jewka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Moniko, przeprasza, ale co to znaczy skontaktuj sie na pw? Quote
jewka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 pisze tez do ciebie na tej najnowszej, podanej przez ciebie stronie Quote
Hala Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Ciekawe tylko dlaczego jej nie zabrałyście? Może jednak jesteście już spalone w schronisku? I dlaczego to Michał musiał za was ją odbierać. A co do roli Michała to czytaj lepiej proszę. Zawsze pisałam..braliśmy..byliśmy...my..my...my... NIe chciałam jednak wymieniać jego imienia, ponieważ jest osobą prywatną i mógł sobie tego nie życzyć. Quote
Hakita Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :shake: Dziewczyny...myślę, że trochę nieporozumień wkradło się w to wszystko...:shake: Przecież wszyscy jesteśmy tu po to, żeby ratować i pomagać Zwierzętom...:-( Quote
Hala Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 No..i na tym bym zakończyła ten wątek Quote
MonikaP Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hala napisał(a):Ciekawe tylko dlaczego jej nie zabrałyście? Może jednak jesteście już spalone w schronisku? I dlaczego to Michał musiał za was ją odbierać. A co do roli Michała to czytaj lepiej proszę. Zawsze pisałam..braliśmy..byliśmy...my..my...my... NIe chciałam jednak wymieniać jego imienia, ponieważ jest osobą prywatną i mógł sobie tego nie życzyć. Halu, nie zamierzam Ci się tu spowiadać z tego, dlaczego nie wzięłyśmy tej suni wcześniej, bo ci, którzy nas tu, na Dogo znają, wiedzą, że jeśli tylko mamy taką możliwość, to psy zabieramy. Najwyraźniej miałyśmy ku temu powód, a Ty nie koniecznie musisz go znać. Michał nie musiał Zuzi odbierać. Michał z własnej, nieprzymuszonej woli postanowił tej suni pomóc, ponieważ Gonia w tym czasie była zajęta sprawą Pikusi, a ja byłam cały dzień poza domem. Poza tym kto Ci powiedział,że Michał jest osobą prywatną, a nie naszym wolontariuszem, sympatykiem czy członkiem fundacji? Quote
basia0607 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kurcze ! ale sie narobilo,Powiem Wam tylko,ze to niepotrzebne.Myślę,ze my w naszym regionie jesteśmy bardziej zgrane ,a to jest z korzyścią dla zwierząt.Prawo decydowania o jamniczce ma Małgosia i ona wybierze odpowiedni dom. Zgoda buduje niezgoda rujnuje ,nie kłóćcie się prosze bo razem możecie zrobić duzo więcej dla biednych psiaków ! Ktoś z Ostródy chce sunieczkę,ja mieszkam blisko od tej osoby.Znam schronisko w Ostródzie i wspaniałych wolontariuszy.Być może oni znają te dziewczynę.Przepraszam Cie zapomnialam imienia ! Quote
Hala Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Basiu i masz rację. Chociaż tak sobie myslę, że nie powiennam z Tobą rozmawiać. bo znowu coś Monice sie przywidzi. No ale niektórz tak mają. Jeśli chodzi o tą zgodę... to mamy jeden cel... dązymy do tego samego. A jak widać jednak nie można sieporozumieć po ludzku. Wszyscy jesteśmy ludźmi, mówimy tym samym językiem, mamy dwie ręce i dwie nogi... a jestesmy zawistni i kłótliwi. Najgorzej jest jak ise komuś wydaje ze jest pępkiem świata. My najwięcej zdziałałysmy..My mamy spa...My znajdziemy dom...My wiemy kóry jest najlepszy....My wiemy wszystko najlepiej.... My..my..My... Sluchajcie..nikt nie jest idealny , nawet wy. Czy nie lepiej by było razem się cieszyć z sukcesów i razem walczyć? Koniecznie sie chcecie kłócić? Na co wam to? Odpuścćie trochę pary z siebie. Z pewnoscią będzie wam wtedy lepiej i ludziom dookoła też. Quote
