Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie jako dziadek nie najlepiej się czuje w takiej duchocie.Ja nie mam siły chodzić a co dopiero psy.Bomba wczoraj to ledwo wracał z wizytu u weta.Wypił pół michy wody i zaległ na kaflach.

Posted (edited)

Z 07 zgłoś się/właśnie się zaczął ((: " Obywatelu, zajmij w kajaku pozycję przepisową !!!" ((:
Kurde ślijcie dobre, pozytywne , kochające itp itd myśli żeby się wszystko udało.

Edited by Dżdżowniś
Posted

[quote name='Dżdżowniś']Z 07 zgłoś się/właśnie się zaczął ((: " Obywatelu, zajmij w kajaku pozycję przepisową !!!" ((:
Kurde ślijcie dobre, pozytywne , kochające itp itd myśli żeby się wszystko udało.
Ja cały czas jestem myślami u Lutka i pragnę, żeby wszystko się udało i był już "na swoim!!!!!!
WIELKI DZIEŃ WIELKIEGO PRZYTULAKA już za tydzień
mam nadzieję, że nie nastąpiły żadne zmiany w ustaleniach

Posted

Tak, kasa jest z ciut naddatkiem i mikro problem.Kolega od transportu wylądował w szpitalu.Nawet nie wiem co mu jest.Stracił przytomność.Chyba te upały mu zaszkodziły. Czekam na odp planu B, a po tym zostaje jubo, tylko że on nie chce mnie zabrać.Zawsze coś kurde.
monika083 Na jego rejonie przebywa z 250 psów więc nie ma co się oszukiwać że opiekun potraktuje go specjalnie i wodą poleje /chyba że wolontariuszka Aga która do niego zagląda.Ja na teraz nie wiem czy przed 8 lipca do schronu podjadę.Mam jeszcze kilka dni nawałnicy w pracy i po tym chyba nareszcie luzik aż do sierpnia.

Posted

Kasiaw201 napisał(a):
A dlaczego Jubo nie chce Cię zabrać?

cyt jubo " bo nie, bo ma takie zasady że jeździ sam i nawet żony nie zabiera jak nie musi"
Hmmm
Amnie już ciśnienie skoczyło, ale jak nie będzie wyjścia to pies pojedzie beze mnie.

Posted

Dżdżowniś napisał(a):
Tak, kasa jest z ciut naddatkiem i mikro problem.Kolega od transportu wylądował w szpitalu.Nawet nie wiem co mu jest.Stracił przytomność.Chyba te upały mu zaszkodziły. Czekam na odp planu B, a po tym zostaje jubo, tylko że on nie chce mnie zabrać.Zawsze coś kurde.
monika083 Na jego rejonie przebywa z 250 psów więc nie ma co się oszukiwać że opiekun potraktuje go specjalnie i wodą poleje /chyba że wolontariuszka Aga która do niego zagląda.Ja na teraz nie wiem czy przed 8 lipca do schronu podjadę.Mam jeszcze kilka dni nawałnicy w pracy i po tym chyba nareszcie luzik aż do sierpnia.

O kurde, zawsze coś się musi przydarzyć....
A Jubu mógłby pojechać 8go?

Posted

Dżdżowniś napisał(a):
OKEJ ((: Ogarnięte Uff. Transport potwierdzony, jadę z Baszą na 100% w najbliższą niedzielę.

Kamień z serca, czekamy do niedzieli:multi: