Ellig Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [url]http://images47.fotosik.pl/1499/5f2228931e18e34a.jpg[/url] Piekny Maniuś:) Quote
jola_li Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Nie zapomniałam o Maniusiu. Byłam znowu na Mazurach. Na miejscu Maniusia pojawiła się maleńka suczka. Podobno z olsztyńskiego schroniska. Podobno tylko czasowo, bo znajomi Maniusiowej ex właścicielki podobno się przeprowadzają i jak tylko się przeprowadzą, to podobno ją zabiorą. Nie wierzę. Jestem załamana i nawet nie chce mi się mówić na ten temat. W najbliższym tygodniu będę miała nowy numer telefonu i wtedy porobię Maniusiowi nowe ogłoszenia. Spróbuję na województwo mazowieckie tym razem. Quote
rita60 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jolu a może zastrzec w olsztyńskim schronie,żeby nie wydawali tej kobiecie żadnego psa,są wolontariuszki na Dogo z tego schroniska. Ciekawe jakie to maleństwo trafiło do niej,czy jest jakaś fota ? Quote
Nutusia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Tylko się pociąć szarym mydłem... Zaraz się okaże, że zanim się ta znajoma przeprowadzi, sunia urodzi szczenięta! Zastrzeżenie w schronie - jak najbardziej - tym bardziej, że tam rzeczywiście dziewczyny działają modelowo. Tylko, jak wiadomo, o pieska jest u nas niezwykle łatwo - szczególnie na wsi. Ech, Joluś, co tu zrobić z tą upartą babą!?!?!?!?!?!? Quote
rita60 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Nutusia ale dlaczego szarym mydłem:crazyeye: Quote
Nutusia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Żeby się dłużej zarzynać z tej rozpaczy... Quote
rita60 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Nutusia']Żeby się dłużej zarzynać z tej rozpaczy...[/QUOTE] Ok,rozumiem...dobre:evil_lol: Quote
Ellig Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) Przepraszam;) juz nie aktualne. Edited August 24, 2012 by Ellig Quote
jola_li Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 (edited) rita60 napisał(a):Jolu a może zastrzec w olsztyńskim schronie,żeby nie wydawali tej kobiecie żadnego psa,są wolontariuszki na Dogo z tego schroniska. Ciekawe jakie to maleństwo trafiło do niej,czy jest jakaś fota ? Nutusia napisał(a):Tylko się pociąć szarym mydłem... Zaraz się okaże, że zanim się ta znajoma przeprowadzi, sunia urodzi szczenięta! Zastrzeżenie w schronie - jak najbardziej - tym bardziej, że tam rzeczywiście dziewczyny działają modelowo. Tylko, jak wiadomo, o pieska jest u nas niezwykle łatwo - szczególnie na wsi. Ech, Joluś, co tu zrobić z tą upartą babą!?!?!?!?!?!? Niestety zdjęcia nie mam. Zrobię przy najbliższej okazji. Ona nie wzięła tego pieska bezpośrednio ze schroniska. Nie mają samochodu i nie jeżdżą do Olsztyna. Mówiła, że znajomi wzięli 2 psy, w tym tą malutką bezpośrednio po sterylizacji i ....... Przepraszam, nie mam siły pisać... To wszystko się kupy nie trzyma. Baba kłamie. Na temat Debry-Nutki, którą kiedyś od niej zabrałam słyszałam 4 wersje. Jak była w 5 ciąży (teraz ma 6 dzieci) i spytałam kiedy będzie maleństwo twierdziła, że nie jest w ciąży tylko ma chorą wątrobę. Po kilku miesiącach urodziła. Ma 3 zęby, farbowane włosy, tatuaż, a w głowie sieczkę. Przy tylu dzieciakach (i ciągle co najmniej 2 psach) stać ją na "upiększanie", a na karmę już nie. I niestety, nie mogę kopnąć jej w tyłek, choćbym chciała, bo nie będę mogła sprawdzić od czasu do czasu, co tam się dzieje. Edited August 24, 2012 by jola_li Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Pieprzona patologia! brak słów na tych debilnych ludzi już... Może sunia ma czip? nie wiem czy w olsztyńskim schronie czipują? tak by można dojść do właścicieli, albo sunia by wróciła do schronu....sama nie wiem co lepsze, co gorsze.... Trzymam kciuki za Maniowe ogłoszenia i telefony! U niego wszystko ok. Quote