PaulinaT Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Myślę Hala, że nie do końca zdajesz sobie sprawę z kim zadzierasz, jakie dziewczyny mają osiągnięcia i sukcesy, ile zrobiły dla psów i kotów. Trochę więcej pokory. Basia - w Poznaniu jest sporo osób, w różnych fundacjach, którym udaje się zgodnie współpracować w jednym celu. Naprawdę :razz: Quote
GoniaP Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 To ja może podsumuję i spróbuję zakończyć nieprzyjemną sytuację. Dla osób zainteresowanych Zuzią, Monika założyła nowy wątek. Szczerze mówiąc Halu, nie podoba mi się Twoja postawa. I to od początku, aż do końca. Nie ulega wątpliwości, że Zuzia to własność Fundacji. To Fundacja wybierze najlepszy z możliwych dom dla psa. Dom proponowany przez Ciebie nie spełnia naszych kryteriów i koniec kropka. Ty z jednej strony przyznajesz rację, z drugiej napierasz i kopiesz dołki pod dobrymi intencjami. Nie podoba mi sie też sposób w jaki potraktowalas Monikę, w końcu mocno zasłużoną w sprawie psów w potrzebie. Nie podoba mi sie sposób w jaki 'administrujesz" wątkiem dotyczącym psa, ktory pozostaje pod nasza opieką, bo Ty nie potrafilaś mu pomóc. Sposób, w jaki próbujesz podważyć dobre imię Fundacji i nasze osobiste działania w zakresie pomocy psom z poznańskiego schroniska. Miałaś wybór.... Wiedząc o istnieniu Fundacji, mogłaś próbować się zrzeszyć, wspomóc szeregi i działać jednolicie. Ale nie zrobiaś tego. Obawiam się, że swoją postawą i nieskoordynowanym działaniem zrobisz więcej szkody, niż pożytku. No ale na to wpływu nie mamy. Próbowałam z Tobą po dobroci, próbowałam być dobrze wychowana i spolegliwa, ale niestety, nie powiodło się. Uważam, że jakakolwiek współpraca z Tobą nie ma sensu. Przykro mi. Quote
Hakita Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No cóż...:shake: chciałabym, żeby ten konflikt się zakończył, ponieważ wszyscy chcemy dobra Zwierzaczków... Zarówno Hala, jak i Wy i Basia, zrobiłyście dla malutkiej Psinki bardzo dużo...najważniejsze, aby teraz znalazła swój jedyny, ukochany domek... Proszę solidaryzujmy się...bo tylko w ten sposób mozemy cokoliwek zdziałać... Psinko śliczna, do góry!!! :multi: Niezależnie od wątku, do góry!!! :multi: I całusy na dobranoc!!! :loveu: Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Kochanie, w sobotę pojadę do stajni i zobaczę co z naszą Jamnisia :) Będę miała ze sobą Miśka, więc muszę być ostrożna. Pozdrawiam! :loveu: Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Będę miała zdjecia Fraszki vel tosi :loveu: Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 No to ja jadę do stajni w najbliższym czasie. Stęskniłam się za Jamnisią vel Tosią. :diabloti: Co za szczęscie mieć psa.. Quote
andzia69 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala - po co podnosisz ten wątek - przecież jamnisia ma domek!!!!!!!!! Quote
Hala Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Kochani...czy pamietacie piekną Jamnisię z naszego schroniska? Byłam dziś u niej. Jejku jaka ona pięękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wszyscy domownicy się w niej kochają. oczywiscie odwiedzajacy stajnię również.... Przygotujcie się na zdjecia...pieknej Tosi :multi: Quote
Hala Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Tosia jest tak szybka, że trudno ją uchwycić aparatem. Ma wspaniały dom i kochajacych ją ludzi. Jej nowa pani bardzo o nią dba i kocha. Quote
Hala Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 oby tak było....niech szczęście uśmiecha siedo każdego psiaka. Quote
Recommended Posts