Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro wyjeżdżam i do przyszłej niedzieli będę bez internetu.
Ale telefon będę miała przy sobie, więc jakby ktoś zadzwonił o Maniusia................

Posted

Oj, Maniusiu, jak to dobrze, że wreszcie można cieszyć się słońcem :).

Wróciłam wykończona fizycznie - miałam strasznie dużo roboty i wysiadł mi kręgosłup - i psychicznie.... Znowu te wioskowe psy...
Znowu ci ludzie :(...

Posted

Widzisz Maniusiu ile miałeś szczęścia, że już nigdy nie będziesz wioskowym psem?... Ale fakt - mentalność ludzi na wsiach względem zwierząt to głębokie i mroczne średniowiecze :(

Posted

Szykuję bazarek dla Maniusia, dostałam sporo rzeczy, niektóre postanowiłam wystawić na allegro (dziś postaram się wystawić aukcję), m.in. takie buty firmy Elizabeth and James, które kosztują ponad 220$:
http://www.blogher.com/espadrille-wedges-my-picks-spring

Jasne (skórzane) nie były w ogóle noszone, czarne (z wężowej skórki) tylko raz. Niestety właścicielka z uwagi na kontuzję nogi przez dłuższy czas nie będzie mogła nosić wyższych obcasów, stąd decyzja o oddaniu butów na Maniusiowe potrzeby.
Jeśli ktoś z Was zna młodą elegantkę - lub jest takową - to zachęcam ;). Dla siebie i - Maniusia :)!
Cena wyjściowa 100 zł.

Posted

Maniusiowi to chyba uśmiech z pysia rzadko schodzi, bo on wiedzie bardzo szczęśliwy i beztroski żywot, odkąd jest w hotelu. Za to my się uśmiechamy optymistycznie ;)

Posted (edited)

[quote name='kcd']Uśmiech, Maniuś! Jesteś na fejsie!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.192947927524600.1073741836.192092274276832&type=3&uploaded=8
Kdc - ogromne dzięki :)!!!

Znalazłam na ulicy 50 zł.
Początkowo pomyślałam, żeby wywiesić ogłoszenie, ale obawiam się, że - zważywszy na dużą gęstość zaludnienia w tej okolicy - miałabym sporo telefonów od "właścicieli", a pewności, że trafi we właściwe ręce żadnej (byłoby łatwiej, gdyby był do tego portfel).
Przekazuję je więc dla Maniusia - coby mu ten narastający minus trochę zmniejszyć :).

Niezależnie od tego będę się rozglądać - może ktoś da ogłoszenie :).

Edited by jola_li
  • 2 weeks later...