faith35 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziewczyny, jeśli będzie dla psiaka potrzebne wydarzenie na FB i ogłoszenia, to tutaj, za 5zł są: www.dogomania.pl/forum/threads/228861 Quote
bico Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 ysmay napisał(a):bede dzwoniła jutro a więc czekamy na wieści:) Quote
MaDi Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='faith35']Dziewczyny, jeśli będzie dla psiaka potrzebne wydarzenie na FB i ogłoszenia, to tutaj, za 5zł są: www.dogomania.pl/forum/threads/228861 Czarek ma wydarzenie. Quote
ewalit Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 a co z domem dla Czarka, będzie czy niekoniecznie? Quote
b-b Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 MaDi napisał(a):Czarek ma wydarzenie. To dobrze :) Mam nadzieję, że szybko znajdzie się dla niego wspaniały domek :) Quote
Merys Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Czaruś jest już u mnie, bardzo grzeczny z niego chłopak, ładnie załatwia swoje wszystkie potrzeby na dworze. Raz zdarzyło mu się siknąć w domu, wiadomo same baby:razz: więc trzeba dobitnie zaznaczyć swoją obecność. Lubi pieszczoty, kiedy się ich domaga kładzie łapkę na rękę. Grzecznie zostaje sam w domu. :) Quote
b-b Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 No proszę jaki z niego porządny piesek ;) A jak mu idzie tym biednym pyszczkiem jedzeniem. Rozumiem, że daje sobie radę...no bo żyje czyli coś je ale...no wiesz o co mi chodzi:roll: Quote
Merys Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Sucha karmę wcina bez problemu, ostatnio też jadł kurczaka z ryżem, marchewką i z siemieniem lnianym (wcieram mu również w sierść olej z pestek winogron). Sępienie jedzenia nie jest mu obce ;) jak za długo czeka, to piszczy i prosi o nie. Quote
b-b Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Merys napisał(a):Sucha karmę wcina bez problemu, ostatnio też jadł kurczaka z ryżem, marchewką i z siemieniem lnianym (wcieram mu również w sierść olej z pestek winogron). Sępienie jedzenia nie jest mu obce ;) jak za długo czeka, to piszczy i prosi o nie. Czyli ewentualny przyszły domek nie ma się co martwić jeśli chodzi o dawanie sobie rady z wcinakiem :) Quote
Merys Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Pewnie, przed chwilą dał popis operetki hehe, czyli daj to co jesz, nagrałam go, ale niestety nie mam kabelka :/ i nie mogę zgrać filmiku na kompa. Pokombinuje z kamerką internetową może się uda. Quote
b-b Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Merys napisał(a):Pewnie, przed chwilą dał popis operetki hehe, czyli daj to co jesz, nagrałam go, ale niestety nie mam kabelka :/ i nie mogę zgrać filmiku na kompa. Pokombinuje z kamerką internetową może się uda. Oby się udało :D Czekamy na filmik :) Quote
haliza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Merys napisał(a):Sucha karmę wcina bez problemu, ostatnio też jadł kurczaka z ryżem, marchewką i z siemieniem lnianym (wcieram mu również w sierść olej z pestek winogron). Sępienie jedzenia nie jest mu obce ;) jak za długo czeka, to piszczy i prosi o nie. A czemu służy olej z pestek winogron na skórę :roll: Quote
Merys Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 haliza napisał(a):A czemu służy olej z pestek winogron na skórę :roll: Olej służy nawilżeniu i odżywieniu skóry. Wystarczy użyć google i masz całą masę odpowiedzi. Quote
Merys Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Czaruś dzisiaj z rana dostał głupawki :D zaczął biegać spokoju do pokoju, cieszył się, skakał i wydawał niezidentyfikowane dźwięki hehe Dzisiaj czeka go kąpiel, oj będzie się działo. Quote
ewalit Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 a czy jest ktoś kto poważnie myśli o adopcji Czarusia? Quote
Merys Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nic mi o tym nie wiadomo, musimy odwiedzić ortopedę i wtedy zobaczymy co dalej. Czaruś dobrze sobie radzi, jest wesoły, nawet dzisiaj ganiał się z moimi dziewczynami, także nie widać po nim żeby go coś bolało. Wykąpałam go, był bardzo grzeczny. Quote
b-b Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Zjawiam się dopiero teraz bo przez nocną burzę prondu nas pozbawili i oddali całkiem niedawno ;/ Dobrze, że mały był grzeczny przy kąpieli a głupakwa...może Twoje dziewczyny go podpuściły?;):D Quote
Merys Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Czaruś siedzi i drze gębę w kuchni:evil_lol: on jest nienajedzony, mały wymuszacz. Quote
b-b Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Czyli wie chłopak jak dopomnieć się o swoje :) Cwaniak mały i tyle :D Quote
haliza Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Merys']Olej służy nawilżeniu i odżywieniu skóry. Wystarczy użyć google i masz całą masę odpowiedzi.[/QUOTE] Dziękuję.... Quote
Merys Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Wszystko w porządku, Czaruś szaleje z dziewczynami, w szczególności z moją Beti, która wielkością jest do niego podobna. Ogólnie to straszny z niego pieszczoch. :) W przyszłym tygodniu idziemy do ortopedy zobaczymy co powie. Quote
b-b Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 A jak wyglądają finanse małego bo z tego co widzę chyba nic się nie dzieje - chodzi mi o wpłaty czy bazarki na małego. Quote
Merys Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Oj szczerze powiedziawszy to nie wiem, Madi musiałaby się w tej kwestii wypowiedzieć. Quote
MaDi Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Jęśli dobrze pamiętam to niestety nie było za bardzo zainteresowania co do pomocy finansowej dla Czarusia. Ostatnio na nic nie mam czasu i przyznam się,że nawet nie pamiętam czy ktoś zorganizował jakiś bazarek? Quote
Recommended Posts