Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Aryste napisał(a):Dziewczyny a ile jeszcze brakuje? Potrzebujemy minimum 500 zł, więc brakuje na tę chwilę 280 Mamy obiecane od Barybede kwotę 70, ale dopiero jak będzie zebrana większość kwoty i umówiony transport. Mimo to jeszcze brakuje sporo:-( A Basza jest po prostu CUDNY, taki kochany i śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasiaw201 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Bardzo proszę o info czy doszła moja wpłata Katarzyna Wareluk - Kasiaw201 Quote
Barrybede Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Wysłałam przed chwilą pieniądze, do jutra powinny dojść. Trzymam kciuki, żeby Basza pojechał do domku. Quote
Aryste Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 A pytalyscie sie kudelkowej skarbonki? one dokladaja do transortu i to ponad 100 zl. Mysle, ze warto sie zglosic po pomoc bo czas nagli a w wieku Baszy kazdy dzien to skarb. Quote
Kasiaw201 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Aryste napisał(a):A pytalyscie sie kudelkowej skarbonki? one dokladaja do transortu i to ponad 100 zl. Mysle, ze warto sie zglosic po pomoc bo czas nagli a w wieku Baszy kazdy dzien to skarb. Mysle, że nie zaszkodzi spróbować Quote
Aryste Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Dziewczyny, to jest link do postu skarbonki. http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!?highlight=kundelkowa+skarbonka Zzwracaja nawet 150 zl za transport!!! Na pierwszej stronie jest dokladnie napisane, co trzeba zrobic. Mysle, ze w przypadku Baszy nie powinno byc problemu. Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Już zbieram się za uzupełnianie pierwszej.Dziś mam luzik(: Wczoraj już nie miałam siły przeglądać dokładnie historii konta. Teraz jeszcze mam na głowie kolejne chore zwierzątko i tego tez muszę jakoś ogarnąć. Quote
Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Barybede, dzięki serdeczne za wpłatę!!! Jeśli chodzi o Kundelkową Skarbonkę, to popieram zgłoszenie tam Baszy, mogłabym teraz napisać, ale może poczekajmy na Dżdżowniś, to ona jest inicjatorką całego "zamieszania" (oczywiście w pozytywnym sensie) związanego z Baszą, więc może niech Ona zgłosi. Dżdżowniś co Ty na to???? Cioteczki, kilka minut temu AgusiaP przywiozła mi małego KOTECZKA. Znalazła go na ulicy i nie miała co z nim zrobić. Ja siedzę w domu, bo jestem na l4. Zgodziłam się przyjąć maliznę. Do weta Aga jutro z nim pojedzie. I znów problem nr1 - KASA....... Mały siedzi w dużej klatce, w budce zrobionej z kartonu. W ogóle się nie odzywa, pewnie dlatego, że jest zestresowany, bidulek ma zaropiałe oczko. Później spróbuję mu je przemyć. Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 (edited) Gabi79 kota jak jest chory to na miau ogłoś. Kurcze jak ma zaropiałe oko to może byc koci katar.Trzeba w te pędy z nim do weta gnać. Jak ogarnę konto, to zobacze o co chodzi ze skarbonką kundelków. Edited June 26, 2012 by Dżdżowniś Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Aaa ((: Właśnie napisał pan Michał. Basz nazywa się już LUTOSŁAW mówcie mu LUTEK ((: Jak z jakiś książek typu "Gruby " czy "Marek piegus" hehehe " I na to wszedł Lutosław wspaniały " hahahaha ((: Quote
Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Dżdżowniś napisał(a):Aaa ((: Właśnie napisał pan Michał. Basz nazywa się już LUTOSŁAW mówcie mu LUTEK ((: Jak z jakiś książek typu "Gruby " czy "Marek piegus" hehehe " I na to wszedł Lutosław wspaniały " hahahaha ((: Lutek, bardzo ładnie i super do niego pasuje. Dżdżowniś i co, będziesz pisać do Kundelkowej Skarbonki? Quote
