Dżdżowniś Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Właśnie pisałam sobie z p. Michałem(: Robią zapasy papu dla dziabągów i pyta czy mięsko z ryżem będzie dobre dla Baszy.Kurde tak dobre jak dla nas krab w czterogwiazdkowej restauracji((: Quote
Gabi79 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Dżdżowniś napisał(a):Właśnie pisałam sobie z p. Michałem(: Robią zapasy papu dla dziabągów i pyta czy mięsko z ryżem będzie dobre dla Baszy.Kurde tak dobre jak dla nas krab w czterogwiazdkowej restauracji((: Jestem tego samego zdania!!! Quote
marra Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Uffff no już się wystraszyłam, że coś z transportem nie tak. Niedziela tuż tuż :D Quote
Dżdżowniś Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 marra Ja nigdy nie odpuszczam.Był plan B i C ((: Quote
AtaO Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Co za cudowne wiadomości.....udało Wam się znaleźć transport :) Basza, jeszcze tylko kilka dni i będziesz w raju .... Quote
marra Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dżdżowniś napisał(a):marra Ja nigdy nie odpuszczam.Był plan B i C ((: :happy1:.............. Quote
Dżdżowniś Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Sabina dorzuciła 50zł więc jest 570zł i teraz kasy jest akurat z mikro zapasem.Dziewczyna z którą jadę mieszka 40km od wawy i zapewne ma inny samochód.Jej wyszło ok530- 540zł. Tak że jak coś to na Otex do uszu będzie. Najważniejsze że jest na benzynę.Szkoda że chyba nikt z transpotrem nie ma samochodu na gaz . W ogóle jest iX osób które deklarują transport na dogo i mimo wysyłanych pw czy maili nie odpisują.Wkurzające. 8-y się przybliża.(: Quote
Kasiaw201 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Rzeczywiście musi mieć jakiś inny samochód(bus?),bo sporo jej pali Quote
Dżdżowniś Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Już pisałam że do Kartuz dokładnie za, jakoś na Koszalin? Nie znam dokładnej mapy dróg,ale żeby nie krążyć umówiona jestem tam i z tamtąd jedziemy do p. Michała. Oczywiście nie mogę podać dokładnego adresu z przyczyn oczywistych. Co do samochodu Kasiaw201 to chyba nie sądzisz że ktoś wożący non stop zwierzęta wozi je nowym wypasionym wozikiem palącym 3,5l na 100km(: Większość ma niestety starsze "gruchoty" palące znacznie więcej i większe żeby większe psy się zmieściły. Przy tym silnik też wypadałoby żeby miał swoją moc, bo sobie nawet wyobrażać nie chcę że jadę 10 godz te ponad 400km w jedną stronę. Ojciec mi powiedział że zwykły Fiat punto z 2tys któregoś pali 7l ,więc.. Przy tym jak powozi się dziabągi mega zasmrodzone, które się zsikają, pokupają, porzygają i zostawią tonę kłaków, to może się przy lepszym autku odechcieć wszystkiego.Za sprzątanie i odsmrodzenie zapłaci się tyle w ciągu krótkiego czasu że może się odechcieć jeździć za darmo. Więc niestety trzeba nam płacić.Sama widzisz że chyba nikomu z wożących nie opłaca się nawet instalacji na gaz montować w tych samochodach, bo nikogo tu nie ma z taką propozycją. Quote
Dżdżowniś Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Kasiaw201']Sorry, ja tylko pytam[/QUOTE] Staram się to jakoś sama wytłumaczyć :shiny: ale bym się nieźle zdziwiła jak by ta dziewczyna podjechała jakąś wypasioną bryką:lol: a Ja tu się zastanawiam dlaczego graciorami brykają z psami. Ale fakt że musi to być większe autko ,bo mi powiedziała że ma w nim dwa transportery w których ostatnio leonbergery wiozła.No a one to raczej maleńkie nie są :razz: Ciszmy się że nie musimy wybierać w ciężarówkach :evil_lol: Bo raczej tylko napad na stację benzynową by nam pozostał :diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Melduje ze do niedzieli zostaly 3 dni :loveu: Quote
Gabi79 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name=':: Figa ::']melduje ze do niedzieli zostaly 3 dni :loveu:[/quote] zaczynamy wielkie odliczanie!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dżdżowniś Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Nawet nie wiecie jak Ja się denerwuje.Wszystko nagrane ale wiecie jak jest.W sobotę wieczorem potwierdzam tarnsport i niedziela rano zrywam się skoro świt żeby kilka spraw przed podróżą ogarnąć. Quote
black sheep Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nie panikuj, jeszcze trzy dni i będziemy się cieszyć z dobrych wiadomości:D Quote
Dżdżowniś Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='black_sheep']Nie panikuj, jeszcze trzy dni i będziemy się cieszyć z dobrych wiadomości:D[/QUOTE] Nie panikuje Ja to waleczna jestem więc panika to nie moja stylówa((: Wiesz ogólnie mnie jakoś " trzepie " Aaaa oczywiście nic nie moze być do końca super na ostatnią chwile.Właśnie zadzwonił Andrzej i oznajmił mi ze ma koncert przy granicy z czechami i ze wraca w niedziele popołudniu /jak samochód chłopaków dojedzie. Mamy obecnie 4zwierzaki więc jak nianiek który teraz nie odbiera na niedzielę się nie zjawi, to futra zostają same do 19? I nie martwi mnie ilość godzin ,bo one daja radę nawet 12 godzin wytrzymać, Pysio Gmoszczakiewicz też jak się okazało, ale jak się poleją i pokupają, to cóż...Tylko ten masakryczny upała mnie mega martwi ,bo nie mogę zostawić uchylonego okna ani nawet lufciku ze względu na pannę Zygi.Kocia może chcieć wyjść przez lufcik więc musi być zamkniety. Kurde będą siedzieć w mega upale, tyle tylko że mogę okna rozszczelnić.Trudno są żaluzje trzeba sobie radzić.No ale to jest czarna wizja((: Nianiek mnie jeszcze nie zawiódł. Jurto napadnę go telefonicznie i wyślę tonę esów.Nie będzie miał wyjścia musi przyjść. Kupię mu browary :diabloti:, obiecam złote góry, to zawsze działa.:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Browary powinny pomoc :cool3: A tymczasem juz tylko 2 dni :loveu: Quote
Gabi79 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Browary powinny pomoc :cool3: A tymczasem juz tylko 2 dni :loveu:[/QUOTE] Tak 2 dni!!!!! HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 A Ja siedze przed wyjazdem po nocach. Ciotki do klawiatury bazarek porozsyłać, która tylko może. Jedna sprawa załatwiona ,a na jej miejsce 3 inne się pojawiają.((:Działamy dziewczyny, Działamy!!!!! Wstaję ok 10 rano ((: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227943-Biżu-kwas-ciuch-kaktus-i-Dla-Bombata-i-Gmoszczaka-do-13-07-do-godz-24-00-czasu-dogo Quote
Recommended Posts