Lala (banerek mam w podpisie), od razu żyć się chce:) Quote
Martika&Aischa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Monia.B napisał(a):Myszko hej :) Negrusia super, merda ogonkiem i całuje wszystkie ciocie :) już też za nią tęsknię, ale teściowa zdaje mi skrzętne relacje :) są oczarowani naszą panienką :) jak my wszyscy Monia wyściskaj Negrusie od cioteczek :loveu: Quote
iwonamaj Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Jak dobrze, że Monia jest na Dogo...Mamy świeże wiadomości o naszej maleńkiej :) Quote
Beatkaa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 iwonamaj napisał(a):Jak dobrze, że Monia jest na Dogo...Mamy świeże wiadomości o naszej maleńkiej :) Oj tak,relacje z pierwszej ręki są najlepsze i jesteśmy na bieżąco:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Zapraszamy na bazarek po znajomości ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/230475-Kobieca-Szafa-dla-Fruzi-%29-zapraszamy-18-08-22-00 Quote
AgusiaP Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Beatkaa napisał(a):Oj tak,relacje z pierwszej ręki są najlepsze i jesteśmy na bieżąco:loveu: Nic dodac nic ując Beatko ;) Quote
paula_t Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Uwielbiam czytać takie wiadomości z nowych domków psiaków i nigdy nie wiem co pisać, bo zawsze chce się tylko: "Dziękujemy, cudownie, że psina ma się tak dobrze, wreszcie ma swoich ludzi:loveu:" dlatego zachowam milczenie:eviltong: Quote
iwonamaj Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Negrunia już 10 dni w nowym domku :)... Quote
Nadziejka Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1111.gif[/IMG]10 dzioneczkow:loveu::loveu:sciskamy Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='iwonamaj']Negrunia już 10 dni w nowym domku :)...[/QUOTE] A jakby pojechała wczoraj .......strasznie szybko ten czas leci ....... No to czekamy na Monię i wieści weekendowe ;) Quote
iwonamaj Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 O tak, może się odezwie i napisze co u malutkiej :) Quote
Beatkaa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ale ten czas leci....jestem ciekawa co u małej :) Quote
AgusiaP Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Czekamy na wiadomości z domku Perełki :lol::lol::lol: Quote
Monia.B Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Dziewczynki nie martwcie się, wszystko jest w porządeczku. Co prawda ja nie byłam na dzialce teściów w ten weekendzik, bo jestem juz u swoich rodziców w podlaskim. Zostaję tu już do rozwiązania. Do Warszawy już na pewno sama nie będę jechać, bo to 160km. Mój mąż za parę dni oddaje nasze obecne mieszkanie i zostanie mu koczowanie na wylewkach. Szykuje nam nowe lokum jak wiecie :) on będzie czasami odwiedzał Negrusię. Ale malutka już się w pełni zaklimatyzowała. Załatwia się na podwórku. raz tylko zrobiła kupkę w domku. O 3 w nocy, pewnie ludzie spali jak zabici i nie miała jak poinformować :) poza tym cały czas zaczepia Cleo i chce się bawić. Teściowa ją strofuje troszkę, żeby kurdupelkowi niechcący nie zrobiła krzywdy :) Poza tym spokój i harmonia :) Sunia się pilnuje i nawet nie stara się odchodzić daleko :) więc chyba jej dobrze :) jak coś ciekawego się dowiem, interesującego czy zabawnego- to będę pisać :) Ściskam z Podlasia :) p.s. nie żebym nie tęskniła za moim psiurkiem, bo strasznie tęsknię i strasznie bym ją chciała wyściskać :( Quote
Recommended Posts