Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno jest na allegro i raczej nigdzie więcej:(

A ja mam nowinę Tuptek został ostrzyzony:multi:
To cała historia.
W środę podjęłam próbę wystrzyżenia Tupka(co nie jest proste) Podałam mu sedalin(i to w odpowqiedniej dawce) jednak po tym stał się jedynie troszkę spokojniejszy, i nie zamierzał się poddać...On już prawie spał a jak go dotknęłam to rzucał się na mnie z wściekłością(mam po tym ślad na 2 palcach których praktycznie nie zginam) Po kilku godzinach prób udało mi się jedynie na 5 min. założyć mu bandaż na pysk i troszkę ogon wygolicPotem rozbudził się na całego. A ja już sił nie miałąm. Stwierdziłam że zabiorę się ponownie za niego wczoraj(była też manixsa) więc było łatwiej a do tego pani wet podała środek usypiający mu
Tuptek nie zasnął niestety p[o nim lecz nie miał sił się ruszać. I udało nam się go ostrzyc(nie pomijając oczywiście walki z nim cały czas) potem też go wykąpałyśmy

Podczas wszystkich zabiegów miał na pysku ciasno zwiazany bandaż i jeszcze na to kagfaniec taki skubany:evil_lol:
Ale udało się i to efekty:

Zakneblowany przed strzyżeniem

Pierwszy raz w życiu mogłam z nim zrobić co chciałam:evil_lol:

a takie kołtuny miał nasz milusiński

Cały czas patrzył na nas swym czujnym wzrokiem

Tu już po obcięciu

A jaki piękny ogonek:loveu:

Po kąpieli fotek nie robiłam chciałyśmy już dać mu odpocząć, ale powiem tylko że okazało się że na łapkach ma białe skarpetki:evil_lol:

Posted

Musze przyznac , ze mialam go pierwszy raz na rekach i wcale nie jest oszpecony, lepiej zeby był wyszczyzony. Niz miał by dalej smierdziec i byc cały zkołtuniony!

Posted

Pewnie, że lepiej, teraz odrośnie mu fajne futerko :cool3: Ja Tuptusia miałam na rękach jak trafił do schroniska i szłam zrobić mu fotkę, wtedy przenisłam go na rekach między psami mieszkającymi przy biurze, żeby go któryś nie napadł :mad: A potem już nie było okazji, no i możliwości ;)