kamixx Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jeny jaka cudowna wiadomość mój złośnik :multi: Quote
Martunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jeeej, jak się cieszę!!!!! :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Wreszcie mu się udało!!! :sweetCyb: :Cool!: :bigcool: Tuptuś, wszystkiego naj w nowym domu! Quote
Asia_Klero Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tuptusiu nie wierze-CO ZA WSPANIALA WIADOMOSC!:loveu::multi::multi::multi: Quote
Manixsa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Nadal jestem pod wrażeniem , że ludzia dał sie pogłaskac. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Manixsa']Nadal jestem pod wrażeniem , że ludzia dał sie pogłaskac. :evil_lol: Luca koniecznie bądź z ludzimi w kontakcie, będziemy niecierpliwie czekać na nowe wiadomości :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 cudownie :multi: wprost wspaniale :multi: wreszcie nasz wredziolek znalazł dom :multi: :D:D:D bądź tam grzeczny maluchu ;) Quote
Manixsa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Juz na jutro się umówiłam na mały telefon, w tym przypadku trzeba miec reke na pulsie. :diabloti: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Manixsa']Juz na jutro się umówiłam na mały telefon, w tym przypadku trzeba miec reke na pulsie. :diabloti: dokładnie :evil_lol: Quote
agniecha82x Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ten sliczny Tuptusiowaty psiak ma domek!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
madcat1981 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 TO WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!:multi::haha::laola: Quote
madcat1981 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Tupek, zdjęłam cię z podpisu i już teraz nie masz wyjścia - musisz mieć ten domek:cool3: Quote
Mysia_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Luca wczoraj mi pisała, że u Tuptusia wszystko OK. ;) Quote
Avaloth Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jejku jak cudownie ! :multi::cool3::multi::cool3: wreszczie się temu charakterkowi paskudnemu udało ! :loveu::loveu: http://i485.photobucket.com/albums/rr220/Mysia_/DSCF8734.jpg jak ja bym zobaczyła takiego rudego pięknisia to też bym się zakochała :loveu: wygląa prawie jak szpic w czasie wystawy :D:D powodzenia Tupteńku ! Quote
agnieszkal2 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dzięki,że mnie ktoś zawiadomił,że Tuptuś ma dom...dalej bym żyła w nieświadomości i była jego wirtualnym opiekunem...nie zawsze ma się możliwość śledzenia wątku...( szczerze mówiąc,to nawet nie wiem,na co te pieniądze szły,bo nikt ani razu nie powiedział mi tego...) Quote
Asia_Klero Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 tuptus poszedl pare dni temu do domu wiec te pieniadze ktore wplacilas w zeszlym i tym miesiacu szly na tuptusiowe jedzenie jak najbardziej:razz: Quote
Manixsa Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Tuptus poszedł w Środe do nowego domku, a ze schroniska pewnie dzwonili by do pani jutro bo takie sprawy załatwia sie w poniedzialek. Dziekuje pani za opieke wirtualna nad Tuptusie, dzieki pani chłopak miała lepiej w schronisku. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Manixsa co tam u Tuptka słychać? :loveu: Quote
agnieszkal2 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Manixsa']Tuptus poszedł w Środe do nowego domku, a ze schroniska pewnie dzwonili by do pani jutro bo takie sprawy załatwia sie w poniedzialek. Dziekuje pani za opieke wirtualna nad Tuptusie, dzieki pani chłopak miała lepiej w schronisku. :evil_lol: niewiele tego co miesiąc było,ale mam nadzieję,że cokolwiek mu się przysłużyło... Quote
Manixsa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Napewno każda pomoc jest potrzebna, jeszcze raz dziekuje.:lol: Quote
Manixsa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 :multi:Wogule to Tuptuś jest zakochany w swojej własccielce, chodzi za nia krok w krok. Prócz tego dostaje swoje ulubione kanapki (takie same moja mama mu robiła jak był w schronisku :dog:). Teraz można powioedziec , że psiak jest bardzo szcześliwy :evil_lol: Quote
Martunia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Świetne wiadomości. :loveu: Jak dobrze, że Tuptusiowi w końcu się poszczęściło, to takie miłe uczucie. Quote
madcat1981 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Lepszego domku chyba nie mógł sobie wymarzyć :D Quote
Recommended Posts