Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 (edited) W moim sklepie ostatnio nie było musiałam kupić u weta i zapłaciłam ponad 40zł. Jak będziemy jechać i będzie kasa, to zachaczymy o weta i tyle.Dycha to i tak mniej niż by się w nie jednym sklepie netowym za przesyłkę zapłaciło. Edited June 26, 2012 by Dżdżowniś Quote
AtaO Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Poproszę o n-r konta....niestety mogę wysłać tylko 10,00:oops:, ale chyba dobre i to.... Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 AtaO Każda dyszka to kilka km do domku dla Baszy. Dziekujemy(: Quote
Dżdżowniś Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 No wiecie co, cały dzień awaria.Eh a biedactwa czekają Quote
Aryste Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 No wlasnie dogo nei dzialalo... Myslalam ze to w pracy mam problem , ze mi zablokowali... Quote
AtaO Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Skromna dyszka na transport Baszy z małym opóźnieniem z powodu awarii dogo już poszła:) Quote
Dżdżowniś Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Dzięki dzięki dzięki. Z tymi awariami to naprawdę strach się bać.Wcześniej poznikały bazarki, to teraz naprawdę mam paranoję że poznikają nam watki psów, a to już byłaby tragedia. Quote
@grafk@ Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Owca, A nie mówiłam((:/?? Ten tam na dole na fotach, to tak złosliwe bydle, taka łajza psia że jak kocham te biedactwa dziabągowate tak ten jest poza /kochaniem. Przez niego Basza ma ucho chore. Ta psia złośliwa cholera idzie na spacer i potarfi warczeć przy zapinaniu smyczy i odpinaniu. Paskud że hej. Normalnie psi wiechol maxymalny ((: Kochane cioteczki od mikro psów, jeszcze nowy lokator na DT u mnie GMO, PLISSSSSS:modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228743-7-letni-gmoszczak-grzywaczo-yorkpszczak-znaleziony-na-oborniku-Zwrot-z-adopcji-bo?p=19294487#post19294487 Wiesz, jak ja go podpinam to nie warczy, może wie że go nie lubisz :P ...Ale fakt, łobuz straszny i w boksie zaczepia psiaki strasznie. Ale Basza na szczęście jest cierpliwy.:loveu: A ja i moja ekipa była ostatnio z Baszą na spacerze :). Prawdę mówiąc to się zdziwiłam bo napoczątku podchodzę do klatki, a jego nie widzę:-o. Wchodzę do klatki, a on jest w budzie i się nie rusza. Ale się wystraszyłam że coś się stało, a to jeszcze upał był :roll:. Ale na szczęscie okazało się że spał. Wkoło jazgot, wszystkie szczekają że chcą na spacer, a on sobie śpi. No ale go obudziłam i poszliśmy sobie na spacer. Serio nie wiem jak on się w tej budzie mieści, bo ledwo co z niej wyszedł. Jak to dobrze że ktoś go weźmie do domku, :multi: , oby jak najszybciej!!!!!!!! Quote
Sabina02 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dorzuce do transportu Baszy 50 zl, ale dopiero poczatkiem lipca. Quote
Dżdżowniś Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Sabina02 super dzięki(: Pw wyślę do Ciebie teraz żeby pamiętać. Quote
marra Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Widzę, ze Basza/Lutek coraz bliżej domku !!! :) Quote
Kasiaw201 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Czyli problem rozwiązany, Lutek jedzie do domu!!!!!!!!!!!!! Super, zgodnie z moją deklaracją zwracam 15% do skarbonki, tylko proszę o jakieś przypomnienie i nr konta do zwrotu,za te 6 tygodni, bo na głowie sporo i czasami nie o wszystkim pamiętam Quote
