Ania+Milva i Ulver Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Będą;) Jeszcze nie zrobione hehe, dopiero po południu odzyskałam kartę pam. , więc dziś napstrykam . Mańkowi na razie zima nie straszna. Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Witamy się z Maniusiem:) Domeczku odezwij się !!! Quote
Nutusia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dobrze, że przynajmniej Maniusiowi zima niestraszna... Quote
jola_li Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Kochany Maniusio.... Żeby tak znalazł człowieka, który by się z nim bawił i biegał.... A co on taki nakrapiany z boku? Linieje??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Tak, wymienia jeszcze sierść na zimową - na wiosnę będzie co czesać, bo sierść teraz zrobiła się gruba i Mańkowi na pewno ciepło. Quote
rita60 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [FONT=lucida grande][SIZE=3]Sorry... "Pimpuś (prawdopodobnie ojca maluchów) średniej wielkości (przypominający teriera niemieckiego), niezwykle inteligentny. Żyjąc przy ruchliwej drodze zawsze siadał i rozglądając się czekał na możliwość przejścia. Opiekował się szczeniakami pilnując, by nie oddalały się od legowiska. Nadmiar przywożonego jedzenia zanosił do swojej specjalnej skrytki.[/FONT]" Ten niezwykły pies wrócił z DS po 4 dniach,bo "warczał ", z ciepłego łóżeczka na słomę.. Szukamy DT nawet płatnego lub DS...pomóżcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/thread...-hotelu-POMOCY!!! Quote
Nutusia Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Maniolo - Tyś jest pies... polujący na... żyrafy!!!!! :) Quote
jola_li Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Nutusia']Maniolo - Tyś jest pies... polujący na... żyrafy!!!!! :)[/QUOTE] [quote name='rita60']A ja myślałam,ze to renifer...:razz:[/QUOTE] Tak czy inaczej - Maniuś to myśliwski pies ;)! Podpowiedzcie mi, na jakich portalach warto robić ogłoszenia, bo już sama nie wiem :(... Maniuś ma na: tablica.pl e-zwierzak aukcje zwierząt adopcje.org alegratka słoniu.pl adopcja psa zwierzaki. nasz-lista petworld Jest jeszcze całe mnóstwo stron, ale pomyślałam, że lepiej co tydzień wstawiać od nowa na tych popularniejszych, niż rzadziej na 60 jakichś nieczytywanych. Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Joluś, kopiuje Ci moja liste na jakiej robie, na wiekszej ilości portali nie ma sensu robić : tablica.pl gumtree.pl morusek.pl doadopcji.pl adopcjapsa.pl oglaszamy24.pl cafeanimal.pl alegratka.pl naszemiasto.pl zoomia.pl do-adopcji.pl ogloszenia.wp.pl bezdomne.pl szarik.pl olx.pl przygarnijzwierzaka.pl lento.pl arena.pl kokosy.pl oglosili.pl Quote
jola_li Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']Joluś, kopiuje Ci moja liste na jakiej robie, na wiekszej ilości portali nie ma sensu robić [/QUOTE] Dzięki wielkie, Ziutko! Będę się starała odświeżać ogłoszenia co 7-10 dni. Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Zrób jeszcze gumtree i moruska! Najwięcej zapytań jest z tych portali i z tablicy oczywiście :) Quote
jola_li Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']Zrób jeszcze gumtree i moruska! Najwięcej zapytań jest z tych portali i z tablicy oczywiście :)[/QUOTE] Porobię jeszcze więcej z Twojej listy, dziękuję :). Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 No, Maniek - ale będziesz miał LANS ;) Quote
jola_li Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Oj, Maniusiu kochany, kiedy ktoś cię pokocha.... Quote
rita60 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='jola_li']Oj, Maniusiu kochany, kiedy ktoś cię pokocha....[/QUOTE] ...i da ci wspaniały domek,taki na zawsze... Quote
Nutusia Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Na razie, niestety, musi nam wystarczyć, że to Maniuś kocha cały świat... Quote
rita60 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 A tobie Maniusiu upragnionego domku życzę... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 No Maniek to się chyba razem z Midi dobrali jesli chodzi o pech adopcji...zero zapytań... Mamy błoto po kostki, ale choć ciepło, bo -17 , to nic miłego. Quote
Recommended Posts