Nutusia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Jola, no proszę Cię! Do Mikołajek jeszcze tyle czasu zostało, że się zdąży i 10 innych domków zgłosić! Trzeba myśleć pozytywnie, bo wiara czyni cuda, o czym wiadomo nie od dziś ;) Quote
Ellig Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Czesc Manius, ja nadal trzymam kciuki bo wierze,ze znajdzie sie dla ciebie ten najlepszy domek pod sloncem:) Quote
jola_li Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Cały czas jestem myślami z Maniusiem... Quote
Gusiaczek Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Maniuś Kochany - domek już jest, tylko nie wie o Tobie. Mizianki zostawiam:) Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 A jak się wreszcie dowie, to oj, jak będzie żałował, że tak późno! ;) Quote
jola_li Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Znowu nie było mnie parę dni. A Ania widać nadal nie ma dostępu do Internetu. Był telefon o Maniusia. Ale już po paru słowach wiedziałam, że to nie ten, bo facet miał mocno starszy głos. Jak jeszcze się okazało, że Maniuś nie mieszkałby w domu, to szybko się pożegnaliśmy... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jestem, jestem, ale ostatni tydzień to koszmarny u mnie...zero czasu. Maniek dobrze. Quote
jola_li Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Mój kochany Maniuś... Aniu, zrobiło się chłodniej, może Maniuś mógłby trochę częściej sobie biegać z Midi - dla rozgrzewki i lepszego samopoczucia? Quote
Nutusia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Maniolo - nie daj się chłodom! Ciepła buda, pełny brzuszek i biegi dla rozgrzewki - dasz radę :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Planuję ich w przyszłym miesiącu na razie umieścić razem w kojcu - mieszkali już chwilę razem i było ok, a bawili się nawet w kojcu . Midi czasem Mańkowi pokazała gdzie jego miejsce , ale ogólnie bez problemów, także właśnie z myślą ,żeby mieli zajęcie w zimne dni to zrobię. Niech sobie szaleją na słomie i potem na wybiegu. Muszę Maniula trochę wyczesać , bo obrósł nową sierścią na zimę i wygląda jak nieuczesany;) Podjadę tezz nim w grudniu do weta zrobić to szczepienie i książeczkę- niech ma już w razie szybkiej adopcji ....;) Quote
rita60 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Sorry...zapraszam na bazarek dla niezwykłego psa. Pimpuś otoczył opieką sunię z małymi,opiekował się nimi,przynosił jedzenie,przeprowadzał przez jezdnię. Kiedy sunia i szczeniaczki znalazły domki wycofał się:-(przebywa w hoteliku i pod opieką behawiorysty. http://www.dogomania.pl/forum/thread...12-12-do-23-00 Quote
jola_li Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Planuję ich w przyszłym miesiącu na razie umieścić razem w kojcu - mieszkali już chwilę razem i było ok, a bawili się nawet w kojcu . Midi czasem Mańkowi pokazała gdzie jego miejsce , ale ogólnie bez problemów, także właśnie z myślą ,żeby mieli zajęcie w zimne dni to zrobię. Niech sobie szaleją na słomie i potem na wybiegu. Muszę Maniula trochę wyczesać , bo obrósł nową sierścią na zimę i wygląda jak nieuczesany;) Podjadę tezz nim w grudniu do weta zrobić to szczepienie i książeczkę- niech ma już w razie szybkiej adopcji ....;) Fajnie :) Myślę, że razem będzie im raźniej :). Tak tak, koniecznie trzeba uzupełnić szczepienia! rita60 napisał(a):Sorry...zapraszam na bazarek dla niezwykłego psa. Pimpuś otoczył opieką sunię z małymi,opiekował się nimi,przynosił jedzenie,przeprowadzał przez jezdnię. Kiedy sunia i szczeniaczki znalazły domki wycofał się:-(przebywa w hoteliku i pod opieką behawiorysty. http://www.dogomania.pl/forum/thread...12-12-do-23-00 Tak bym chciała pomóc, ale na razie nie mogę :(... Quote
Gusiaczek Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Maniuś będzie miał towarzystwo, fajnie:) Quote
Nutusia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jak to mówią - w kupie raźniej. I cieplej ;) Quote
jola_li Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 (edited) Maniuś już chyba przeniósł się razem ze współlokatorką do nowego dwupsowego wybiegu. Ciekawe jak im tam razem. Ania obiecała zdjęcia :). Zapłaciłam 300 zł za listopad. Edited December 3, 2012 by jola_li Quote
rita60 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 jola_li napisał(a):Maniuś już chyba w nowym domku ze współlokatorką ;). Ciekawe jak im tam razem. Ania obiecała zdjęcia :). Zapłaciłam 300 zł za listopad. Jak to ? a szczegóły... Quote
jola_li Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 rita60 napisał(a):Jak to ? a szczegóły... Ellig napisał(a):Maniuś , powodzenia :) Ajajaj, nieeeeeeee, przepraszam, źle to napisałam (zaraz edytuję post, rzeczywiście brzmi niesamowicie optymistycznie...). W nowym "domku" hotelikowym. Dwupsowym. Niestety, tylko :(... Quote
jola_li Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Gusiaczek napisał(a):Witam się z Maniusiem:) Maniuś też Wszystkich wita :). Nadal z Brodnicy. Quote
Nutusia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Maniolo - pokaż swoją willę, a przede wszystkim swoją przyjaciółkę :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Maniek zadowolony myślę , zrobię fotki w weekend :) Quote
jola_li Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Maniek zadowolony myślę , zrobię fotki w weekend :)[/QUOTE] Niedługo weekend - będą zdjęcia :)!!! Quote
Recommended Posts