Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W moim sklepie ostatnio nie było musiałam kupić u weta i zapłaciłam ponad 40zł. Jak będziemy jechać i będzie kasa, to zachaczymy o weta i tyle.Dycha to i tak mniej niż by się w nie jednym sklepie netowym za przesyłkę zapłaciło.

Edited by Dżdżowniś
  • Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dzięki dzięki.
Z tymi awariami to naprawdę strach się bać.Wcześniej poznikały bazarki, to teraz naprawdę mam paranoję że poznikają nam watki psów, a to już byłaby tragedia.

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Owca, A nie mówiłam((:/??
Ten tam na dole na fotach, to tak złosliwe bydle, taka łajza psia że jak kocham te biedactwa dziabągowate tak ten jest poza /kochaniem. Przez niego Basza ma ucho chore. Ta psia złośliwa cholera idzie na spacer i potarfi warczeć przy zapinaniu smyczy i odpinaniu. Paskud że hej. Normalnie psi wiechol maxymalny ((:
Kochane cioteczki od mikro psów, jeszcze nowy lokator na DT u mnie GMO, PLISSSSSS:modla:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228743-7-letni-gmoszczak-grzywaczo-yorkpszczak-znaleziony-na-oborniku-Zwrot-z-adopcji-bo?p=19294487#post19294487

Wiesz, jak ja go podpinam to nie warczy, może wie że go nie lubisz :P ...Ale fakt, łobuz straszny i w boksie zaczepia psiaki strasznie. Ale Basza na szczęście jest cierpliwy.:loveu:

A ja i moja ekipa była ostatnio z Baszą na spacerze :). Prawdę mówiąc to się zdziwiłam bo napoczątku podchodzę do klatki, a jego nie widzę:-o. Wchodzę do klatki, a on jest w budzie i się nie rusza. Ale się wystraszyłam że coś się stało, a to jeszcze upał był :roll:. Ale na szczęscie okazało się że spał. Wkoło jazgot, wszystkie szczekają że chcą na spacer, a on sobie śpi. No ale go obudziłam i poszliśmy sobie na spacer. Serio nie wiem jak on się w tej budzie mieści, bo ledwo co z niej wyszedł. Jak to dobrze że ktoś go weźmie do domku, :multi: , oby jak najszybciej!!!!!!!!

Posted

Czyli problem rozwiązany, Lutek jedzie do domu!!!!!!!!!!!!! Super, zgodnie z moją deklaracją zwracam 15% do skarbonki, tylko proszę o jakieś przypomnienie i nr konta do zwrotu,za te 6 tygodni, bo na głowie sporo i czasami nie o wszystkim pamiętam

Posted

Wreszcie Dogo działa!!!
Wspaniale, że już jest zadeklarowana cała kwota, Basza może się pakować, jeszcze chłopak nie wie, że niedługo zacznie nowy etap życia. WSPANIALE!!!
Kasiu wielkie dzięki,że zwrócisz pieniążki do Kundelkowej Skarbonki!!!!

Posted

[quote name='@grafk@']Wiesz, jak ja go podpinam to nie warczy, może wie że go nie lubisz :P ...Ale fakt, łobuz straszny i w boksie zaczepia psiaki strasznie. Ale Basza na szczęście jest cierpliwy.:loveu:

A ja i moja ekipa była ostatnio z Baszą na spacerze :). Prawdę mówiąc to się zdziwiłam bo napoczątku podchodzę do klatki, a jego nie widzę:-o. Wchodzę do klatki, a on jest w budzie i się nie rusza. Ale się wystraszyłam że coś się stało, a to jeszcze upał był :roll:. Ale na szczęscie okazało się że spał. Wkoło jazgot, wszystkie szczekają że chcą na spacer, a on sobie śpi. No ale go obudziłam i poszliśmy sobie na spacer. Serio nie wiem jak on się w tej budzie mieści, bo ledwo co z niej wyszedł. Jak to dobrze że ktoś go weźmie do domku, :multi: , oby jak najszybciej!!!!!!!!

Warczy na mnie ,bo Ja sama dominująca jestem ,to ma bydle konkurencję do rządzenia się w klatce :lol:
Oj tam zaraz strasznie nie lubię. :evil_lol: Też mu się dom znajdzie tylko trzeba go polecać bambrom, bo ten pies się idealnie do zagrody nadaje. Przy tym jak będzie sam albo może z jednym psem tylko to się uspokoi.Trudno przy takiej ilości psów w jednym boksie, trzeba się liczyć z pogryzieniami i niestety do nich przyzwyczaić.Inna sprawa że wkurza mnie fakt ignorowania naszych wpisów o fakcie nietolerowania się zwierzat w klatkach.Temat rzeka. Nie ma co.
Kasiaw wielkie dzięki.Ja do Ciebie napiszę. Tylko że nie ma jeszcze odp. z kundelkowej skarpety.Na pw nic nie dostałam.

Posted

Wiesz, lepiej mieć w zapasie kilka złotych więcej.Jak by było z 5dyszek dodatkowo, to wtedy poczułabym się bardziej wyluzowana.Ale mamy jeszcze ponad tydzień (:W każdym bądz razie Ja już z nim siedzę w samochodzie (:

Posted

Dżdżowniś napisał(a):
Wiesz, lepiej mieć w zapasie kilka złotych więcej.Jak by było z 5dyszek dodatkowo, to wtedy poczułabym się bardziej wyluzowana.Ale mamy jeszcze ponad tydzień (:W każdym bądz razie Ja już z nim siedzę w samochodzie (:

Oczywiście, że lepiej mieć w zapasie, a nawet trzeba, nie ma co tak liczyć na styk.