Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie, zabiegana jestem okropnie, mały mi coś marudzi - chyba na zęby, albo chory będzie i mam łeb jak sklep;)

Maniek ok, pogoda taka sobie, tzn jest ciepło, ale pochmurno. Byłam nawet na niedzielę umówiona na zdjęcia, ale pogoda nie dopisała.
Maniuś musi chwilę poczekać w kolejce na zabieg wet, bo mi się pilnie inne wetowskie rzeczy zwaliły na raz u psiaków i nie wyrabiam czasowo już - jednego chyba pszczoła użądliła, drugi musi mieć pilnie rtg , jedna adopcja się szykuje...no jak coś się dzieje to wszystko w ten sam czas...

23-26 jadę na urlop!! matko, pierwszy od 6 lat!! jestem cała w stresie :) ale muszę odpocząć ... oczywiście psiaki zostawiam pod dobrą opieką;)

będę czekała na Pana z Brodnicy, może jak nie Maniuś , to inny psiak będzie do niego pasował- zobaczymy:)

Maniek szaleje z Midi, ostatnio go porządnie wyczesałam do końca i na razie nie widac aby liniał dalej . Taki młody wesołek z niego .

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']witajcie, zabiegana jestem okropnie, mały mi coś marudzi - chyba na zęby, albo chory będzie i mam łeb jak sklep;)

Maniek ok, pogoda taka sobie, tzn jest ciepło, ale pochmurno. Byłam nawet na niedzielę umówiona na zdjęcia, ale pogoda nie dopisała.
Maniuś musi chwilę poczekać w kolejce na zabieg wet, bo mi się pilnie inne wetowskie rzeczy zwaliły na raz u psiaków i nie wyrabiam czasowo już - jednego chyba pszczoła użądliła, drugi musi mieć pilnie rtg , jedna adopcja się szykuje...no jak coś się dzieje to wszystko w ten sam czas...

23-26 jadę na urlop!! matko, pierwszy od 6 lat!! jestem cała w stresie :) ale muszę odpocząć ... oczywiście psiaki zostawiam pod dobrą opieką;)

będę czekała na Pana z Brodnicy, może jak nie Maniuś , to inny psiak będzie do niego pasował- zobaczymy:)

Maniek szaleje z Midi, ostatnio go porządnie wyczesałam do końca i na razie nie widać aby liniał dalej . Taki młody wesołek z niego .[/QUOTE]
To życzymy zdrowego - dla Ciebie i Maluszka urlopu :).
Nie jestem pewna, czy Pan się odezwie, bo trochę się rozczarował, że pies nie jest w samej Brodnicy, a aż 8 km od miasta ;). Taki szmat drogi ;). Ale że nie mogę powiedzieć, by mnie zauroczył, więc jak się nie odezwie, to płakać nie będę.
Oj, żeby Maniuś-wesołek mógł się już zawsze weselić :).

[quote name='Gusiaczek']Witaj Marianie;)
Trzymamy kciuki za Twój Domek:)[/QUOTE]
Z całej siły :)!

Posted

[quote name='rita60']8 km to rzeczywiście problem...ludzie przyjeżdzaja po psiaki z drugiego końca Polski,może to jeszcze nie ten domek.[/QUOTE]
Raczej nie ten...

Posted (edited)

[quote name='Kasiaw201']Ja po swojego Turbka jechałam 220 km, więc 8 to faktycznie kawał drogi.....muszę zgodzić się z jola_li
Może znajdzie się ktoś, kto i po Maniusia przyjedzie z daleka...

Dopisuję do bazarkowej kwoty 10 zł (doszła przedostatnia wpłata) :).

Edited by jola_li
Posted

[quote name='jola_li']Maniuś pewnie już chrapie w swojej budce. Może się w niej wygodnie wyciągnąć; jak się mieścił w mazurskiej mikrobudce - nie mam pojęcia...[/QUOTE]

W ogóle, Jolu, pojęcia brak na to, co przeszły wszystkie psiaki:(

Witaj Maniusiu piątkowo:) i trzymaj łapkę za OvoLinkę dzisiaj

Posted

[quote name='jola_li']Dziękuję za odwiedziny u Maniusia :).
A za Ovo mocno trzymam kciuki od rana...[/QUOTE]

No, Maniuś, z Ovolinką pełnej rodziny już nie założysz;)
Dziękujemy za kciuki:Rose:

Posted

[quote name='Igiełka']my także zaglądamy do Maniusia :)[/QUOTE]
Witam serdecznie, Igiełko :).

[quote name='Gusiaczek']No, Maniuś, z Ovolinką pełnej rodziny już nie założysz;)
Dziękujemy za kciuki:Rose:[/QUOTE]
Oby założył rodzinę z dobrą Panią i Panem :).

Cieszę się, że Ovo już po operacji - oby te pierwsze, najtrudniejsze, dni minęły szybko i łagodnie!

Posted

I ja odwiedzam Maniusia i uprzejmie donoszę, że z bazarku-loterii dotarły już wszystkie wpłaty ([COLOR=#0000cd][B]680 zł[/B][/COLOR]), czego nie omieszkałam odnotować w Maniusiowej Księdze Przychodów i Rozchodów (post 2) :).

Posted

O, jaka dobra wiadomość! I tylko trzeba modły do najwyższego wysyłać, by tak zostało, bo jednak ci ludzie są kompletnie nieobliczalni :(
Maniek ma księgę przychodów i rozchodów?!?!? Kurczaki, ale GOŚĆ! :)

Posted

Nutusia napisał(a):
O, jaka dobra wiadomość! I tylko trzeba modły do najwyższego wysyłać, by tak zostało, bo jednak ci ludzie są kompletnie nieobliczalni :(
Maniek ma księgę przychodów i rozchodów?!?!? Kurczaki, ale GOŚĆ! :)

A do tego ma osobistą księgową ;).