klaudiaZak Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Co myślicie o tych miskach Husosky dog bowl?-> http://www.hrbjacobi.co.nz/images/bowldog_6.jpg Bo chcę ją kupić ale nie wiem czy się opłaca ;) Quote
natka.jezewska Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ale fajne! nigdy się z takimi nie spotkałam, świetne są :) Ciekawe czy są tak samo praktyczne jak i ładne? Ktoś może się wypowiedzieć? Quote
Ewa&Duffel Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Znalazłam, tutaj można je kupić: http://www.husosky.shoper.pl/pl/p/bowldog-miska-turystyczna-dla-psa/254 Chyba się skuszę ;) Quote
Rosiczka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):Znalazłam, tutaj można je kupić: http://www.husosky.shoper.pl/pl/p/bowldog-miska-turystyczna-dla-psa/254 Chyba się skuszę ;) Super są te miski. Chyba także się skuszę, bo zwykła miska za dużo miejsca w plecaku zajmuje :) P.S. Mam może głupie pytanie do Ciebie Ewa&Duffel. Czy Duffel to brat Rastiego? :) Bo coś tak chodzi mi po głowie :P Quote
Ewa&Duffel Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Rosiczka napisał(a):Super są te miski. Chyba także się skuszę, bo zwykła miska za dużo miejsca w plecaku zajmuje :) P.S. Mam może głupie pytanie do Ciebie Ewa&Duffel. Czy Duffel to brat Rastiego? :) Bo coś tak chodzi mi po głowie :P Do nas już we wtorek doszła miseczka, jest naprawdę super :) Bardzo lekka, można ją łatwo złożyć i nawet do kieszeni schować, łatwa do utrzymania w czystości. Przypomina trochę taki mały rozkładany basenik dla dzieci :cool3: Tak, Duffel ma brata Rastiego ;) Znacie się z Kasią ? Ale ten świat jest mały ;) Quote
Rosiczka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):Do nas już we wtorek doszła miseczka, jest naprawdę super :) Bardzo lekka, można ją łatwo złożyć i nawet do kieszeni schować, łatwa do utrzymania w czystości. Przypomina trochę taki mały rozkładany basenik dla dzieci :cool3: Tak, Duffel ma brata Rastiego ;) Znacie się z Kasią ? Ale ten świat jest mały ;) A jak w tym sklepie co zamawiałaś z dostawą, wysyłają pocztą czy trzeba kurierem? Bo jak kurierem to drożej przesyłka niż miska :P Tak, z Kasią razem studiuję. No właśnie tak ostatnio na fb wpadłam na zdjęcia Rastiego z bratem Dufflem i zastanawiałam się czy to inny golden o takim imieniu, czy ten sam którego zdjęcia oglądałam :) Fajnego masz tego goldena, wygląda na strasznie zadbanego. Quote
Ewa&Duffel Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Rosiczka napisał(a):A jak w tym sklepie co zamawiałaś z dostawą, wysyłają pocztą czy trzeba kurierem? Bo jak kurierem to drożej przesyłka niż miska :P Tak, z Kasią razem studiuję. No właśnie tak ostatnio na fb wpadłam na zdjęcia Rastiego z bratem Dufflem i zastanawiałam się czy to inny golden o takim imieniu, czy ten sam którego zdjęcia oglądałam :) Fajnego masz tego goldena, wygląda na strasznie zadbanego. Jest opcja przesyłki pocztą, priorytetem, za 6 zł :) :) Dziękuję :) Chociaż teraz akurat średnio wygląda, wyłysiał i ma czerwoną szyjkę...a wczoraj pierwszy raz go sama obcięłam i teraz to już w ogóle wstyd się z nim gdzieś pokazać :evil_lol: Quote
Rosiczka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 No to fajnie, to może jeszcze dzisiaj zamówię :) Dzięki za info. e tam przesadzasz zapewne :) Quote
Recommended Posts