rita60 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Też bym z przyjemnością kopnęła babsko w tyłek:angryy: Wersja co najmniej dziwna,schronisko w Olsztynie by wydawało psy w dwupaku i zaraz po sterylce...coś tu smierdzi:shake: Quote
Nutusia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Sorry Maniolo, ja tym razem po prośbie... Ciocie, trwa glosowanie w Krakvecie i w sierpniu wspolnym kandydatem Dogo i Miau jest Fundacja JOKOT z Warszawy. Mają sporo kocich pyszczków do nakarmienia, a i psa w potrzebie nie zostawią. Pomóżmy głosami. Krakvet wprowadził dodatkowe zabezpieczenie przed przekrętami: przy głosowaniu pojawia sie prośba o podanie nr telefonu kom., na który automatycznie wysylają kod do głosowania. Całe głosowanie zajmuje minutę. Wiem, że Miau zawsze solidarnie wspiera kandydatów Dogo ubiegających sie o karmę z Krakvetu. A bywa ciężko. :smile: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...9c95bf4704c916 Quote
jola_li Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Nutusia']Sorry Maniolo, ja tym razem po prośbie... Ciocie, trwa glosowanie w Krakvecie i w sierpniu wspolnym kandydatem Dogo i Miau jest Fundacja JOKOT z Warszawy. Mają sporo kocich pyszczków do nakarmienia, a i psa w potrzebie nie zostawią. Pomóżmy głosami. Krakvet wprowadził dodatkowe zabezpieczenie przed przekrętami: przy głosowaniu pojawia sie prośba o podanie nr telefonu kom., na który automatycznie wysylają kod do głosowania. Całe głosowanie zajmuje minutę. Wiem, że Miau zawsze solidarnie wspiera kandydatów Dogo ubiegających sie o karmę z Krakvetu. A bywa ciężko. :smile: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...9c95bf4704c916 Zagłosowane oczywiście :)! Quote
Nutusia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Bardzo dziękuję :) Jak się masz, Piękny Marianie?... Quote
Gusiaczek Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Matkomojajedyna! :mad: wszystko opada:( Maniuś mizianki poniedziałkowe:) Quote
jola_li Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver'];) Moje Maniusio kochane!!! A co on trzyma w pysiu? Aniu, kup mu na mój rachunek kosteczki do "żucia", dobrze? Takie białe - nie wiem co to - albo ze ścięgien. Quote
rita60 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Normalnie husky:lol: https://lh3.googleusercontent.com/-lYMQ34-fqqE/UD3IDZ38p6I/AAAAAAAAFAc/_cTvZ3PUBmc/s495/man1.JPG Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 To rękawiczka , którą pielę zielsko;) Razem z Midi mi podbierają zawsze coś i potem się gonią. Ok, kupię mu coś do gryzienia jak będę w mieście. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Pozwoliłam sobie wrzucić Mańka i Midi tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-du%C5%BCych-%C5%9Brednich-ps%C3%B3w-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cych-domek-jednorodzinny-z-du%C5%BCym-ogrodem oczywiście wszystko do sprawdzenia... Quote
jola_li Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Pozwoliłam sobie wrzucić Mańka i Midi tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-dużych-średnich-psów-stróżujących-domek-jednorodzinny-z-dużym-ogrodem oczywiście wszystko do sprawdzenia... Bardzo dziękuję! A nuż ;)... Od dziś mam nowy numer komórki, więc wieczorem biorę się za ogłoszenia :). Quote
Recommended Posts