Ania+Milva i Ulver Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 witajcie, zabiegana jestem okropnie, mały mi coś marudzi - chyba na zęby, albo chory będzie i mam łeb jak sklep;) Maniek ok, pogoda taka sobie, tzn jest ciepło, ale pochmurno. Byłam nawet na niedzielę umówiona na zdjęcia, ale pogoda nie dopisała. Maniuś musi chwilę poczekać w kolejce na zabieg wet, bo mi się pilnie inne wetowskie rzeczy zwaliły na raz u psiaków i nie wyrabiam czasowo już - jednego chyba pszczoła użądliła, drugi musi mieć pilnie rtg , jedna adopcja się szykuje...no jak coś się dzieje to wszystko w ten sam czas... 23-26 jadę na urlop!! matko, pierwszy od 6 lat!! jestem cała w stresie :) ale muszę odpocząć ... oczywiście psiaki zostawiam pod dobrą opieką;) będę czekała na Pana z Brodnicy, może jak nie Maniuś , to inny psiak będzie do niego pasował- zobaczymy:) Maniek szaleje z Midi, ostatnio go porządnie wyczesałam do końca i na razie nie widac aby liniał dalej . Taki młody wesołek z niego . Quote
Gusiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Witaj Marianie;) Trzymamy kciuki za Twój Domek:) Quote
jola_li Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']witajcie, zabiegana jestem okropnie, mały mi coś marudzi - chyba na zęby, albo chory będzie i mam łeb jak sklep;) Maniek ok, pogoda taka sobie, tzn jest ciepło, ale pochmurno. Byłam nawet na niedzielę umówiona na zdjęcia, ale pogoda nie dopisała. Maniuś musi chwilę poczekać w kolejce na zabieg wet, bo mi się pilnie inne wetowskie rzeczy zwaliły na raz u psiaków i nie wyrabiam czasowo już - jednego chyba pszczoła użądliła, drugi musi mieć pilnie rtg , jedna adopcja się szykuje...no jak coś się dzieje to wszystko w ten sam czas... 23-26 jadę na urlop!! matko, pierwszy od 6 lat!! jestem cała w stresie :) ale muszę odpocząć ... oczywiście psiaki zostawiam pod dobrą opieką;) będę czekała na Pana z Brodnicy, może jak nie Maniuś , to inny psiak będzie do niego pasował- zobaczymy:) Maniek szaleje z Midi, ostatnio go porządnie wyczesałam do końca i na razie nie widać aby liniał dalej . Taki młody wesołek z niego .[/QUOTE] To życzymy zdrowego - dla Ciebie i Maluszka urlopu :). Nie jestem pewna, czy Pan się odezwie, bo trochę się rozczarował, że pies nie jest w samej Brodnicy, a aż 8 km od miasta ;). Taki szmat drogi ;). Ale że nie mogę powiedzieć, by mnie zauroczył, więc jak się nie odezwie, to płakać nie będę. Oj, żeby Maniuś-wesołek mógł się już zawsze weselić :). [quote name='Gusiaczek']Witaj Marianie;) Trzymamy kciuki za Twój Domek:)[/QUOTE] Z całej siły :)! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 No to faktycznie miałby kawał drogi do pokonania;) no chyba ze Pan nie ma auta;) Quote
rita60 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 8 km to rzeczywiście problem...ludzie przyjeżdzaja po psiaki z drugiego końca Polski,może to jeszcze nie ten domek. Quote
jola_li Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='rita60']8 km to rzeczywiście problem...ludzie przyjeżdzaja po psiaki z drugiego końca Polski,może to jeszcze nie ten domek.[/QUOTE] Raczej nie ten... Quote
Kasiaw201 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) Ja po swojego Turbka jechałam 220 km, więc 8 to faktycznie kawał drogi.....muszę zgodzić się z jola_li Edited July 18, 2012 by Kasiaw201 Quote
jola_li Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 (edited) [quote name='Kasiaw201']Ja po swojego Turbka jechałam 220 km, więc 8 to faktycznie kawał drogi.....muszę zgodzić się z jola_li Może znajdzie się ktoś, kto i po Maniusia przyjedzie z daleka... Dopisuję do bazarkowej kwoty 10 zł (doszła przedostatnia wpłata) :). Edited July 18, 2012 by jola_li Quote
jola_li Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Maniuś pewnie już chrapie w swojej budce. Może się w niej wygodnie wyciągnąć; jak się mieścił w mazurskiej mikrobudce - nie mam pojęcia... Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='jola_li']Maniuś pewnie już chrapie w swojej budce. Może się w niej wygodnie wyciągnąć; jak się mieścił w mazurskiej mikrobudce - nie mam pojęcia...[/QUOTE] W ogóle, Jolu, pojęcia brak na to, co przeszły wszystkie psiaki:( Witaj Maniusiu piątkowo:) i trzymaj łapkę za OvoLinkę dzisiaj Quote
jola_li Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Dziękuję za odwiedziny u Maniusia :). A za Ovo mocno trzymam kciuki od rana... Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='jola_li']Dziękuję za odwiedziny u Maniusia :). A za Ovo mocno trzymam kciuki od rana...[/QUOTE] No, Maniuś, z Ovolinką pełnej rodziny już nie założysz;) Dziękujemy za kciuki:Rose: Quote
jola_li Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Igiełka']my także zaglądamy do Maniusia :)[/QUOTE] Witam serdecznie, Igiełko :). [quote name='Gusiaczek']No, Maniuś, z Ovolinką pełnej rodziny już nie założysz;) Dziękujemy za kciuki:Rose:[/QUOTE] Oby założył rodzinę z dobrą Panią i Panem :). Cieszę się, że Ovo już po operacji - oby te pierwsze, najtrudniejsze, dni minęły szybko i łagodnie! Quote
rita60 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Witam wieczornie,pewnie Maniuś już słodko chrapie... Quote
jola_li Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 I ja odwiedzam Maniusia i uprzejmie donoszę, że z bazarku-loterii dotarły już wszystkie wpłaty ([COLOR=#0000cd][B]680 zł[/B][/COLOR]), czego nie omieszkałam odnotować w Maniusiowej Księdze Przychodów i Rozchodów (post 2) :). Quote
jola_li Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 (edited) Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, że wyjazd Maniusia przysłużył się również starszemu pieskowi, który biegał wolno, a potem razem z Maniusiem wylądował na łańcuchu. Teraz, jak Maniusia nie ma, Pikuś znowu biega swobodnie. Bardzo proszę - głosujcie na BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE W ANKIECIE KRAKVETU: http://www.dogomania.pl/forum/thread...%BCdej-postaci Edited July 21, 2012 by jola_li Quote
Nutusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 O, jaka dobra wiadomość! I tylko trzeba modły do najwyższego wysyłać, by tak zostało, bo jednak ci ludzie są kompletnie nieobliczalni :( Maniek ma księgę przychodów i rozchodów?!?!? Kurczaki, ale GOŚĆ! :) Quote
jola_li Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Nutusia napisał(a):O, jaka dobra wiadomość! I tylko trzeba modły do najwyższego wysyłać, by tak zostało, bo jednak ci ludzie są kompletnie nieobliczalni :( Maniek ma księgę przychodów i rozchodów?!?!? Kurczaki, ale GOŚĆ! :) A do tego ma osobistą księgową ;). Quote
Recommended Posts