Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Ania+Milva i Ulver']

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-6y6d6RzkKhs/USuMbn7_bnI/AAAAAAAAF8M/Penb3s7JUs4/s640/cc.JPG[/IMG]

[/QUOTE]
Jednej nogi brakuje ;).

No i jak takiego Maniutka oddać na samotne siedzenie w ogrodzie???
On musi mieć aktywnych kumpli na dwóch lub czterech nogach :)!
Albo jedno i drugie ;)!

Strasznie się cieszę, że Maniuś ma koleżankę - samemu musiało mu być bardzo smutno...

Edited by jola_li
Posted

znalazłam się u Maniusia całkiem przypadkiem:lol: i mam pytanie czy ja dobrze widzę ten wielki minus z początku wątku ? Jeżeli tak to poproszę nr.konta to troszkę pomogę w miarę możliwości.

Posted

[quote name='mdk8']znalazłam się u Maniusia całkiem przypadkiem:lol: i mam pytanie czy ja dobrze widzę ten wielki minus z początku wątku ? Jeżeli tak to poproszę nr.konta to troszkę pomogę w miarę możliwości.[/QUOTE]
Witaj u Maniusia :)!
Niestety, minus rzeczywiście ogromny, ale każdy ma swoje zobowiązania, więc niezręcznie mi prosić o pomoc.

Tym bardziej Ci dziękuję - zaraz prześlę numer konta :Rose:.

Posted

[quote name='Nutusia']Nie pojmuję dlaczego ten wulkan pozytywnej energii nie ma jeszcze domu na własność![/QUOTE]
Też się dziwię...to prawdziwy wulkan energii,potrzebuje też aktywnego domku.

Posted

[quote name='mdk8']znalazłam się u Maniusia całkiem przypadkiem:lol: i mam pytanie czy ja dobrze widzę ten wielki minus z początku wątku ? Jeżeli tak to poproszę nr.konta to troszkę pomogę w miarę możliwości.[/QUOTE]
Maniuś pięknie dziękuje za wpłatę, która jest już na koncie :Rose:!
A ja już pędzę ją zapisać w "Księdze Przychodów i Rozchodów" :).

Posted

[quote name='jola_li']Omne trinum perfectum ;).[/QUOTE]
Aż musiałam sprawdzić...bo ty ciocia po łacinie piszesz:cool3:

Wszystko, co złożone z trzech, jest doskonałe” :lol:

Posted

No, no... tak więc jeśli jakaś dwuosobowa rodzinka chce być idealna - Maniuś z największą im tę doskonałość zapewni! ;) Albo jeśli ktoś ma tylko dwa pieski (albo dwa kotki) - z trzecim w postaci Maniusia będzie miał stado idealne.

Posted

[quote name='Nutusia']No, no... tak więc jeśli jakaś dwuosobowa rodzinka chce być idealna - Maniuś z największą im tę doskonałość zapewni! ;) Albo jeśli ktoś ma tylko dwa pieski (albo dwa kotki) - z trzecim w postaci Maniusia będzie miał stado idealne.[/QUOTE]
O to to :)!

• 2 weeks later...
Posted

pamiętam o Maniusiu ale chwilowo puste konto.... wspomogę pod koniec miesiąca.

cioteczki z W-wy znacie kogoś z Ursusa ? Potrzebna pomoc w poszukiwaniu suńki, która została adoptowana z palucha i uciekła nowym opiekunom. szukają jej.
Dzisiaj była widziana w Piastowie.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

ona się przemieszcza- jeszcze parę dni temu była w Ursusie a dzisiaj pokazała się w Piastowie. Nie wiadomo gdzie może być jutro:shake:

Posted

mdk8 napisał(a):
pamiętam o Maniusiu ale chwilowo puste konto.... wspomogę pod koniec miesiąca.

cioteczki z W-wy znacie kogoś z Ursusa ? Potrzebna pomoc w poszukiwaniu suńki, która została adoptowana z palucha i uciekła nowym opiekunom. szukają jej.
Dzisiaj była widziana w Piastowie.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

ona się przemieszcza- jeszcze parę dni temu była w Ursusie a dzisiaj pokazała się w Piastowie. Nie wiadomo gdzie może być jutro:shake:

Z Ursusa jest auraa.

Pozdrowienia dla Maniusia :)