Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola, no proszę Cię! Do Mikołajek jeszcze tyle czasu zostało, że się zdąży i 10 innych domków zgłosić! Trzeba myśleć pozytywnie, bo wiara czyni cuda, o czym wiadomo nie od dziś ;)

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu nie było mnie parę dni. A Ania widać nadal nie ma dostępu do Internetu.

Był telefon o Maniusia. Ale już po paru słowach wiedziałam, że to nie ten, bo facet miał mocno starszy głos. Jak jeszcze się okazało, że Maniuś nie mieszkałby w domu, to szybko się pożegnaliśmy...

Posted

Planuję ich w przyszłym miesiącu na razie umieścić razem w kojcu - mieszkali już chwilę razem i było ok, a bawili się nawet w kojcu . Midi czasem Mańkowi pokazała gdzie jego miejsce , ale ogólnie bez problemów, także właśnie z myślą ,żeby mieli zajęcie w zimne dni to zrobię. Niech sobie szaleją na słomie i potem na wybiegu.
Muszę Maniula trochę wyczesać , bo obrósł nową sierścią na zimę i wygląda jak nieuczesany;)
Podjadę tezz nim w grudniu do weta zrobić to szczepienie i książeczkę- niech ma już w razie szybkiej adopcji ....;)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Planuję ich w przyszłym miesiącu na razie umieścić razem w kojcu - mieszkali już chwilę razem i było ok, a bawili się nawet w kojcu . Midi czasem Mańkowi pokazała gdzie jego miejsce , ale ogólnie bez problemów, także właśnie z myślą ,żeby mieli zajęcie w zimne dni to zrobię. Niech sobie szaleją na słomie i potem na wybiegu.
Muszę Maniula trochę wyczesać , bo obrósł nową sierścią na zimę i wygląda jak nieuczesany;)
Podjadę tezz nim w grudniu do weta zrobić to szczepienie i książeczkę- niech ma już w razie szybkiej adopcji ....;)

Fajnie :)
Myślę, że razem będzie im raźniej :).
Tak tak, koniecznie trzeba uzupełnić szczepienia!

rita60 napisał(a):
Sorry...zapraszam na bazarek dla niezwykłego psa. Pimpuś otoczył opieką sunię z małymi,opiekował się nimi,przynosił jedzenie,przeprowadzał przez jezdnię. Kiedy sunia i szczeniaczki znalazły domki wycofał się:-(przebywa w hoteliku i pod opieką behawiorysty.
http://www.dogomania.pl/forum/thread...12-12-do-23-00

Tak bym chciała pomóc, ale na razie nie mogę :(...

Posted (edited)

Maniuś już chyba przeniósł się razem ze współlokatorką do nowego dwupsowego wybiegu.
Ciekawe jak im tam razem. Ania obiecała zdjęcia :).

Zapłaciłam 300 zł za listopad.

Edited by jola_li
Posted

jola_li napisał(a):
Maniuś już chyba w nowym domku ze współlokatorką ;).
Ciekawe jak im tam razem. Ania obiecała zdjęcia :).

Zapłaciłam 300 zł za listopad.

Jak to ? a szczegóły...

Posted

rita60 napisał(a):
Jak to ? a szczegóły...

Ellig napisał(a):
Maniuś , powodzenia :)

Ajajaj, nieeeeeeee, przepraszam, źle to napisałam (zaraz edytuję post, rzeczywiście brzmi niesamowicie optymistycznie...).
W nowym "domku" hotelikowym. Dwupsowym.
Niestety, tylko :(...