Ania+Milva i Ulver Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-tvA5OR5nhPY/USuMjIb9OzI/AAAAAAAAF80/IyM3demzzZQ/s640/a.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--r6XBYzI7do/USuNBKNsABI/AAAAAAAAF_E/y17XV-M7ErU/s640/n.JPG[/IMG] Mogliby tak godzinami;) Quote
jola_li Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 (edited) [quote name='Ania+Milva i Ulver'] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-6y6d6RzkKhs/USuMbn7_bnI/AAAAAAAAF8M/Penb3s7JUs4/s640/cc.JPG[/IMG] [/QUOTE] Jednej nogi brakuje ;). No i jak takiego Maniutka oddać na samotne siedzenie w ogrodzie??? On musi mieć aktywnych kumpli na dwóch lub czterech nogach :)! Albo jedno i drugie ;)! Strasznie się cieszę, że Maniuś ma koleżankę - samemu musiało mu być bardzo smutno... Edited February 25, 2013 by jola_li Quote
mdk8 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 znalazłam się u Maniusia całkiem przypadkiem:lol: i mam pytanie czy ja dobrze widzę ten wielki minus z początku wątku ? Jeżeli tak to poproszę nr.konta to troszkę pomogę w miarę możliwości. Quote
jola_li Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='mdk8']znalazłam się u Maniusia całkiem przypadkiem:lol: i mam pytanie czy ja dobrze widzę ten wielki minus z początku wątku ? Jeżeli tak to poproszę nr.konta to troszkę pomogę w miarę możliwości.[/QUOTE] Witaj u Maniusia :)! Niestety, minus rzeczywiście ogromny, ale każdy ma swoje zobowiązania, więc niezręcznie mi prosić o pomoc. Tym bardziej Ci dziękuję - zaraz prześlę numer konta :Rose:. Quote
Nutusia Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Nie pojmuję dlaczego ten wulkan pozytywnej energii nie ma jeszcze domu na własność! Quote
jola_li Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Mogliby tak godzinami;)[/QUOTE] Szczęśliwie się złożyło, że Myszka też rozrywkowa i z temperamentem ;). Quote
rita60 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Nutusia']Nie pojmuję dlaczego ten wulkan pozytywnej energii nie ma jeszcze domu na własność![/QUOTE] Też się dziwię...to prawdziwy wulkan energii,potrzebuje też aktywnego domku. Quote
jola_li Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='mdk8']znalazłam się u Maniusia całkiem przypadkiem:lol: i mam pytanie czy ja dobrze widzę ten wielki minus z początku wątku ? Jeżeli tak to poproszę nr.konta to troszkę pomogę w miarę możliwości.[/QUOTE] Maniuś pięknie dziękuje za wpłatę, która jest już na koncie :Rose:! A ja już pędzę ją zapisać w "Księdze Przychodów i Rozchodów" :). Quote
jola_li Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Zaglądam, żeby popatrzeć na rozbrykanego Maniusia :). Quote
rita60 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='jola_li']Zaglądam, żeby popatrzeć na rozbrykanego Maniusia :).[/QUOTE] To i ja popatrzę z tobą... Quote
jola_li Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='rita60']To i ja popatrzę z tobą...[/QUOTE] Co 4 oczy to nie 2 :)! Quote
jola_li Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='Nutusia']Mnie też doliczcie! :)[/QUOTE] Omne trinum perfectum ;). Quote
rita60 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='jola_li']Omne trinum perfectum ;).[/QUOTE] Aż musiałam sprawdzić...bo ty ciocia po łacinie piszesz:cool3: Wszystko, co złożone z trzech, jest doskonałe” :lol: Quote
Nutusia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 No, no... tak więc jeśli jakaś dwuosobowa rodzinka chce być idealna - Maniuś z największą im tę doskonałość zapewni! ;) Albo jeśli ktoś ma tylko dwa pieski (albo dwa kotki) - z trzecim w postaci Maniusia będzie miał stado idealne. Quote
jola_li Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Nutusia']No, no... tak więc jeśli jakaś dwuosobowa rodzinka chce być idealna - Maniuś z największą im tę doskonałość zapewni! ;) Albo jeśli ktoś ma tylko dwa pieski (albo dwa kotki) - z trzecim w postaci Maniusia będzie miał stado idealne.[/QUOTE] O to to :)! Quote
mdk8 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 pamiętam o Maniusiu ale chwilowo puste konto.... wspomogę pod koniec miesiąca. cioteczki z W-wy znacie kogoś z Ursusa ? Potrzebna pomoc w poszukiwaniu suńki, która została adoptowana z palucha i uciekła nowym opiekunom. szukają jej. Dzisiaj była widziana w Piastowie. http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater ona się przemieszcza- jeszcze parę dni temu była w Ursusie a dzisiaj pokazała się w Piastowie. Nie wiadomo gdzie może być jutro:shake: Quote
Mazowszanka13 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 mdk8 napisał(a):pamiętam o Maniusiu ale chwilowo puste konto.... wspomogę pod koniec miesiąca. cioteczki z W-wy znacie kogoś z Ursusa ? Potrzebna pomoc w poszukiwaniu suńki, która została adoptowana z palucha i uciekła nowym opiekunom. szukają jej. Dzisiaj była widziana w Piastowie. http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater ona się przemieszcza- jeszcze parę dni temu była w Ursusie a dzisiaj pokazała się w Piastowie. Nie wiadomo gdzie może być jutro:shake: Z Ursusa jest auraa. Pozdrowienia dla Maniusia :) Quote
Nutusia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 O matko - kolejna uciekinierka :( Maniolo, pamiętaj, że uciekać nie wolno! Chyba, że prosto do własnego domku ;) Quote
jola_li Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Mazowszanka napisał(a):To kawał psa z tego Maniusia :) Taki nie za duży kawałek, ale za to bardzo bardzo sympatyczny :)! Fajny tandem tworzą M&M :). Quote
Recommended Posts