bico Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 hehe, pamiętałam wątek i sprawę ale z płcią to imię mnie zmyliło:D biedy Czarek, pewnie nie za bardzo rozumie czemu jest poddawany tylu różnym zabiegom. Quote
MaDi Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Miałam kenel w sam raz na czarka... chciałam byc dobra i pożyczyłam ludziom a teraz nie odbierają telefonów:( Quote
b-b Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mam nadzieję, że u małego wszystko w porządku? Delikatne czochraczki wysyłam :) Quote
MaDi Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='b-b']Mam nadzieję, że u małego wszystko w porządku? Delikatne czochraczki wysyłam :)[/QUOTE] Dzisiaj ma wizytę kontrolną w klinice. Quote
Merys Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Wróciłam z Czarkiem od lekarza, wszystko w porządku, temperaturę ma w normie, dostał antybiotyk, ostatnią dawkę dostanie jutro. Zdjęłyśmy mu kołnierz, żeby trochę od niego odpoczął, ale oczywiście nic z tego, bo już próbuje zerwać opatrunek. ;/ Quote
b-b Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Oby leczenie tak dalej przebiegało! Niech maluszek szybko powraca do zdrowia :) Quote
Merys Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Czaruś zaczął już stawać na łapkę, dzisiaj pospacerował troszkę dłużej i był z tego powodu bardzo zadowolony. Rana po operacji bardzo ładnie mu się goi. Quote
b-b Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Chociaż tutaj dobre wieści :) Czochraczki dla Czarusia :) Quote
b-b Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Zapraszam na zakupy i proszę o pomoc w podnoszeniu :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229874-Misz-masz-i-ciuszki-dla-Gmoszczaka-i-Czarusia-do-1-08-do-godz-22-00 Quote
Merys Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Będę musiała w piątek jechać do kliniki, niestety Czarek dzisiaj przestał chodzić na tą łapkę, trzyma ją cały czas w górze, dzisiaj cały dzień śpi, jest zgaszony i smutny.. Quote
b-b Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Merys napisał(a):Będę musiała w piątek jechać do kliniki, niestety Czarek dzisiaj przestał chodzić na tą łapkę, trzyma ją cały czas w górze, dzisiaj cały dzień śpi, jest zgaszony i smutny.. W piątek czy jutro? Może ją przesilił?Biedny malutki:( Czekamy na wieści. Quote
Merys Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 W piątek, raczej to nie od tego... no nic zobaczymy co profesor powie. Quote
bico Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Merys napisał(a):Będę musiała w piątek jechać do kliniki, niestety Czarek dzisiaj przestał chodzić na tą łapkę, trzyma ją cały czas w górze, dzisiaj cały dzień śpi, jest zgaszony i smutny.. o kurcze:( czekamy wobec tego na wieści... Quote
Merys Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Dzisiaj już lepiej, jest bardziej radosny. Czarek się ślini i wycieram mu pyszczek ręcznikiem, to położył się na plecach gęba otwarta i zadowolony. Przestałam go wycierać, to mnie "łapką trycia" żeby jeszcze. Najgorzej z tą łapką cały czas trzyma ją w górze ;/ no nic zobaczymy co powie Profesor jak go obejrzy. Quote
b-b Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Mam nadzieję, że to nic poważnego... Trzymam kciuki i czekam na wieści :) I proszę małego pomiziać po brzuszku od mua :D Quote
Merys Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wróciliśmy, matko w taki upał, to katastrofa gdzieś z psem jechać. Profesor powiedział, że nie widzi, żeby coś z łapą było nie tak, Czarek prawdopodobnie się w nią uraził, spietrał się i przestał na nią chodzić. Szew został wyjęty dostał antybiotyk, oczywiście nadwrażliwiec szalał na stole, już wcześniej wzięłam go na sposób i kołnierz spełnia role kagańca. Jeśli do poniedziałku nadal nie będzie stawał na łapkę, to mam z nim jechać do kliniki. Quote
b-b Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Mam nadzieję,że mały do poniedziałku się przemoże i zacznie znowu stawać na łapce :) Quote
Merys Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ja również. Jeśli ktoś mógłby wesprzeć finansowo bylibyśmy wdzięczni, podałabym wtedy konto na pw. Niestety, nie mam samochodu i z Czarkiem jechaliśmy taxówką. Quote
Recommended Posts