Emma53 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Deklaruję miesięcznie 20 zł na Wendi! Quote
Akrum Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Emma53']Deklaruję miesięcznie 20 zł na Wendi![/QUOTE] Emma, ślicznie dziękuję :) Quote
Akrum Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Co słychać u Wendy?? Dogaduje się z kolegą z boksu?? Quote
Maciek777 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Akrum']Co słychać u Wendy?? Dogaduje się z kolegą z boksu??[/QUOTE] Świetnie się dogadują:) Ona jest dla niego jakby matką lub chociaż starszą siostrą. Przygotowuje go do życia z ludźmi. Nawet karmy sobie nie podkradają:) Quote
Akrum Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dobre chociaż to, że może zamieszkać z innym łagodnym psem. CHociaż i tak niestety z ogłoszeń cisza :( Quote
Maciek777 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Akurat wtedy mocno wiało:) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Maciek777 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Pyrdka napisał(a):Maciek w tak intymnym momencie:mad: Wygląda jakby biegła:D Ostatnio różni obcy ludzie chcą pogłaskać Wendy, a ona na to :pissed: Na jej względy trzeba zasłużyć;) Quote
Akrum Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Maciek777 napisał(a):Wygląda jakby biegła:D Ostatnio różni obcy ludzie chcą pogłaskać Wendy, a ona na to :pissed: Na jej względy trzeba zasłużyć;) pamiętam, jak Pan od Nico podszedł, przełożył palce przez siatkę by Wendy pogłaskać, a ona dziab i z zębami na niego :evil_lol: myślałam, że to tylko taki jednorazowy wybryk był, a jednak nie. Małpa się z niej robi. Chyba byś musiał Maciek troszkę nad Wendy popracować, znaczy nad jej charakterkiem. Już dawno mówiłam, że Wendy to panna z charrrakterkiem :p Quote
Penny Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 U nas w mieście, jeżeli się nie mylę, to nie ma psa z trzema łapkami. Ciekawa jestem jakby ludzie u nas zareagowali na Wendy spacerującą na smyczy. Gdyby co jakiś czas chodzić z nią to może ludzie (chociaż w naszym mieście) zmieniliby zdanie co do kalectwa trójłapek. Pewnie podczas rozmowy ze znajomymi, rodziną, itd. napomknęliby o piesku z trzema łapkami, który był grzeczny i ładnie sobie radził. To są tylko moje takie tam przemyślenia o uświadamianiu ludzi. Zapewne trudne do wcielenia w życie. Za szybko napisałam "grzeczna" - przecież ona obcych obszczekuje :/ Mam nadzieję, że to się zmieni. Quote
Akrum Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ciocie i wujkowie, sytuacja finansowa Wendy i reszty naszych podopiecznych nie jest zbyt ciekawa, niedługo koniec miesiąca, a my nie będziemy mieli czym zapłacić za hotele i leczenie psiaków. Dlatego zorganizowałam bazarek, na którego serdecznie zapraszam. BAZAREK OGŁOSZENIOWY Quote
Maciek777 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Akrum']Chyba byś musiał Maciek troszkę nad Wendy popracować, znaczy nad jej charakterkiem. Już dawno mówiłam, że Wendy to panna z charrrakterkiem :p Bardziej to trzeba popracować nad prawidłowym podejściem ludzi do niej, a nie przy pierwszym spotkaniu ona widzi jak "wielka ręka" opada jej na głowę;) [quote name='Penny']Ciekawa jestem jakby ludzie u nas zareagowali na Wendy spacerującą na smyczy. Gdyby co jakiś czas chodzić z nią to może ludzie (chociaż w naszym mieście) zmieniliby zdanie co do kalectwa trójłapek. (...) To są tylko moje takie tam przemyślenia o uświadamianiu ludzi. Zapewne trudne do wcielenia w życie. Ja myślę, że nie jest to takie trudne jak może się wydawać - wystarczy porozmawiać z P.Asią o ewentualnym częstym wyciąganiu jej z hotelu na spacer po mieście:) [quote name='Penny']Za szybko napisałam "grzeczna" - przecież ona obcych obszczekuje :/ Na ulicy nie będzie na swoim terytorium i nie będzie miała czego bronić. Myślę, że będzie grzeczna:) Quote
Penny Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Maciek777 napisał(a):Ja myślę, że nie jest to takie trudne jak może się wydawać - wystarczy porozmawiać z P.Asią o ewentualnym częstym wyciąganiu jej z hotelu na spacer po mieście:) Ja nie napisałam, że będzie to trudne ze strony hotelu tylko te trudności mogą wynikać z braku czasu wolontariuszy. Dojazd do hotelu również kosztuje. Quote
Maciek777 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Penny napisał(a):Ja nie napisałam, że będzie to trudne ze strony hotelu tylko te trudności mogą wynikać z braku czasu wolontariuszy. Dojazd do hotelu również kosztuje. Wszystko to rozumiem. Jednak może warto byłoby zastanowić się nad zainwestowaniem pewnych pieniędzy i czasu na te spacery - może faktycznie dom szybciej by się znalazł. Wszystko ma swoje wady i zalety. Quote
Akrum Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Penny napisał(a):Dojazd do hotelu również kosztuje. Maciek777 napisał(a):Jednak może warto byłoby zastanowić się nad zainwestowaniem pewnych pieniędzy ja to póki co się zastanawiam, z czego opłacimy pobyt naszych psiaków w hotelikach, bo po zapłacie faktury za operację oczek Czakiego, na koncie nie mamy prawie grosza :(:(:( Quote
Penny Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Akrum napisał(a):ja to póki co się zastanawiam, z czego opłacimy pobyt naszych psiaków w hotelikach, bo po zapłacie faktury za operację oczek Czakiego, na koncie nie mamy prawie grosza :(:(:( No właśnie, jak na razie priorytetem jest zdobycie pieniążków na pobyt Wendy w hotelu. Quote
Maciek777 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Akrum napisał(a):ja to póki co się zastanawiam, z czego opłacimy pobyt naszych psiaków w hotelikach, bo po zapłacie faktury za operację oczek Czakiego, na koncie nie mamy prawie grosza :(:(:( Penny napisał(a):No właśnie, jak na razie priorytetem jest zdobycie pieniążków na pobyt Wendy w hotelu. Nie nalegam. Myślałem tylko, że skoro padł taki pomysł to można o tym porozmawiać:) Quote
Akrum Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 takie spacery to przede wszystkim przydałyby się Diance, już nawet nie po to, żeby się pokazać, tylko socjalizować w mieście, między samochodami, ludźmi... ale skąd na to wszystko brać czas i właśnie pieniądze... pomysły to są fajne, ale gorzej z realizacją, gdy tyle mamy teraz na głowie. Quote
Maciek777 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Wendy i jej kumpel - Azor;) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Akrum Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAM na kolejny bazarek na podopiecznych "ŁAPY" [SIZE=6][FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT] Quote
Maciek777 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ostatnio robiłem porządek w zdjęciach, w kompie i natknąłem się na Wendy zaraz po przyjeździe do Psanatorium. Ciężko ją poznać:) Quote
Pyrdka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19860270 :lol: Quote
Maciek777 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Taka poważna Pani Wendy:) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts