jola_li Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):No Maniek to się chyba razem z Midi dobrali jesli chodzi o pech adopcji...zero zapytań... Mamy błoto po kostki, ale choć ciepło, bo -17 , to nic miłego. Biedny Maniuś... Biedna Midi... Ogłoszenia poodnawiam zaraz po Nowym Roku, bo teraz to raczej wielu buszujących po Internecie nie ma. Quote
jola_li Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 MANIUSIU, NIECH TA NADCHODZĄCA "13" PRZYNIESIE CI SZCZĘŚCIE!!! DLA WSZYSTKICH - DOBREGO, ZDROWEGO, POMYŚLNEGO ROKU!!!!!!! asddc vgnngn ngfhfjjfjfjgg Quote
Gusiaczek Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Maniusiu, dumam dlaczego tak długo czekasz na Domek? Może ma być aż tak wyjątkowy? Oby!!!!! Trzynastka jest fantastyczna - przyniesie Ci dobrych, kochających ludzi..... a jak nie ..... ożenię Cię z Ovką;) Quote
rita60 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 O szykuje się wesele....;) Szczęśliwego Nowego Roku 2013 cioteczki...a tobie psiaczku życzę fajnego domku. Quote
Ellig Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [FONT=comic sans ms]Do siego Roku 2013[/FONT] :) Quote
tutajwkrakowie Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 niechaj bedzie dobry i przyniesie DS:) Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 I do Maniusia zajrzałam, bo biedak nie ma szczęscia i tyle czeka na dom. A szkoda, bo takie burasy najlepsze ( mój awatarek) :) Quote
Nutusia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Oj Maniuś, Maniuś - dobrze chociaż, że Ty nie narzekasz, bo nie wiesz, że chcemy dla Ciebie innego, jeszcze lepszego życia... Quote
jola_li Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Martwię się o Maniusia, ale jak pomyślę, że zamiast w hoteliku mógłby teraz siedzieć głodny i zziębnięty na krótkim łańcuchu, to trochę mi lepiej. Quote
rita60 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 jola_li napisał(a):Martwię się o Maniusia, ale jak pomyślę, że zamiast w hoteliku mógłby teraz siedzieć głodny i zziębnięty na krótkim łańcuchu, to trochę mi lepiej. No zdecydowanie lepiej...pewnie niedługo ktoś go wypatrzy i pokocha. Quote
Ziutka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Może i do Maniusia uśmiechnie się wreszcie los... Quote
Gusiaczek Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Maniek, oj Maniek. Aż wierzyć mi się nie chce, że taka cisza .... Quote
Nutusia Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Maniuś - Ciebie też chyba trza odczarować - jak Mestudiową Fąflicę i Spajka małej_czarnej... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Maniek w natarciu Ma taki śmieszny, biały frędzel na końcu ogona;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 To są szczęśliwe psy :) Mogą się wyhasać do woli i o płatnościach za hotelik nie muszą myśleć. Quote
jola_li Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 To są bezcenne szczęśliwe chwile Maniusia :). Pewnie jakby mógł, to by całymi dniami szalał ;). Quote
Ziutka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nutusia']Maniuś - Ciebie też chyba trza odczarować - jak Mestudiową Fąflicę i Spajka małej_czarnej...[/QUOTE] W zupełności się z Tobą zgadzam :) Quote
Nutusia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Jakie to szczęście, że Maniek może się cieszyć zimą, a nie z jej powodu cierpieć katusze... Quote
jola_li Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Dzisiejsze pytanie o Maniusia: "Czy go można wziąść na wiosne? w.p. Nie do mnie tylko do Osoby, która kiedyś robiła mu ogłoszenia. Odpisała, żeby skontaktował się ze mną (co zresztą wynikało z ogłoszenia). Tylko informuję - bez entuzjazmui nadziei, ze to TEN dom. Quote
rita60 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Bez sensu zapytanie...myślę,że jak komuś spodoba się psiak,to bierze od razu. Chyba,że potrzebuje do pilnowania na lato kartofli:angryy: Quote
Nutusia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 No... może się jeszcze zdarzyć np., że na wiosnę się przeprowadza, żeni, dziecko mu podrośnie albo nie wiem co jeszcze. Najbardziej mnie wkurza nie to, że Maniuś miałby czekać do wiosny, tylko to, że NIE WIADOMO NA CO!!! Wiem, że ja piszę dużo, czasem dużo za dużo, ale TAKA oszczędność w słowach mnie powala :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Wiosna czy nie, nie ma co sobie zawracać głowy takimi pytaniami. Miałam już sytuacje, że dom chciał adoptować psa , ale za 4 miesiące , bo kończyli budować dom i chcieli na spokojnie po przeprowadzce. Psiak poczekał i trafił super. Ale pierwsze zapytanie o niego było normalne. Wymagam od potencjalnego domu, aby się choć przedstawił w zapytaniu i napisał kilka słów o sobie , a nie jedno zdanie bez dzień dobry czy do widzenia...ehh Quote
jola_li Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Wiosna czy nie, nie ma co sobie zawracać głowy takimi pytaniami. Miałam już sytuacje, że dom chciał adoptować psa , ale za 4 miesiące , bo kończyli budować dom i chcieli na spokojnie po przeprowadzce. Psiak poczekał i trafił super. Ale pierwsze zapytanie o niego było normalne. Wymagam od potencjalnego domu, aby się choć przedstawił w zapytaniu i napisał kilka słów o sobie , a nie jedno zdanie bez dzień dobry czy do widzenia...ehh[/QUOTE] Ja mam podobne oczekiwania. Nie wymagam 3 fakultetów, erudycji i Bóg wie czego jeszcze, ale elementarna dawka kultury by się przydała. Quote
Recommended Posts