Gabi79 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Wreszcie Dogo działa!!! Wspaniale, że już jest zadeklarowana cała kwota, Basza może się pakować, jeszcze chłopak nie wie, że niedługo zacznie nowy etap życia. WSPANIALE!!! Kasiu wielkie dzięki,że zwrócisz pieniążki do Kundelkowej Skarbonki!!!! Quote
Dżdżowniś Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [quote name='@grafk@']Wiesz, jak ja go podpinam to nie warczy, może wie że go nie lubisz :P ...Ale fakt, łobuz straszny i w boksie zaczepia psiaki strasznie. Ale Basza na szczęście jest cierpliwy.:loveu: A ja i moja ekipa była ostatnio z Baszą na spacerze :). Prawdę mówiąc to się zdziwiłam bo napoczątku podchodzę do klatki, a jego nie widzę:-o. Wchodzę do klatki, a on jest w budzie i się nie rusza. Ale się wystraszyłam że coś się stało, a to jeszcze upał był :roll:. Ale na szczęscie okazało się że spał. Wkoło jazgot, wszystkie szczekają że chcą na spacer, a on sobie śpi. No ale go obudziłam i poszliśmy sobie na spacer. Serio nie wiem jak on się w tej budzie mieści, bo ledwo co z niej wyszedł. Jak to dobrze że ktoś go weźmie do domku, :multi: , oby jak najszybciej!!!!!!!! Warczy na mnie ,bo Ja sama dominująca jestem ,to ma bydle konkurencję do rządzenia się w klatce :lol: Oj tam zaraz strasznie nie lubię. :evil_lol: Też mu się dom znajdzie tylko trzeba go polecać bambrom, bo ten pies się idealnie do zagrody nadaje. Przy tym jak będzie sam albo może z jednym psem tylko to się uspokoi.Trudno przy takiej ilości psów w jednym boksie, trzeba się liczyć z pogryzieniami i niestety do nich przyzwyczaić.Inna sprawa że wkurza mnie fakt ignorowania naszych wpisów o fakcie nietolerowania się zwierzat w klatkach.Temat rzeka. Nie ma co. Kasiaw wielkie dzięki.Ja do Ciebie napiszę. Tylko że nie ma jeszcze odp. z kundelkowej skarpety.Na pw nic nie dostałam. Quote
Dżdżowniś Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 (edited) A okey jest 150zł Czyli na teraz kasy będzie tak na styk. Jedziemy 08.07 Edited June 28, 2012 by Dżdżowniś Quote
Gabi79 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Plus jeszcze zadeklarowane 50 i 10 , więc wystarczy jeszcze na otex!!! SUPER!!! Quote
Dżdżowniś Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Wiesz, lepiej mieć w zapasie kilka złotych więcej.Jak by było z 5dyszek dodatkowo, to wtedy poczułabym się bardziej wyluzowana.Ale mamy jeszcze ponad tydzień (:W każdym bądz razie Ja już z nim siedzę w samochodzie (: Quote
Gabi79 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dżdżowniś napisał(a):Wiesz, lepiej mieć w zapasie kilka złotych więcej.Jak by było z 5dyszek dodatkowo, to wtedy poczułabym się bardziej wyluzowana.Ale mamy jeszcze ponad tydzień (:W każdym bądz razie Ja już z nim siedzę w samochodzie (: Oczywiście, że lepiej mieć w zapasie, a nawet trzeba, nie ma co tak liczyć na styk. Quote
Kasiaw201 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Jak przyjda wszystkie deklaracje to napiszcie ile jest, coś będziemy radzić Quote
:: FiGa :: Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Alez sie ciesze ze udalo ie zebrac pieniazki :multi: BASZA JEDZIESZ DO DOMKU!!!! :multi: Quote
Dżdżowniś Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Alez sie ciesze ze udalo ie zebrac pieniazki :multi: BASZA JEDZIESZ DO DOMKU!!!! :multi: FiGa, Lutek jedzie do domku, bo takie dostał imię ((: Quote
:: FiGa :: Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Oj tak, czytalam ze wlasciciel przechrzcil go na Lutoslaw, ale piszac posta nie pamietalam dokladnie :oops: To teraz odliczamy dni do 8 lipca :multi: Quote
Recommended Posts