Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trafiłam tu przypadkiem, przejrzałam trochę wątek i mam pytanie czy poza hopaniem na dogo Tuptuś ma jakieś ogłoszenia porobione? allegro może?

Posted

ja też trafiłam tu przypadkowo. Mam pytanie ; jak i gdzie Tuptuś przeszedł szkolenie ? Mieliście takie zbiorowe w schronisku robione, czy ktoś prywatnie z nim chodził na szkolenie czy może nie odbył żadnego kursu posłuszeństwa a wolontariusze sami go uczyli.
Bardzo mnie to interesuje, bo chciałabym, żeby w krakowskim schronisku zorganizowano takie szkolenie, mam już na oku fundację ale pytam jak to się u Was odbywało.

Posted

Szkoła Pastel organizowała grupowe szkolenia w schronsku dla psów ( bezpłatnie). Zajecia wyglądały w taki sposob , że na spotkaniu była kobieta ktora szkoli psy . Pokazywała nam w jaki sposob mamy szkolic psy i jak z nimi pracowac. Kazda z dziewczyn pracowała z innym psem przez pewien okres czasy. Trenerka przyjezdzała co dwa tygodnie sprawdzała nasze postepy i mówiła co jeszcze powinno byc dopracowane. Później był organizowany egzamin gdzie każdy piesek z opiekunem ( czyli wolotariuszka ze schroniska) wychodził na środek i pokazywał co potraf.

Posted

Manixsa napisał(a):
Miał ogłoszenie na alegro.

Miał czy ma??? a jeśli miał to jak dawno??? tylko allegro???
od samego hopania domku nie znajdzie, tu wszyscy na maksa zapsieni

Posted

[quote name='Manixsa']Wiesz co było pisane, że ma. Nikt mi nie dawał znac , że zostało zlikwidowane.
Ogłoszenia na allegro likwidują się automatycznie po dacie do której było ważne, maksymalnie chyba po 21 dniach. Jeżeli nikt nie wznowi ogłoszenia to znika z sieci. Sprawdziłam ogłoszenia psów z woj. śląskiego i nie ma Tuptusia. Samym hopaniem mu domu nie znajdziecie, jeśli ma mieć jakąś szansę musi mieć ogłoszenia, w sieci, w gazetach, gdzie się da.

Posted

myślę że warto mimo wszystko go ogłosić tak dla pewności... Lucyna a pamiętasz kto mu te allegro robił? warto zapytać czy odnawia... jak nie to polecieć z ogłoszeniami bo szkoda żeby się nasz Tuptek marnował w schronisku...

Posted

allegro mu zrobię i będę odnawiać, postaram się jeszcze gdzieś go ogłosić
sprawdźcie na stronach lokalnych gazet czy można dać bezpłatne ogłoszenie nt psa w potrzebie

Posted

a tu nic nowego? co do ogłoszeń to Tuptek u mnie ma na adopcje.org i kupiepsa aczkolwiek dawno nie odświeżałam więć pewnie niaktualne, ale jak będę mieć stały dostęp do neta odnowię ;) linki gdzieś są xD
w górę chłopie !