kamixx Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 TAKI ŁADNY PIESEK A CIĄGLE, TAK JUŻ DŁUGO BEZ DOMKU!!! kto przygarnie Tuptusia?? Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Przypominamy się... domku wciąż brak. :( Quote
Manixsa Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 .........................................! Quote
kamixx Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tuptusiek szuka domku, kto go przygarnie to co że ma charakterek Quote
kamixx Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tuptusiu tak bardzo podobny do mojego Misiaka hop do góry!!! Quote
kamixx Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 tak sobie pomyślałam że Tuptek pięknie by się prezentował w domu przy golden retrieverze mały i duży biszkopcik :lol: Quote
Selenga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 trafiłam tu przypadkiem, przejrzałam trochę wątek i mam pytanie czy poza hopaniem na dogo Tuptuś ma jakieś ogłoszenia porobione? allegro może? Quote
Ank@ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ja też trafiłam tu przypadkowo. Mam pytanie ; jak i gdzie Tuptuś przeszedł szkolenie ? Mieliście takie zbiorowe w schronisku robione, czy ktoś prywatnie z nim chodził na szkolenie czy może nie odbył żadnego kursu posłuszeństwa a wolontariusze sami go uczyli. Bardzo mnie to interesuje, bo chciałabym, żeby w krakowskim schronisku zorganizowano takie szkolenie, mam już na oku fundację ale pytam jak to się u Was odbywało. Quote
madcat1981 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 tupu tupu tupu tupu wprost na pierwszą stroniczkę :razz: Quote
Manixsa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Szkoła Pastel organizowała grupowe szkolenia w schronsku dla psów ( bezpłatnie). Zajecia wyglądały w taki sposob , że na spotkaniu była kobieta ktora szkoli psy . Pokazywała nam w jaki sposob mamy szkolic psy i jak z nimi pracowac. Kazda z dziewczyn pracowała z innym psem przez pewien okres czasy. Trenerka przyjezdzała co dwa tygodnie sprawdzała nasze postepy i mówiła co jeszcze powinno byc dopracowane. Później był organizowany egzamin gdzie każdy piesek z opiekunem ( czyli wolotariuszka ze schroniska) wychodził na środek i pokazywał co potraf. Quote
Selenga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Manixsa napisał(a):Miał ogłoszenie na alegro. Miał czy ma??? a jeśli miał to jak dawno??? tylko allegro??? od samego hopania domku nie znajdzie, tu wszyscy na maksa zapsieni Quote
Manixsa Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Wiesz co było pisane, że ma. Nikt mi nie dawał znac , że zostało zlikwidowane. Quote
Selenga Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Manixsa']Wiesz co było pisane, że ma. Nikt mi nie dawał znac , że zostało zlikwidowane. Ogłoszenia na allegro likwidują się automatycznie po dacie do której było ważne, maksymalnie chyba po 21 dniach. Jeżeli nikt nie wznowi ogłoszenia to znika z sieci. Sprawdziłam ogłoszenia psów z woj. śląskiego i nie ma Tuptusia. Samym hopaniem mu domu nie znajdziecie, jeśli ma mieć jakąś szansę musi mieć ogłoszenia, w sieci, w gazetach, gdzie się da. Quote
sara_rokitnica Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 myślę że warto mimo wszystko go ogłosić tak dla pewności... Lucyna a pamiętasz kto mu te allegro robił? warto zapytać czy odnawia... jak nie to polecieć z ogłoszeniami bo szkoda żeby się nasz Tuptek marnował w schronisku... Quote
Selenga Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 allegro mu zrobię i będę odnawiać, postaram się jeszcze gdzieś go ogłosić sprawdźcie na stronach lokalnych gazet czy można dać bezpłatne ogłoszenie nt psa w potrzebie Quote
Avaloth Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a tu nic nowego? co do ogłoszeń to Tuptek u mnie ma na adopcje.org i kupiepsa aczkolwiek dawno nie odświeżałam więć pewnie niaktualne, ale jak będę mieć stały dostęp do neta odnowię ;) linki gdzieś są xD w górę chłopie ! Quote
kamixx Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czesc Tuptusiu, a Ty dalej w schronisku? :( Quote
Recommended Posts