GAJOS Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Witam dogomaniaków :) Pytanie mam takie - czytał już ktoś CM - Jak zostać przywódcą stada? Moim zdaniem książka jest napisana świetnie choć na chwile obecną jestem mniej wiecej w połowie. W porównaniu do "Zaklinacza psów" "Jak zostać przywódcą stada" jest napisana w oparciu o konkretne sytuację :) Polecam. Quote
agairiki Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Mnie osobiście bardziej podobał się 'Zaklinacz psów', ale tą książkę też uważam za wartą przeczytania ;) Quote
Karro Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Czytałam, wiele wartosciowych porad w niej sie znajduje :) Quote
grat Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Czytałam, i muszę przyznać, że bardziej mi się podobała niż Zaklinacz psów ;) Quote
Misja na 4 łapach:) Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 też czytałam i muszę przyznać, że podobała mi się - głównie nie ze względu na to, że niektóre rady mogą być bardzo przydatne:) Quote
Recommended Posts