Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Powiem tak...podobno robic można ale trzeba wszystko łamać i nastawiać od nowa a wtedy? Wielki ból i problem nawet z karmieniem. Damy mu jeszcze trochę czasu. Ew. w przyszłosci moga się pojwaic problemy z otwieraniem pyska ale nawet po operacji równiez nie bedzie pewności co do braku komplikacji.

kurcze, zupełnie się na tym nie znam...a jak on teraz funkcjonuje? normlanie sobie radzi? czy brak tych operacji pogorszy jego stan czy będzie bez żył bez zmian? ja nie wiem czy bym się odważyła to ruszać na nowo...:(

Posted

A jam mały wygląda z finansami?
Chyba nie ma jeszcze zrobionego dla niego żadnego bazarka? Może któraś z Cioteczek by dorzuciła kilka fantów dla małego? Jeśli by się ich trochę nazbierało to mogę zrobić małemu bazarek. Znaczy się ja też dam dla niego fanty a całość poprowadzi cioteczka Carrie i Tequila o ile się zgodzi. ale mam nadzieję, że z tym nie będzie problemu. Problemem jest teraz to żeby uzbierać fanty!!!
No więc cioteczki poszperajcie w domu!!!:D

Posted

bico napisał(a):
kurcze, zupełnie się na tym nie znam...a jak on teraz funkcjonuje? normlanie sobie radzi? czy brak tych operacji pogorszy jego stan czy będzie bez żył bez zmian? ja nie wiem czy bym się odważyła to ruszać na nowo...:(

Je, szczeka a nawet biega...
Poobserwujemy go trochę jak już nie ma tych dredów.

Posted

Jak oglądam zdjęcia to mnie krew zalewa! Jak było można zostawić tego biedaka samemu sobie po jego wypadkach :mad:

Posted

To gulgotanie to ja też przerabiam :p, ale bardziej na zasadzie może się przestraszy i odczepi....a z tym łamaniem to też trudna sprawa....bo przy bólu nie ma dyskusji, ale jak sobie radzi, a efekty poprawy do końca nie są pewne.......

Posted

wegielkowa napisał(a):
MaDi, czy to jest ta bida, którą zebrałyście po drodze z akcji z "seterową rodzinką"?

Tak to właśnie Czaruś;)

Posted

Dobrze,że nie ja muszę podejmować takie drastyczne decyzje odnośnie jego zdrowia:roll:
Czochraczki dla maluszka :)

Posted

powiem tak,przeczytałam,ale z wrażenia nie pamiętam...straszne,czy malec ma problemy z przyjmowaniem posiłków,czy to tylko ze względów estetycznych miałby być poddany zabiegowi żuchwy?
tak na marginesie czy są weci chirurdzy szczękowi?laryngolodzy?
jak wspomniałam kiedyś,że mój wet operował przegrodę pieskowi to laryngolog zdjął czapkę

Posted

Chirurgów mamy całkiem dobrych i z pewnością jeszcze raz odwiedzi Panią stomatolog aby zapoznała się ze zdjęciami oraz specjalistę od bioderek.
Czaruś ma się świetnie i zdecydowanie widać jak bardzo odżył.

Posted

MaDi napisał(a):
Czaruś ma się świetnie i zdecydowanie widać jak bardzo odżył.

No jasne, że odżył, bo z syfu do normalności trafił:multi: psom w sumie tak niewiele do szczęścia trzeba, by były zdrowe, szczęśliwe i zadbane, ale ludzie tego nie dostrzegają lub wręcz mają to gdzieś...:(

Posted

ysmay napisał(a):
szkoda, że jest tak daleko :(

a kontaktowałaś się w sprawie potencjalnej adopcji z MaDi? nadal jesteś zainteresowana Czarkiem?

Posted

Po niedzieli Czaruś trafi do mnie na dt i trzeba zacząć ostre poszukiwania domu. Wakacje się zaczęły i znowu jest masa Bid w potrzebie psiaków i kociaków. :shake:

Posted

bico napisał(a):
a kontaktowałaś się w sprawie potencjalnej adopcji z MaDi? nadal jesteś zainteresowana Czarkiem?

No właśnie. :)

Posted

[quote name='ysmay']narazie pisałam tylko tutaj

to nie wystarczy! Wstępem do adopcji jest zawsze telefon. Jeśli jesteś na poważnie zainteresowana adopcją Czarka lub choćby daniem mu DT, to powinnaś sama pierwsza w tej sprawie do MaDi zadzwonić, tel jest w pierwszym poście. Odległość, to nie problem, zwłaszcza Lublin - Warszawa, transport zawsze jakoś wspólnymi siłami można zorganizować.

Posted

Oj Czarusiu biedaku ty kochany:buzi:jak patrzę na ostatnie zdjęcia i twój pysio to łzy same cisną się do oczu.
Bestie nie ludzie cie mieli!!!