marra Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Heh Lutek bardzo oryginalnie :) popieram pomysł z Kundelkową Skarbonką :) Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Mamy juz 290 zł !!! Ze skarbonką jest tak, że trzeba im w ciągu 6tyg jakiś procent zwrócić. Własnie dogadywałam z p.Michałem szczegóły przyjazdu Lutosława.Na mur beton musimy być z nim na miejscu 08.07.Dokładnie w tym samym czasie przybędzie drugi dziabąg.Pan Michał jedzie po niego w piątek i w niedziele rano powinien wrócić.Żona bierze urlop i będzie z psami siedzieć kilka dni żeby się do siebie i otoczenia przyzwyczaiły. To sie nazywa zgranie i cud wypracowany (: Quote
Kasiaw201 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Tak trzeba zwrócić 15%, w ciągu 6 tygodni to jest raptem 22,50, w tym czasie taka kwotę uzbiera się choćby z bazarku, a jeżeli nie , ja deklaruje zwrot tej kwoty do skarbonki Quote
monika083 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 a moze wrzuccie go do jakis iotek od wilczarzow, nie wiem czy jest jakis waek wilczarzow w potrzebie na dogo? trzeba poszukac, moze wielbiciele rasy pomoga, Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 (edited) Wielbiciele rasy wiedzą o jego istnieniu.Nikt nie wspomógł, bo jest " hmm raczej mało rasowy" najwyraźniej.Ale za to my mamy jeszcze dużo czasy i jak kundelkowa skarpeta dołoży to dużo brakować nie będzie. Aaa ok nie z dogo(: ci wielbiciele.Ale jak wiadomo większość działa na różnych forach. Edited June 26, 2012 by Dżdżowniś Quote
Aryste Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 to kto sie podejmuje napisac do skarbonki? moze zrobi to zalozyciel watku. jak nie, to ja moge. Quote
Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 (edited) [quote name='Kasiaw201']Tak trzeba zwrócić 15%, w ciągu 6 tygodni to jest raptem 22,50, w tym czasie taka kwotę uzbiera się choćby z bazarku, a jeżeli nie , ja deklaruje zwrot tej kwoty do skarbonki Rzeczywiście 15% to niewiele, więc chyba nie ma na co czekać. Do 8 lipca jest jeszcze trochę czasu, ale brakuje jeszcze 210 zł. Nawet jeśli nie uda się otrzymać pieniędzy ze Skarbonki, to warto spróbować, nic nie tracimy, a możemy zyskać. Gdyby dołożyli ze Skarbonki, to zabraknie 60. Kto zgłosi Baszę - Dżdżowniś Ty, czy Aryste???? Edited June 26, 2012 by Gabi79 Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 (edited) Ja zaraz napiszę. Znam obraczus87 osobiście :p Juz pw tez wysłąne, bo ma w podpisie że na dogo jest sporadycznie Edited June 26, 2012 by Dżdżowniś Quote
Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Ja zaraz napiszę. Znam obraczus87 osobiście :p Juz pw tez wysłąne, bo ma w podpisie że na dogo jest sporadycznie Super!!!!!!!! Przeanalizowałam deklaracje i wpłaty i wyszło mi, że jeszcze będzie wpłata od cioteczki Barybede - jeśli 70, tak jak obiecała, to będziemy mieć już 360!!! I oby ze skarbonką się udało Quote
Dżdżowniś Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Przydałby się naddatek. Tu akurat nie będę musiała go kąpać przed podróżą.Ja ze smrodlejem wytrzymam, kumpel też, za to można było by mu kupić chociaż OTEX do tego zmaltretowanego ucha. Quote
Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Dżdżowniś napisał(a):Przydałby się naddatek. Tu akurat nie będę musiała go kąpać przed podróżą.Ja ze smrodlejem wytrzymam, kumpel też, za to można było by mu kupić chociaż OTEX do tego zmaltretowanego ucha. A ile kosztuje OTEX? Quote
monika083 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=1648 ok 30 zl tak znalazlam. Quote
Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='monika083']http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=1648 ok 30 zl tak znalazlam. Dzięki, dobrze że nie więcej. Kurcze ja nie dam rady już dołożyć ani złotówki:placz: Quote
Recommended Posts