Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Czarek ma wydarzenie.

To dobrze :) Mam nadzieję, że szybko znajdzie się dla niego wspaniały domek :)

Posted

Czaruś jest już u mnie, bardzo grzeczny z niego chłopak, ładnie załatwia swoje wszystkie potrzeby na dworze. Raz zdarzyło mu się siknąć w domu, wiadomo same baby:razz: więc trzeba dobitnie zaznaczyć swoją obecność. Lubi pieszczoty, kiedy się ich domaga kładzie łapkę na rękę. Grzecznie zostaje sam w domu. :)

Posted

No proszę jaki z niego porządny piesek ;)
A jak mu idzie tym biednym pyszczkiem jedzeniem. Rozumiem, że daje sobie radę...no bo żyje czyli coś je ale...no wiesz o co mi chodzi:roll:

Posted

Sucha karmę wcina bez problemu, ostatnio też jadł kurczaka z ryżem, marchewką i z siemieniem lnianym (wcieram mu również w sierść olej z pestek winogron). Sępienie jedzenia nie jest mu obce ;) jak za długo czeka, to piszczy i prosi o nie.

Posted

Merys napisał(a):
Sucha karmę wcina bez problemu, ostatnio też jadł kurczaka z ryżem, marchewką i z siemieniem lnianym (wcieram mu również w sierść olej z pestek winogron). Sępienie jedzenia nie jest mu obce ;) jak za długo czeka, to piszczy i prosi o nie.

Czyli ewentualny przyszły domek nie ma się co martwić jeśli chodzi o dawanie sobie rady z wcinakiem :)

Posted

Pewnie, przed chwilą dał popis operetki hehe, czyli daj to co jesz, nagrałam go, ale niestety nie mam kabelka :/ i nie mogę zgrać filmiku na kompa. Pokombinuje z kamerką internetową może się uda.

Posted

Merys napisał(a):
Pewnie, przed chwilą dał popis operetki hehe, czyli daj to co jesz, nagrałam go, ale niestety nie mam kabelka :/ i nie mogę zgrać filmiku na kompa. Pokombinuje z kamerką internetową może się uda.

Oby się udało :D Czekamy na filmik :)

Posted

Merys napisał(a):

A czemu służy olej z pestek winogron na skórę :roll:

Posted

haliza napisał(a):
A czemu służy olej z pestek winogron na skórę :roll:

Olej służy nawilżeniu i odżywieniu skóry. Wystarczy użyć google i masz całą masę odpowiedzi.

Posted

Czaruś dzisiaj z rana dostał głupawki :D zaczął biegać spokoju do pokoju, cieszył się, skakał i wydawał niezidentyfikowane dźwięki hehe
Dzisiaj czeka go kąpiel, oj będzie się działo.

Posted

Nic mi o tym nie wiadomo, musimy odwiedzić ortopedę i wtedy zobaczymy co dalej. Czaruś dobrze sobie radzi, jest wesoły, nawet dzisiaj ganiał się z moimi dziewczynami, także nie widać po nim żeby go coś bolało. Wykąpałam go, był bardzo grzeczny.

Posted

Zjawiam się dopiero teraz bo przez nocną burzę prondu nas pozbawili i oddali całkiem niedawno ;/ Dobrze, że mały był grzeczny przy kąpieli a głupakwa...może Twoje dziewczyny go podpuściły?;):D

• 2 weeks later...
Posted

Wszystko w porządku, Czaruś szaleje z dziewczynami, w szczególności z moją Beti, która wielkością jest do niego podobna. Ogólnie to straszny z niego pieszczoch. :)
W przyszłym tygodniu idziemy do ortopedy zobaczymy co powie.

Posted

A jak wyglądają finanse małego bo z tego co widzę chyba nic się nie dzieje - chodzi mi o wpłaty czy bazarki na małego.

Posted

Jęśli dobrze pamiętam to niestety nie było za bardzo zainteresowania co do pomocy finansowej dla Czarusia. Ostatnio na nic nie mam czasu i przyznam się,że nawet nie pamiętam czy ktoś zorganizował jakiś bazarek?